- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
Most lassan frissít, mert a fél világ ráugrott az iOS 11-re és az appokat is egyszerre update-elik, így baromi nagy a leterheltség. Egy hete pl gyorsabb volt egy-egy frissítés a GM alatt, mert jóval kevesebb update jutott jóval kevesebb felhasználóra. Tegnap nekem is 14 frissitést jelzett az Appstore, ennyi azért ritkán jön össze egyszerre.
-
Parallaxis
addikt
Visszanéztem a számlatörténetem az előző levonás után és nem küldték vissza,
Nem is lesz benne a számlatörténetben, mert nem vonják le ezt a pénzt, hanem csak beterhelik, amit 1 nap után fel is oldanak. Számlatörténetben csak valós pénzmozgások szerepelnek, itt viszont a pénzed nem kerül át az Apple számlájára.
-
Hasonló a helyzet nálam is.Pár napja észrevettem,hogy az előző 2 szifon még ott van az ID-mnál,gyors töröltem is őket,erre az Appstore elkezdett ugatni hogy új készülékről bejentkezés miatt meg kell erősítenem a fizetési adatokat,amiért nekem is lerántott 2 eurót...
Nevetséges... -
-Ben-
veterán
Azt nem tudom, de ha i7 -ed van, akkor a 120 ezer nem kóser.
Még a 32GB-os verziók is megkapják a minimum 165+ ezret, jobb teszt esetén pedig 170 fölé is megy. 120 ezernél még a 6S is többet hozott, ha jól emlékszem.
Szerintem vágj ki mindent a multitaskból, nyomj egy hangerő le+power resetet és utána csinálj egy tesztet.
-
-
Az tény hogy pl az S7 Edgehez képest sárgásabb (és gyengébb),de ez pl közeli képeknél pont hogy előny,sokkal természetesebb és részletesebbek lesznek a fotók,a Galaxy erős fehér fényével sok részlet veszik el.Ez főleg arcokat fotózva feltűnő.
Viszont az messzebb visz,annak meg az az előnye.
Na meg hogy manuális fókusznál a Galaxy derít,amit meg a szifon nem csinál,ami koromsötétben igen nagy hátrány... -
-
Ed Parker
nagyúr
Hinye, simán benéztem, sorry
-
Hát a játék feltudja melegíteni rendesen,főleg ha valami komolyabb 3D-s game.
Ez a forróság amúgy elég szubjektív és relatív.
Nem tudom mennyire releváns a Plust felhoznom mint tapasztalat,de én pl több mint félórája böngészek és youtube-ozok wifin,de még langyosnak se mondanám sehol.
Mondjuk 4G netezéssel be lehet fűteni rendesen. -
Tibee86
nagyúr
Nem unod még?
Már milliószor leírtad, hogy fel annyit tud dupla áron, szar a kijelző, szar a felbontás, mindenki birka aki iPhone-t vesz, minden androidos telefon sokkal jobb/gyorsabb stb. stb.
Felfogtuk, hogy ez a véleményed , de fogadd el, hogy másnak más és ne kezd el újra és újra bizonygatni (tények helyett csak ugyanazokat ismételgetve minden kommentedbe), hogy márpedig neked van igazad. -
xxman
senior tag
Én annyit tudnék mondani neked, hogy nekem nagyon sok telefonom volt már, általában csak flagshipek (vagy 1-2-3éves flagshipek) és voltak androidosok is amiket szerettem és jók voltak (anno HTC One, vagy nemrég Oneplus 3), de végül megint & mindig iPhone-nál kötöttem ki. Az egész úgy egyben van, amit ígér az működik is, rendesen! Illetve biztos lehetsz benne hogy 3-4évig kiszolgálhat (családban több i5 van, és eszük ágában sincs még cserélni. Aztán meguntam a dolgot én is, vettem egy SE-t, amit most váltottam le egy i7re, ami marad is
Nem tökéletes, nem olcsó, de jó, működik! (Illetve ha több Apple eszközöd is van, akkor igazán kijön az ökoszisztéma előnyei, kényelmei.)
Nemutolsó sorban pedig még az árukat is nagyon tartják, könnyen eladhatóak. -
-Ben-
veterán
Érdekes ez a „sebesség” dolog. Szerintem az, hogy az alap alkalmazásokat nem az iPhone nyitja meg gyorsabban, nagyrészt az iOS animációinak (is) köszönhető. OnePlus 3T eléggé bika telefon lett, de így se veri össze a szifont. Sőt, általában az i7 ereje a játékok betöltésében mutatkozik meg /vagy benchmark tesztekben..
[b]valami[/b]
-vel csinálom a félkövér betűket. De, ha asztali nézeten vagy, akkor mobilon is látszik. Mobil verzión lehet, hogy nincs, de én azt nem is használom inkább.. -
Félreértesz! 6S-hez képest nem történt világmegváltó változás. Kihozhattak volna többet, sokkal többet.
Nem lettem Apple fanatikus, mint ahogy Samsung fanatikus sem voltam. Rendszert váltottam és a korábbihoz képest jobban érzem magam. Pusztán ennyi történt.(#4764) B-L-A-C-K: Most írhatnám, hogy itt villogsz a kis akkumulátoros i7-el? De, nem teszem, mert tudom, Te is vicceltél velem tegnap és én is azt teszem!
Amúgy szép eredmény!
Ellenben, most melyik tokodat nyúzod? -
A valós processzorteljesítménynek semmi köze ahhoz amit a videoteszteken látsz! Más a szoftver valós működése és más az, hogy milyen erő rejlik magában a hardverben.
Ez a fizetett benchmark tesztet meg szerintem hagyjuk. Nem kell mindenben a rosszat látni. Az A10 sajnos bika, bármennyire is tetszik valakinek vagy sem.Azt meg leírtam, hogy az Apple le van maradva dolgokban. Nem is kicsit.
Azt sem mondtam az IOS-re, hogy jobb mint a droid. Más! Almát körtével összehasonlítani felesleges. Az S7 Edget is csak azért írtam, mert onnan jöttem és valamihez viszonyítottam. -
Nem vettem kötekedésnek, de nem értek veled egyet!
Az okok:
Az iPhone LCD kijelzőt használ, ami nem éppen energiatakarékos. Az S7-nél Samoled van, ami mint tudjuk nagyságrendekkel kevesebb energiát eszik!
A kijelző felbontása nekem nem releváns főleg mivel nagyon szabad szemmel nem vesz észre különbséget az ember. Samoled és LCD között már igen.
Mivel az S7-ben nagyobb a telep, jóval nagyobb, hoznia kéne ezt az elért üzemidőt vagy jobbat. A két telefon fogyasztása között nem a telep a probléma, nem is a kijelző felbontása, hanem a rendszer! És erre céloztam is tegnap, hogy sok esetben merült mint a balta, mert beakadt a google folyamat, stb.
Nem akartam az almát körtével összehasonlítani és nem is állítottam, hogy az S7 egy rossz telefon. Sőt! Csak ugye a Samsung nem figyel oda vagy eddig nem figyelt oda a szoftverre kellő képen.A processzor esetében pedig fölösleges a magokkal példálózni szerintem. Jelenleg az iPhone 7, 7 Plus a leggyorsabb telefon. Kevesebb maggal mint az S7! Szerintem tök mindegy, hogy hány magon dolgozik egy telefon addig amíg a telefon gyors, és az alkalmazások faszán futnak rajta! Ha egy benchmark teszt több pontot ad 4 magra, mint 8 magra, akkor már bocsánat, de az ember a hajára kenheti a 8 magot!
Egyébként, meg nem szeretném lehúzni a konkurencia telefonját, mert mint írtam használtam. Ha szoftveresen rendben van a készülék, akkor most nem lennék itt. Nekem voltak vele gondjaim és ezért váltottam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Linux kezdőknek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Horizon Forbidden West
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Yettel topik
- Path of Exile (ARPG)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Autós topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest