- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
orsacchiotto
tag
válasz
leslieke #13201 üzenetére
Semmi rendellenességet nem csinál, se WIFI, sem időjárás működésben.
Minden klappol, gyors. Az akksi ídő, talán egy picit jobb, de normál használattal
eddig is simán bírt egy napot.Az is igaz, hogy én frissítés után, mindig csinálok, egy plusz újraindítást,
sőt, hetente, tíznaponta ki is kapcsolom pár percre. -
PlayMax
nagyúr
válasz
leslieke #12836 üzenetére
Egyáltalán volt már olyan ,hogy tapasztaltál rosszat is?
Vagy szokás szerint nem nagyon ,mert az "Apple" nagyon tudja és mindent jól csinal ,nem de?Nagyságrendekkel rosszabb a jelenlegi IOS 11 es rendszer mindegyiknél ,ami eddig valaha megjelent.
Az is lehet ,hogy mindenki tísztában van ezzel a problémával csak az ilyen kijelentéseknek itt nincs helye ,mivel ez egy nem jo reklám.Black
Nem lényeges ,már hozzászoktam hogy én vagyok a fekete bárány.
-
PlayMax
nagyúr
válasz
leslieke #12454 üzenetére
IOS 11 re frissített felhasználók úgy várják a következő frissítést mint a messiást...
Mondtam ,hogy sz@r az egész rendszer ne rakjátok fel ,de tudom én voltam a bolond...
(jönnnek az önnyugtató kijelentések "nekem nincs gondom vele" ,jah persze majd elhiszem)
Mára már ennyi gyötrés után szépen tönkre tette az akkumlátorokat ,de hátha megjavul a következő frissítésnél ,nem igaz? -
Farkas82
tag
válasz
leslieke #12306 üzenetére
Bocsi értem már. Ausztiában lakok, régió osztrákra van állítva, lehet ezért nem fogadta el az otp kártyát. De ingyenes appokat attól még kellene telepítenie. A feleséges SE-jén ios 11.0.2 van neki megy az app store. 10.3.3 alatt nekem is ment nem állítottam semmit át a store-ban, csak frissítettem a telefont. Ezért gondolom, hogy a ios 11.0.3 rontott el valamit.
-
Farkas82
tag
-
pepetech
őstag
válasz
leslieke #12164 üzenetére
Érdemes frissíteni? Nekem még mindig úgy van ahogy a boltból kihoztam. Vagy várjam meg míg minden hiba 100%-ig eltünik és akkor essek neki?
Előre bocsi ha sokat kérdezek és bosszantó leszek 3G,3GS,4 után 5 évig droidon voltam ott értettem a dolgokat. Most újra meg kell tanuljak mindent.
-
kchris78
veterán
válasz
leslieke #12083 üzenetére
Persze hogy az. Hanyan voltak itt a topicban hogy jajaj belassult a rendszer, senki vagy legalabbis nagyon kevesen vartak legalabb 1-2 napot hogy megvarjak hogy az a szerencsetlen beindexelje magat (persze vannak hibak de joval kevesebb embernel mint amennyi ide irt hogy lassu stb).
Mibdenkinek: megnyugtatok mindenkit, aki azt gondolja hogy ios10-el majd faszabb marad a rendszer:
Most jon ios11 miatt kb minden appra frissites, ha azok nagyobbak - tobb memoriat foglaloak, nagyobb cput igenyloek lettek UGYIS be fog lassulni ha az ios10 -en marad egy iphone foleg ha az 6-os amiben relative jo lassu cpu/ssd vezerlo es 1GB RAM van. Aztan majd lehet szidni az applet hogy direkt belassitotta a telefont.
Extra: olvassatok vissza amikor a 10 kijott ugyanez volt, hogy a 9 milyen fasza volt es azon kell maradni.. -
PlayMax
nagyúr
válasz
leslieke #11928 üzenetére
Srácok neharagudjatok ,de kb. én meg is szeretném tartani az i7 em sokáig ,legalábbis a családba marad ,nem adom el mint sokan mások és ezért is teszik tönkre...
Nekem így több mint tökéletes ,ennél jobb már biztosan nem lesz ,nem újonc vagyok iPhone felhasználás terén.Esetleg lesz JB megy is fel ,pár év múlva sokkal többet fog érni a telefonom mint bármelyik frissített i7.
-
Gyufaaa
veterán
válasz
leslieke #11887 üzenetére
Mindenkinek köszi. (Bakker, ez túl egyszerű volt...
Túlbonyolítom)
Tapasztaltatok az javítás/frissítés után anomáliát? Mai nap egyszer jelentkezett olyan, hogy a képernyő hívás után bedobta a háttérképet, de a kijelző ilyen sárgás lilás színben halványan fénylett, de a háttérben a zárolási kijelző látható volt. A főgomb tapizása után ez eltűnt. Azóta nem jelentkezett, csak érdekesség.
-
zombinyul
addikt
válasz
leslieke #9569 üzenetére
Különös.
Ha ennyire nem kopnak, pöttyösödnek a használattól, lehet tényleg gyárilag ilyen az enyém, és nincs félnivalóm, nem fog tovább romlani (remélem). Tényleg csak ha célirányosan keresem, akkor làtok 1-2 jelentéktelen, apró kis valamit, ahhoz is ki kell a szemem folyatni, nem is foglalkozom inkább vele (ja, és tényleg csak ott vannak ilyen "hibák", ahol abszolut nem éri se nyomás, se súrlódás a festéket. Ez is érdekesEzért is gondolom, hogy gyárilag lehet ilyen, mert ez is bizonyítja, hogy a használatot jól viseli).
-
zombinyul
addikt
válasz
leslieke #9387 üzenetére
Köszönöm!
Nézek rá akkor, egyelőre egy 2500Ft-os kis átlátszó szilikon van rajta. Melóban úgyis csak összekoszolom.
De a fóliát javasolta más is, beszerzek egyet.B-L-A-C-K:
Köszönöm!
Egyelőre a gyerekeimmel foglalkozom, lassan mennek aludni, és nézelődök!
Hallottam, hogy a gyári tok is szereti koptatni / fényesíteni a házat.A vízállóságról tudtok esetleg nyilatkozni? Láttam róla videókat, de személyes tapasztalatokra jobban odafigyelek.
-
válasz
leslieke #7871 üzenetére
Nekem is csinálja, de nem kihangosítva, hanem normál fül melletti használat esetén.
Arra gyanakszom, hogy a gsm kapcsolat lehet a hibás (állandóan visszatérő hibám, hogy 3G-n ragad a telefonom, csak repülőmód on off oldja meg, hogy újra 4G-n legyek)
3 hónapja cseréltettem simet.
Ez ha így marad én tutira beadom szervizbe. -
-
entoni1989
tag
válasz
leslieke #7801 üzenetére
Munka közben, ha valamihez odacsapodik pl. azért az kicsit kölcséges lenne és inkább fizetek 5 ezret egy tokra és arra az időre ráteszem, mint hogy sokszorosát fizessem javításra, ha netán valami történi vele. Ez ugyan ez mint a telefonnál, mondjuk egy ora azért nem a zsebbe van, így nagyobb eséllyel érheti ilyen behatás.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest