- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Yettel topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nem maradhat AI nélkül a strapaszekció sem
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thewent12
aktív tag
Nekem egyedül jegyzetelés miatt lenne fontos. Csak erre van ipad prom. Kényelmetlen volt a noteon az is?
-
Thewent12
aktív tag
Én is elgondolkodtam a váltáson. Nagyon bejön a Note 8, csak akkor elkéne adnom a 7 plus mellett a watchot is, és az ipad prot is feleslegesnek érezném, szóval szerintem azt is eladnám. Ezeket pedig csak jó nagy bukóval tudnám ugye. Igazából a lényegi döntést az fogja meghozni, hogy tudnék e a note-on úgy jegyzetelni, mint a pro-n. Meglátjuk.. X nem lenne rossz, ha biztosra tudnám, hogy egy hónap és a kezemben van. De nagyon nagy késésekről írnak, és ugye 380 ezres kezdő ára az X-nek is a Samu mellett beszél. Egyedül a fránya android hibája szerintem.
-
Thewent12
aktív tag
Sziasztok!
Ios 10-ről való frissítés 11.0.2-re 61-es hibakóddal megakad. Ugye még csak ezt meg a 01-et írja alá az apple. Mi lehet a gond? Mostanában minden frissítésnél megakad, és egésznap ezzel kell bohóckodnom. Iphone 7-ről van szó. -
Thewent12
aktív tag
Lejart a szerkesztes, bocsanat. Nem irtam oda, de ez plus.
-
Thewent12
aktív tag
Masik kerdes:
Jo bluetooth fulest tud valaki? Airpods 60-ert megeri? Mennyivel jobb a hangzasa a gyari fuleshez kepest? Esetleg masfajta amit hasznaltok? -
Thewent12
aktív tag
Koszonom. 👏 Megrendelek egyet belole.
-
Thewent12
aktív tag
Hatlapi foliat plushoz hol tudok venni? Meg a mai nap.
-
Thewent12
aktív tag
Gondolom sokakat vonz az amoled is.
-
Thewent12
aktív tag
7-ről szerintem sem éri meg váltani. Főleg, hogy nem rég tudtam venni egy plust elég jó áron.
Egyébként a régi 7-esem családon belül marad, felraktam rá az ios 11-et, de mindig azt csinálja, hogy másfél perc hívásban töltött idő után kikapcsol a telefon. Ez mitől lehet szerintetek? -
Thewent12
aktív tag
Valaki tervez váltani 8-ra vagy X-re?
-
Thewent12
aktív tag
Régi hetesemre megprobaltam felrakni az ios11-et. De megint megakadt es az itunesert nyavalyog. Egyszer mar csinalta, de nem emlekszem, hogy hogy oldodott meg. Az remlik h a macre kell letoltenem a 10-es valamelyik verziojat, de pontosan melyiket es honnan?
-
Thewent12
aktív tag
Jatszani en sem jatszom. Kilottem a gps-t. Koszi a tippet!
-
Thewent12
aktív tag
Ti tiltottak valamit amit feleslegesnek gondoltok, vagy mindent hagytatok ahogy volt? Megvagyok elegedve nagyon az aksival, de probalnam belole a maxot kihozni, es ha van felesleges beallitas, akkor azt kilonem
-
Thewent12
aktív tag
En is az i8-at ajanlanam. Azert megiscsak egy ujabb generacio. Viszont szerintem a pluson is gondolkodj el. Kis tesorol valtottam a napokban plusra, a meretet meglehet szokni, es szamomra sok extrat ad.
-
Thewent12
aktív tag
Par szo a plusrol, ha erdekel valakit.
Ket napja hasznalom, szoval nagyon sok mindent es messzemeno kovetkezteseket meg nem tudok levonni, de ket dolog nagyon tetszik. Az egyik a portre mod, hihetetlen szep kepeket tudtam csinalni vele mar most. A masik pozitiv szamomra az aksi. Ket napot ment el, pedig hasznaltam rendesen. Meggyozo eddig, es a meretevel is kezdek megbaratkozni -
Thewent12
aktív tag
Van olyan jo vr szemuveg ami jo iphonehoz?
-
Thewent12
aktív tag
Na csak ravettem magam a plusra. A 8 nem hozott sok ujdonsagot szamomra, hogy megerje a felarat, az X meg vicc (szamomra) 380 ezerert. Most lakom be, kivancsi leszek ra.
-
Thewent12
aktív tag
GSM-ben mar 220-230 korul lehet talalni 7 plust, ha lemenne 200 korulre akkor mar nyero lenne nalam. Arukereson nezegettem, de ott meg ugyanazok az arak vannak fent amik par hete is. Egyebkent jelenleg Hetesem van, X az durvan draga szamomra egy telefonert, a 8-ban meg semmi ujdonsag nincs ami megerne nekem a plusz sok tizezret. Igy marad a 7 plus vagy az s8, amitol egyebkent csak az tart vissza, hogy sok mindenem apple. A kiscsit mar 170-ert, a nagyot meg 200-ert lehetne mar kapni. Azert durva, megis az X-nek a fele. (Igaz GSM arban)
-
Thewent12
aktív tag
Varhatoan a 7 plus ara mikor fog lejjebb menni majd? Illetve mekkora esesre lehet majd szamitani? GSM vasarlasra gondolok.
-
Thewent12
aktív tag
válasz
spawn21 #10817 üzenetére
Uvegfoliakban az zavar, hogy volt mar 2-6 ezer kozotti osszegekben egy csomo, de egy het utan zsirosak es karcosak voltak, pedig nem voltak nagy megterhelesnek kiteve. Netrol nem rendeltem eddig a sok varakozasi ido miatt, istyleba meg 12-ert akartak adni. Hihetetlen..
-
Thewent12
aktív tag
Hat nem tudom. Ismerosem meselte, hogy mar ketszer is leejtette az s8-at pofara es nem lett baja, de ha tenyleg ennyi embernek van rossz tapasztalata, igy elbizonytalanodtam.
Egyebkent az uvegfolianal nem karcolodik jobban? Tehat felni valom csak esesnel lenne, ha igy hagynam? Karcoktol mindenkepp ovnam a kijelzot. -
Thewent12
aktív tag
-
Thewent12
aktív tag
Kokin uvegfolia helyett ilyen lottyot rakattam a telomra. 5000 ft volt, es utesallo, karcallo minden amit ellehet kepzelni, nekem sokkal jobban bejott, mint az uvegfoliak.
-
Thewent12
aktív tag
Ugy vegkepp jo uzlet, 2-3 ezer forintert.
-
Thewent12
aktív tag
Igen, az osszes oldala merev, kiveve ugye alul, ott nem fedi a hangszorokat.
-
Thewent12
aktív tag
Par napja hasznalom, tokeletesen illeszkedik, boven megvagyok vele elegedve. A legjobb tok eddig szamomra, ami eddig telefonomon volt.
-
Thewent12
aktív tag
Nem kell az ilyenekkel foglalkozni. Egyebkent ha jol tudom nem lehet sajnos gsm boltokban reszletre fizetni.
-
Thewent12
aktív tag
Nyilvan vannak pozitiv, es negativ velemenyek egy bolton belul is. En a sajat tapasztalatomat irtam le.
-
Thewent12
aktív tag
GSMvonal boltot tudom ajanlani. Tegnapelott rendeltem toluk egy ipad prot, tegnap fel 5-kor mar a kezemben volt. Tajekoztattak a szallitasrol telefonon, es SMS-ben is. Az ara pedig nagyon jo volt.
-
Thewent12
aktív tag
Sziasztok!
Erdemes meg jelenleg venni ipad prot? 9.7-esrol lenne szo. 160-ert rendelnem netrol. A masik lehetoseg amit neztem az a sima ipad. Az hivatalos helyen is 125-tol mar van. Megeri jobban a pro? Illetve orulnek ha leirnatok, hogy ti mire szoktatok hasznalni. Kivancsi vagyok
-
Thewent12
aktív tag
Egyébként kiváncsi leszek a 8 árára. Remélem azért a GSM boltokban bőven befér 300 alá.
-
Thewent12
aktív tag
válasz
Tibee86 #10117 üzenetére
Számomra az aksiidő lesz egy fontos szempont a kamera mellett. Ha nem lesz annyival jobb a 8-nak, mint a 7S, akkor nem fogom kifizetni a jóval magasabb (gondolom) árát. A másik kérdés, hogy a 7S majd mennyire lesz jobb a mostaninál, de ha ugyanez lesz a dizájnja akkor felejtős lesz. Abban is biztos vagyok, hogy GSM boltból fogom megvenni. Utánanéztem most, hogy az idei új ipad pro (a kisebbik) már van 200-ért.
-
Thewent12
aktív tag
Bennem megfogalmazódott néhány dolog az utóbbi időben. Először is, hogy a 8-nál a nagyobb méretűt fogom választani. Sokáig gondolkoztam azon, hogy lecserélem a simát plusra, de így, hogy 2 hónap és kijön az új már nem látnám jó döntésnek. Tokban csak a gyárit fogom venni. Rendeltem netről párat, meg vettem innen-onnan, az eredménye az lett, hogy leszedte elég csúnyán a festéket a matt feketéről. Mostanában elég sokat gondolkozom egy ipaden is, de nem tudom, hogy kihasználnám e, meg a pronak az ára eléggé elszabadult. Így lehet erről le kell majd mondanom, és marad a macbook.
-
Thewent12
aktív tag
Folyton nyavalyog az itunesért, de sem a frissítés sem a visszaállítás nem sikerül. A MAcen frissítettem már mindent, az itunes a legfrissebb.. ötletem sincs
-
Thewent12
aktív tag
Sziasztok! Próbáltam felrakni a telefonra az ios 11 bétát, de a frissítéskor hiba lépett fel. A gépemen az itunes feldobta, hogy frissítés valamint, hogy visszaállítás. Mindkettőt megpróbáltam, de egyaránt hiba lépett fel mindkettőnél. Mi a teendő ilyenkor?
-
Thewent12
aktív tag
válasz
nickedez89 #9162 üzenetére
Szia!
Nem beállítás, ez mindig így van.
-
Thewent12
aktív tag
válasz
Ed Parker #9044 üzenetére
Sporttáskában vannak ezek a dolgok általában mindig, foglalkozásomból adódóan mindig nálam van. Amikor kocsival járok, akkor nincs is gond. A tömegközlekedésen gondolnám kényelmetlennek, amikor megy a zene, és a zsebemben hogy férne el. De lehet ezt már nagyon túlgondolom. Holnap benézek az egyik Istyleba, aztán megvizsgálom közelebbről.
-
Thewent12
aktív tag
válasz
Ed Parker #9039 üzenetére
s6+-nál a csere egyik oka volt, hogy annyiszor leejtettem, hogy csoda, hogy a kijelzőnek nem lett baja egyszer sem
Mondjuk a 7 plusnak jobb a fogása, főleg tokban, csak amit BLACK is ír, jő időben rövid nadrágban...
Viszont a kamera, kijelző és aksi nagyon vonz :/ na majd kiderül mi lesz, gondolkozom még egy kicsit rajta.
-
Thewent12
aktív tag
Én s6 edge plusról váltottam, amibe 3000-es akkumulátor volt. Amiket tudok róla írni:
- ha használtam, ha nem merült
- az ívelt kijelző miatt számomra kényesebb volt a fogása
- kijelzője szebb kicsivel a Samsungnak, de semmivel nem érzem ezt hátránynak a hetesnél
- amiben jobb volt az talán egyedül a kamera
Tetszik ez a hetes nagyon, bár mostanában nagyon elgondolkozok a pluson. Csak a fránya mérete ne lenne akkora...
Amióta megvan November óta, azóta beszereztem egy Macbookot is, és egy apple watchot is. Tökéletes az összhang, kényelmesek nagyon a teendők ezekkel. -
Thewent12
aktív tag
Bocsi, hogy ide, de nagyon surgos es a watch topik nem megy. Ha bemeyek a telekomba es vennek egy apple orat akkor azt eltudom hozni minden papir nelkul termeszetesen a teljes arat fizetve, vagy bohockodnak, hogy kll valami?
-
Thewent12
aktív tag
Valaki használ itt watchot? Milyen véleménnyel vagytok róla? Meddig bírja szuflával? És egyáltalán megéri az árát? Egy olcsóbb más gyártótól származó okosórához képest mi a különbség? Illetve megéri a 40 ezres felárat a második széria? Tényleg olyan jól müködik a hetessel együtt?
-
Thewent12
aktív tag
Igen, mindig kiírja, és kikapcsol az alacsonytöltöttségű mód.
-
Thewent12
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K #8142 üzenetére
Igen, hetente leszoktam venni, akkor szemüvegtörlő kendővel és üvegtörlő folyadékkal áttöröltem a telefont, és a tokot is. Az aksi is érezhetően romlott. Akármit csinálok éjszakánként minimum 10 százalékot merül, valamint a régi 8, akár 9 óra használati idő helyett, most a 7-et is nagyon ritkán éri el. Inkább 5-6 közé tenném. Eléggé elvette a kedvem a kopás egyébként. Nagyon figyeltem a telefonra direkt. Váltáson nem nagyon gondolkozom, mert Apple termékeim vannak, házonbelül pedig csak a 7 plus lehetne alternatíva, de az számomra nagy.
-
Thewent12
aktív tag
Sziasztok!
A sima fekete I7-em hátlapja nekem is elkezdett kopni, pedig végig tokban tartottam. Természetesen nem cserélik ez miatt. Szerintetek mit kéne tennem? Találni más okot, ami miatt cserélik? Vagy esetleg direkt próbáljam leamortizálni az akksit? -
Thewent12
aktív tag
Ha tényleg 400 ezer lesz a kezdő ára, akkor tényleg elment az eszük. Biztos, hogy nem adnék ki annyit egy telefonért. Egyébként számomra a 7-es még másfél évig tökéletes. Egyszerűen számomra nincs hibája. Akkuban tegnap átlag használat mellet több, mint 8 és fél óra használatot bírt, úgy, hogy volt még benne 20 százalék.
-
Thewent12
aktív tag
Sziasztok!
Tudnatok kuldeni akkus kepeket? Tudom, felhasznalokent valtozo, csak kivancsi vagyok. -
Thewent12
aktív tag
En s6 edge plusrol jottem. Abban ugye 3000-es az aksi, viszont nekem a 7-es jobban birja. Ha lerakom par orara nem 30%-kal kevesebbet mutat, hanem ugyanannyit vagy esetleg egy-ket szazalekot merul. Az androidnak igenylesre van szuksege ugy erzem, viszont az iphonennal lenyegesen kevesebbet kell foglalkoznom. Ha telefont veszek, azt nem azert veszem, hogy patyolgassam meg rendezzem, hanem hasznalati targynak. Es ebben sokkal jobb szerintem az IOS. Azt viszont el kell ismerni, hogy peldaul a samsung technikaban elorebb tart.
-
-
Thewent12
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K #4630 üzenetére
Az is szép eredmény BLACK.
Egyébként amit még kiemelnék, az a készenléti időben való merülés. Tegnap este 10-kor szedtem le a töltőről, ma reggel 9-ig 1 százalékot merült. Androidhoz képest kevesebbet kell vele foglalkoznom. Nem kell mindig tisztítanom, hogy nem merüljön őrült módjára. Számomra sokkal könnyebbek a napok ezzel a telefonnal, mint az s6 edge plussal.
lugosi: Milyenek a felhasználási szokásaid?
-
Thewent12
aktív tag
A fent irt eredmenyt azt 20-25%-os fenyeron, csak wifi kapcsolattal produkalta a telefon. A helymeghatarozas mindig be van kapcsolva, azt nem tudom szamitana e lenyegesen. Egyebkent ha dolgozom, akkor kb. 7-kor megyek itthonrol es 4-5 kozott erkezem haza. Akkor olyan 50% korul szokott maradni, de persze akkor kevesebbet is van a kezemben.
-
Thewent12
aktív tag
Sziasztok!
3 hete van meg egy sima fekete 32GB-os keszulekem. Azt kell, hogy mondjam, hogy ez egy piszok jo telefon lett. Androidrol valtottam (s6 edge plus). Nagyon szerettem azt a telefont is, az androiddal sem volt bajom, egyedul a meret lett problemas, es amiutan a hatulja egyszer szettort, azutan megfogadtam, hogy lecserelem, nehogy egyszer a kijelzo banja.
Ezt az evet meg egy i5-tel kezdtem, de az mar hasznaltan kerult hozzam. Akkor nem voltam jo velemennyel az ios-rol. Lassunak ereztem, wifi problemak is voltak a telefonnal, ugyhogy ott azt mondtam, hogy soha tobbet iphone. Viszont amikor kijott ez a keszulek, akkor mar elgondolkoztam ujra, furdalt mar a kivancsisag, es ahogy olvastam a topikot egyre csak erosodott bennem az erzes, hogy nekem kellene ez a telefon. A plusnak csabitott a dupla kameraja, de vegulis ugyanott lennek meretben, ahol elotte, ugyhogy azt elvetettem.
Minden szempontbol jobbnak erzem, a samsungnal, igen akkumulatorban is.
Egyedul a kameraja gyengebb, de ez engem nem zavar.
Ma egyebkent egesznap itthon voltam, es mindent ezen inteztem, kivancsisagbol, hogy egy kicsit szamomra komolyabb nyomkodas mellett hogy birja a telefon.
A mai napon ezt produkalta:
Hasznalat: 7 ora 58 perc
Keszenlet: 14 ora 26 perc
Amiket hasznaltam:
Safari: 4,5 ora kepernyon
Facebook: 1,4 ora kepernyon
Messenger: 1,2 ora kepernyon
Ezek voltak foleg, ehhez kb 9-10 perc youtube, 3 hivas tarsult es par percig egyeb alkalmazasok is mentek. Az akku igy maradt 30%-on.
En ezzel nagyon megvagyok elegedve, brutal jonak talalom a telefont. Mindenkinek csak ajanlani tudom.
Bocsanat a hosszu szovegert, es hogy nem hasznaltam ekezetet, de a telefonrol irtam. -
Thewent12
aktív tag
Sziasztok!
Valaki foglalkozik akar hobbi szinten is fotozassal es szerkesztessel? Szeretnek egy kicsit belemerulni ebbe. A RAW fotozas erdekelne, es hogy ezekhez milyen appokat javasoltok? Lehetoleg ingyenes kellene. Elore is koszi a valaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Számos újítás került az idei iPhone-ba, de a legtöbben valószínűleg arra fognak belőle emlékezni, hogy ez az Apple első olyan mobilja, amin nincs jack csatlakozó.
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- iPhone X 64GB Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4244
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest