- Fotók, videók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
L_ajos
őstag
Még egy dolog merült fel bennem. Mindent sim kártya nélkül próbáltunk.
Az "Elfelejtette a jelkódot?"-ra kattintva meg állandóan kiírta hogy hibás beírás és csak emelkedett ennek a száma... ( nem egyszerű megfogalmazni ) és persze utánna x időre ugye nagyon okosan tilt a telefon ( újrapróbálkozási idő )
-
-
moleculez
veterán
Azt tudom, hogy rövid távon semminek semmi baja nem lesz, csak hosszabb távon felgyorsítja-e az akksi elhasználódását? Elvileg igen, de ugye annyi minden befolyásolhatja, hogy ráfogni egy tényezőre tényleg nehéz. Egyszerűbb elkönyvelni "kopó-forgó alkatrész"-ként, azt annyi. Gondoltam van valainek tapasztalata, de mindenesetre elég kényelmes kb fél óra alatt 70% rakni.
-
Speedy7
tag
Nekem most éppen ilyen van a 7-esen, 5s-en is az egyik kedvenc tokom volt.
Ami nekem tetszik benne, hogy bele lehet tenni egy fémlapot, ami mágneses autós tartókhoz használható. Korábban is használtam "fémtartalmú" tokokat (Nillkin Eton/Carbon, Evutech Aer/Aergo), de most ez a kedvencem. Jó a tapintása, nem növeli nagyon a telefon méretét és zsebben sem tapad. -
kchris78
veterán
Ugy hogy redukalod a ciklusok szamat pl este radobod reggelig nem merul.. ha tudod hogy sokaig nyonkodod es van ra lehetoseged dugd ra... vagy minimalis fenyero.. de ez azert sok energiabefektetesnek ahhoz kepest hogy par honappal kitolod az akksi cseret ha egyaltalan kijon nalad.
-
B-L-A-C-K
titán
Ezt mindenki döntse el maga kinek mi mennyit ér, de ~50 ezreket nekem se ér a hivatalos forrás, ha tudom hogy 2-3 évig lenne meg ugyan az a készülék akkor esetleg, de nálam már fél év is nagy szó egy telefonnál. X-et is megfogom venni, de az se hivatalos helyről lesz 2 év garival, hanem csak 1 évvel, de cserébe jóval olcsóbb lesz.
(#12408) leslieke: 5-öt is ha nem használod.
Nálam 1-2 nap, most is 22 órája vettem le a töltőről, és 12%-on van.
(#12410) realmadrid: Ez miért lényeges?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged