- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 8300 mAh, maradhat?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
MikeWazowski
veterán
Üdv, ki milyen vezeték nélküli fülest használ/ajánl a telefonhoz? Galaxy buds kompatibilis?
-
MikeWazowski
veterán
Üdv!
Az hogyan lehetséges, hogy a rezgés nem működik? Be van pipálva mind a két opció, tehát csörgetésnél és néma módban is rezegnie kellene, de nem teszi... van valami diagnosztizáló eszköz, amivel tesztelhető?
Egyébként 10 hónapos telefonról van szó, de már be van égve a kijelző és az aksi is 91%-os... 15%-ról mint a másodperc számláló úgy esik vissza néha.... majd kikapcsol... szerintem viszem vissza, csak sanszos, hogy a media markt-ba nincs már iphone 7.... -
MikeWazowski
veterán
Üdv, valaki segíteni legyen kedves. Feleségemnek ilyen telefonja van, én meg mindig androidos voltam, így nem tudom hogy hogyan lehetne neki beállítani a gesztus vezérlést.
Valamint nagyon merül a telefonja, mitől lehet? Hogy tudnám kideríteni? Valamint a lz akku kapacitása 91%, úgy hogy egy éves telefon és média marktba újonnan vettük. -
MikeWazowski
veterán
Üdv, ezt a telefont nem lehet vezeték nélküli töltővel tölteni, ugye?
-
MikeWazowski
veterán
Üdv! A Facebook appot lehet valahogy fekete témájúvá alakítani? Kb minden más sötét csak az nem.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
csaba1203 #16785 üzenetére
Hát azt azért erősen kétlem. Az 5S-nek tavaly szűnt meg a támogatottsága és hány éves telefon... még a 6, a 6s is kap frissítést, előbb azok esnek gondolom majd ki. Szerintem két év még biztos kapjuk a frissítést.
Ám tudtok mondani egy-két praktikát, hogy lehet megnövelni a kijelző időt? Van olyan funkció aminek semmi értelme de zabálja alap esetben az aksit?
-
MikeWazowski
veterán
Üdv!
Erre a telefonra jönnek még a frissítések? Ha igen, kb. még meddig? Valamint elérhető rajta jelenleg a gyári sötét mód? Látom nem amoled kijelzős, de azért csak jobban védi a szemet a sötétben, ha nem fehér minden.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gitáros topic
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest