- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
dobost
senior tag
válasz
spider80 #15780 üzenetére
Az a gond szerintem, hogy már az apple is több készüléket ad ki évente egyszerre, így a régebbiek ára hatalmasat zuhan illetve használtan az nincs megfizetve a vevő által, hogy hivatalos viszonteladótól származik.
Csak annyit néz, hogy az árösszehasonlító oldalak 140et dobnak új i7hez. -
jófejsrác
senior tag
válasz
spider80 #15780 üzenetére
Hardveraprón láttam a 65ezres árakat amiből van törött is meg újszerű állapotú. Viszont az sem mindegy, hogy valaki csak hirdet vagy eladni is akar
. De elhiszem, hogy el lehet adni akár 90e Ft-ért is.
Másrészről én magamtól is rosszul vagyok abban a tekintetben, hogy azért vigyázok a telóra mert jó áron akarok majd egyszer túl adni rajta. Holott tok nélkül sokkal jobban esne használni.
Rossz irányba tart az ipar már egy ideje felhasználók szempontjából
-
amoledus
aktív tag
válasz
spider80 #15302 üzenetére
Teljesen igazad van abban az esetben ha normális helyről megy a beszerzés az adott webshopban ,vagy nem valamelyik szolgáltatóé volt anno, de mivel kelendő termék mindenki próbál jó haszonnal értékesíteni ennek eredménye,hogy beszerzik ahonnan csak lehet és mikor a kedves ügyfél beviszi a telefonját kiderül,hogy az nem is új hanem pl. egy kínában felújított-még az "eredeti" írás is stimmel a telefon hátulján- a bolt vállal rá garanciát,ha vállal... nem egy ügyfél jött már ilyen telóval, -50.000 az már sok ,hogy minden okés legyen és még haszna is legyen az eladónak.Persze ezek a példák a szélsőségek de -50.000 se piskóta
-
JoseGee
tag
válasz
spider80 #13703 üzenetére
Szépen meg fogod szokni. Én négy hónapja használom és egész jól összeszoktunk, előtte P10-em volt. Kamerában azért karcsúbb a történet. Egy jótanács, az FB app eléggé kívánja az áramot, mióta leszedtem kb. 25%-ot javult az üzemidőm. De ez betudható annak is, hogy nem baszlatom annyit a telefont mert nincs fészbúk 😁
-
fabri07
aktív tag
-
davidsz
senior tag
válasz
spider80 #1567 üzenetére
(#1569) ToniSoprano
... igen ... majd a végén kiderül hogy a Facebook, Skype, beszélgetés, messenger, facebookpages alkalmazások százalékát is rosszul írja ki ...
Nem is használom a telefont, az lesz a következő magyarázat???Eszébe juthatna már mindenkinek, hogy lehet hogy nem akku bajnok a 7-es, de nagyon jól osztja be az energiát. jobban, mint egy 3000-es akkuval rendelkező más oprendszeres telefon.
(#1571) madgie :
Nálam is ez volt. S6 Edge nem bírta így ugyanezzel a használattal. Honor 7 tudta ugyan ezt időben. LG G4 egyenesen elvérzett... sorolhatnám...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- PlayStation 3
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parfüm topik
- OLED monitor topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amatőr csillagászat
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával