- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Azért mert tegnap is mintha lottót nyertél volna azért mert 10.1 van az új telefonodon, miközben a 10.2.1 is normálisan használható, nekem is az volt az i7emen. Az hogy valakinek nem tökéletes az lehet mentés hiba, szolgáltató stb, de ez 10.1re is elmondható akár. Akkor van gáz ha egy iOS széria mindenkinél rossz, na akkor nem érdemes felrakni, csak azután miután kijön rá egy javítás, de itt most nem erről van szó. Most 6S-sem van jelenleg, azon is legújabb iOS van, semmi baja.
-
Nem is értem, miért ragaszkodsz a 10.1-hez...
Más: használd a szerkesztés gombot, ne írj egymás után 10 percen belül több hozzászólást, mert szólni fognak.
#7195: Érdekes, egyszer sem volt ilyen problémám vele. Lehet a backupod sérült, nekem volt olyan, hogy az produkált érdekes dolgokat, főleg,ha 1-2 főverzión keresztül "végighordoztam" a készülékeim között.
Szóval időnként inkább csinálok egy új telefonként beállítást, és újra belakom a rendszert. Főverzió megjelenése után célszerű, legalábbis szerintem. Bár most 10.3-nál is mondják, hogy változik a file rendszer, akkor lehet megint fogok.
-
Tibee86
nagyúr
Két opció van, vagy frissíted a telefont és akkor fel tudod tenni a backup-ot, vagy újként állítod be és maradsz azon az ios verzión.
Én új telefont újként szoktam mindig beállítani. A fontosabb dolgok úgy is fent vannak az icloud-ba, az app.-okat meg nem olyan vészes újra leszedni. Egyedül az sms-eket bukom, de azokhoz soha nem is ragaszkodtam túlzottan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged