- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Farkas82
tag
válasz
Tomyyy93 #12335 üzenetére
Én is S8-ról jöttem, de nem azért mert az i7 hardveresen jobb lenne. S8 nekem szoftveresen volt problémás. Elég gyenge térerejű helyen dolgozok, és a samsung nagyon sokszor dobta el térerőt úgy, hogy nem volt rá hajlandó magától vosszamenni, folyton újra kellett indítgatni. A fórumtársak szerint ez abnormális volt, a szervíz szerint normális, tegyen át a munkahelyen repülő üzemmódra. Ez most komoly? Egy alkalommal meg reggel bekapcsoláskor visszaállított egy csomó beállítást gyárira. Egy hónapig bírtam. A kolléganőm S8-a meg törölte a kontaktokat. Magától. De ha neked szoftveresen rendben van, plusz tudás reményében nem érdemes iphone-ra váltani.
-
Farkas82
tag
válasz
Sogi74 #12320 üzenetére
Úgy látszik megjavult, feltöltöttem egy 15€-ós prepaid kártyát a store-ban a kontómra, első próbálkozásra semmi, de másodjára már elindult a telepítés, pedig ingyenes apokat töltöttem le, youtube, gmail, skype, meg egy ingyenes labormedizin app, mennie kellett volna üres kontóval is. Aztán az is lehet hogy nincs összefüggés a kettő között, csak pont most szerelték meg a store-t appleék.
-
Farkas82
tag
válasz
univerzita #12308 üzenetére
Az otp kártya elfogadása nem para, tudnék máshogy is fizetni, csak kínomban már mindent próbálgatok hátha az a baj. De nem működik a letöltés az ibooksban sem, pl nem tudom az iphone kezelési útmutatót sem tudom letölteni.
-
Farkas82
tag
válasz
leslieke #12306 üzenetére
Bocsi értem már. Ausztiában lakok, régió osztrákra van állítva, lehet ezért nem fogadta el az otp kártyát. De ingyenes appokat attól még kellene telepítenie. A feleséges SE-jén ios 11.0.2 van neki megy az app store. 10.3.3 alatt nekem is ment nem állítottam semmit át a store-ban, csak frissítettem a telefont. Ezért gondolom, hogy a ios 11.0.3 rontott el valamit.
-
Farkas82
tag
-
Farkas82
tag
válasz
Farkas82 #12299 üzenetére
Most megpróbáltam bankkártya adatokat megadni, hátha az a baj, hogy nem adtam meg fizetési módot,(bár logikusan nem lehetne probléma, ingyenes appokat próbáltam letölteni) de nem fogadja el azt sem, kiírja hogy ez a fizetési mód ebben az app store-ban nem érvényes, válasszak másik fizetési módot.
-
Farkas82
tag
válasz
univerzita #12298 üzenetére
Az egész telefont újraraktam már emiatt...
-
Farkas82
tag
válasz
univerzita #12296 üzenetére
Igen, megjelenik, bár az is időnként abnormálisan sokáig tart, bekéri a jelszavamat vagy ujjlenyomatot, megadom, elfogadja, de utána csak szürke karika forog tovább 10 percig, a kék karika ami a letöltés állapotát mutatja, meg sem jelenik, majd a szürke karika is eltűnik, mintha el sem kezdtem volna letölteni.
-
Farkas82
tag
válasz
univerzita #12293 üzenetére
Nem az app frissítésellel van a gond, hanem hogy nem tudok új appokat telepíteni a telefonra, hiába kattintok rá valamire az app strore-ban nem hajlandó települni, csak malmozik 10 percet, és nem történik semmi.
-
Farkas82
tag
válasz
Sogi74 #12274 üzenetére
Nem vagy egyedül, a 11.03 frissítés után nekem sem töltött le semmit az app store-ból, az itunssal újraraktam, új iphone-ként állítottam be, de csak a régi appjaimat, amik a 10.3.3-al is le voltak töltve, hagyta újra letölteni, egyetlen új appként a Here we go-t tudtam letölteni (teljes újrarakás elöött az sem ment ) majd a következöö új appnál (a google youtube appja) már csak malmozott 5 percen át, majd bekéri a jelszavamat, ,majd megint malmozik vagy 10 percet, és nem történik semmi, eltüünik a karika, mintha le sem próbáltam volna tölteni. Ugyanez más appoknál, vagy például az ibooksban a kezelési útmutatónál is. Miután teljesen újraraktam, fogalmam nincs, hogy mit csinálhatnék még.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged