- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazsiii92
aktív tag
válasz
19_OsY_81 #14878 üzenetére
Szia!
Egy csomó minden eltárolodik az iCloudba, először is nézd meg, hogy be vannak-e kapcsolva azok az elemek, amelyeket szeretnél iPaden is. Beállítások -> saját nevedre katt, legfelső sáv -> iCloud. Mielőtt beallitod az iPadet csinálj egy biztonsági mentést a telefonodon, arra figyelj amikor beallitod az ipadet, hogy az iPadnek és a telefonnak ugyanazzal az IOS főverzióval kell rendelkezni.
Ha azt akarod hogy az alkalmazásaidat is lehúzza, akkor a beállítások->legfelső sav->iTunes&App Store -> kapcsold be a dolgokat.
Üdv,
Zsolti -
tboldi
nagyúr
válasz
19_OsY_81 #13950 üzenetére
Pár rövid mp4 videó van csak a telómon, és ezt használom hozzájuk. A leírás szerint viszi az mkv-t is, de azt sosem próbáltam.
-
kchris78
veterán
-
kchris78
veterán
válasz
19_OsY_81 #12744 üzenetére
Hat bennem is
. Most olvastam hogy jovore 2 telefon varhato amoled es a kerdeses az AR...
Ha hozol us-bol egy apple cuccot abban az a jo ha nem jon be meg mindig nyereseggeltudsz kiszallni belole kb.. viszont sok. Szep meg minden de az ar annyira lelohasztja bennem az instant get erzest.. most kicsit ugy vagyok hogy 8plus lenne jobb... kijelzo hiaba 5.8, a plus 5.5 sokkal jobban kihasznalt es szelesebb.9to5macen van a cikk.
-
col
addikt
válasz
19_OsY_81 #12207 üzenetére
Igen, tudtommal meg, mivel ez inkább szolgáltatói beállítás és probléma volt.
mit tehetünk, ha az iPhone nem küldi el a hívószámunkat? -
PlayMax
nagyúr
válasz
19_OsY_81 #10038 üzenetére
Abban van kezdetek óta ,ez egy hatalmas frizbi esés volt a vonatról....
Ez már akkora csapódás volt pont ott a telefonnak ,hogy a szilikon tok sem bírta megvédeni ,ezen kívül 9 hónap kemény használat mellett teljesen makulátlan a készülék ,semmi kopás ,folt vagy bármi ,ha ez nem lenne patika. -
tyuxy
tag
válasz
19_OsY_81 #9627 üzenetére
Szia
Én Németországban dolgozom és azt tudom mondani hogy itt kegyetlen rossz ...
Állandóan a nincs szolgáltatás felirat villog .. olyankor kártya ki majd vissza és egyből van hálózat .. sokszor olyan helyen is csinálja ahol előtte volt órákig ... viszont először a telefonra gyanakodtam hogy az enyémmel van valami baj de most itthon vagyok Magyarországon és itt nem csinálja folyamatosan van térerő is meg internet is egyedül a nyíregyházi vadasparkba jatszotta el megint hogy nincs szolgáltatásde már reflexbol kártya ki vissza és volt is ...
-
kchris78
veterán
válasz
19_OsY_81 #9554 üzenetére
sebességgel nincs gond. 1-2 órája van fenn, még 100%-on van az akksi.. a térerőre a vonalkák sokkal jobban bejönnek mint a pöttyök, csak 4-re redukálták a régi 5+ helyett... Soksok apróság van ezekre még nem jöttem rá.. Telefonálás kontaklisták dizájnja szerintem jobb. Lényeg hogy ne fogyasszon sokat és az a pár program amit használok az induljon el..
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest