- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Természetesebb a képe,az amoled se rossz,de a színek a technológiából adódóan az IPS-nél természetesebbek.Amoled után egy ideig fakónak tűnt,de inkább az amoled volt túl harsány,legalábbis nekem.
Viszont az tény hogy kontrasztarányban az amoled sokkal jobb,ott a fekete tényleg fekete,IPS-nél nem,de ugye más-más technológia a 2 kijelző. -
Jelen!
Pontosabban S7E-ről,de volt az Edge előtt sima S7 is.
Pro:
-iOS,nekem jobban bejön mint az android,igaz kevésbé széles a lehetőségek és beállítások köre,de nekem ez inkább előny,arról nem is beszélve hogy sok funkciója jobban működik mint a droidnak (pl diktálás)
-kisebb méret,mondjuk csak az S7E-hez képest
-IPS kijelző,nekem pozitívum.
-sztereo hangszórók
-sok app valamiért jobban van megcsinálva ios-re,mint droidra,sőt sok igen csak jó app csak ios-re van.
-ujjlenyomatolvasó pontosabb és gyorsabb
-3D Touch (én sokat használom)
-némító gomb hasznos dolog.
-a kamera képstabilizátora sokkal finomabb mint az S7-é,a videók sokkal simábbak.
-még hosszú ideig megkapja majd a frissítéseketKontra:
-Csak HD kijelző (szokás kérdése)
-Nincs jack csati,mondjuk ez nem akkora gond,engem nem zavar az átalakító,meg van BT-s fejesem is
-Nincs gyorstöltés
-kamera nem csinál olyan képeket mint az S7,de így is szép képeket lő,videókban nincs nagy eltérés.
-iTunes,esetleg valamilyen más pc-s szoftver kell ahhoz hogy ha bármit oda/vissza akarsz másolni.
-Akku nem túl acélos,bár nem rossz,de pl az S7E/i7+ üzemidejét nem éri el,a sima S7-el érzésre kb egyszint,max minimálisan gyengébb,pedig jó harmadával kisebb.Hirtelen ennyi jutott eszembe
Összességében én nem bántam meg,szeretem az i7-et,nem sírom vissza az S7-et,se az androidot.
-
entoni1989
tag
Igaz én nem váltottam, de kétszer is volt S7-em, mind a kétszer meg is váltam tőle. Most i7+ van, amit viszont semmi pénzért nem adnék. Ilyen tudományos összehasonlítást nem tudok mondani, mert csak most ismerkedem az iOS-el, viszont azt megerősíthetem, hogy fényévekkel jobb. Nekem S7 többször is kifagyott alkalmazásokból, i7 viszont tökéletesen, gyorsan, stabilan teszi a dolgát. A kamera is az én véleményem szerint sokkal jobb és szebb. Ami még nekem nagyon bejön, én a PC-m is kivágtam és lecseréltem egy középmezőnyös Mac mini-re és ahogy az apple eszközei egymás közt kommunikálnak, tartalmakat megosztanak, az engem nagyon megfogott, nem kell kábelezgetnem, telefonon készített képeket, videokat azonnal látom az otthoni gépen, szóval engem totál megvett az apple
Vettem még hozzá egy apple watch 2-őt és így már tökéletes a harmónia
-
mateus
senior tag
Erre csak annyit, hogy uncsitesóm megszállott WP (és MS) fan volt évek óta, most muszáj volt egy SE-re váltania, és már most jobban imádja, el van ájulva tőle
Vagy pl. én világ életemben androidot használtam, vettünk muternak egy belépő kategóriás WP-t, de nagyon nem jön be, számomra meg az az átláthatatlan. Megszokás kérdése..
Bnőmnek most szereztem egy 6s-t, de eldöntöttem, hogy a következő telóm nekem is vagy az vagy 7 lesz.
A force touch zseniális találmány. Baromi jó az ujjlenyomat olvasó, még egyszer sem tévedett. Meg lehetne sorolni pár dolgot.
Érdemes youtube-on videókat nézni milyen funkciók vannak eldugva a telóban, rengeteget lehet tanulni, és összeáll a kép. -
zola96
senior tag
Számodra nincsen. Egyébként bonyolultabb vagy sem, ezt mindenki döntse el maga, de tény hogy a technikát ellenző öreg nénik is bőven elboldogulnak az iOS-el tehát ez szerintem hogy melyik az egyszerűbb felhasználó függő de a wp szerintem sokkal átláthatatlanabb. Ha fontos ilyen, hogy mindennap uj kijelzőkép fogadjon (ami egy idő után ugyanaz) akkor nem a te választásod az iOS. Szövegjavaslatban nem tudom mit nem tud az autocorrect de szerintem tud mindent amire egy átlagfelhasználónak szüksége van. Telefonkönyv, névjegyek nem tudom miért lenne nehezebb. Wp-n le se tudom menteni hogy vcardban átküldjem, mig simán le lehet tölteni cloudbol ha már megvannak a kontaktjaid és küldheted ahova akinek csak akarod. Átláthatóságban szerintem bőven elveri az iOS a WP-t. Nem csilivili nem barokkos. Egyszerű, olyan amit jobs-ra is gondolt (bár ez már kezd megbomolni, köszönjük ios10.) De aki élből ennyire elutasito hogy igy mondjam annak sose fog tetszni. Megjegyzem androidon is felül van a böngészősáv, csatolmányokban pedig fejtsd ki miért borzalmas a kezelése, nyilván nem ezen fogsz exel táblázatot szerekszteni de megnézni megtudod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Epson nyomtatók
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- BestBuy topik
- Napelem
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- További aktív témák...
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest