- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Milyen okostelefont vegyek?
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Süvi
őstag
válasz
Chereiose #7030 üzenetére
Biztos jó lesz az is egy darabig.
Nekünk is volt olyan, egy baj van vele, hogy puha, hamar össze fog karcolódni (pusztán attól, hogy időnként puha ronggyal megtörlöd)
A páromnak egy 3H keménységű fólia van rajta az már sokkal jobb, de a héten jött meg neki és a család többi tagjának az üvegfólia
Ez a papírja szerint még a gyémánttól is keményebb
Nekem azóta is jól működik, toll nem karcolja.(Pont ma fogjuk ezt a fóliát egy Onda márkájú készülékre rárakni, mert annak az üvegmérete pont olyan, mint az Airnek
)
-
Süvi
őstag
válasz
Chereiose #6922 üzenetére
Amikor még kínai Coverem volt a kínai Case helyett egy ilyet használtam, az áttetszőt, puha és nem karcolja a tok sem, könnyű, jól véd.
Ma láttam egy hallgatónál egy ilyet is, meglepően jónak tűnt, csak nekem gagyi a színe és a hátulja.
-
-
válasz
Chereiose #5297 üzenetére
Most megnéztem és pontosítok: 16-osom van, azt írja, hogy 11,8 foglalt és 1 GB szabad. Nincs rajta semmi film, semmi zene, csak 2 nagyobb játék és rengeteg egyéb alkalmazás amiknek jó részét nem használom. Az iWorks is rengeteg helyet foglal. Ezelőtt 32-esem volt, az pont kényelmes nekem, de valóban igen magas a felára újonnan.
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz
Chereiose #5285 üzenetére
Most voltam a MediaMarktban, ott is 0%/10hónap részletre lehet venni az iPad Airt és a retina minit vagy 15% minusz ha Cetelem kártyával veszed, így 106/89 ezer az Air és a mini. Egész jó ajánlatok, én egy MacBook Air 13"-on gondolkodtam el kétszázötvenért, csak el kéne adnom a Thinkpadem.
-
SonyNex7
senior tag
válasz
Chereiose #5247 üzenetére
Ugyanebben a dilemmában vagyok én is.Nem tudom mi legyen.Most 150e körül meglehet már szerezni hivatalos helyről a 32gigásat, sok helyről még jóval olcsóban is.
Az a gond hogy az új itthon szerintem csak november körül lesz elérhető.
Szeptemberben csak iphone bejelentés lesz, október vagy november az új tábla bejelentési ideje.
Kérdés megéri-e várni az újra és többet fizetni érte?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kutya topik
- Hobby rádiós topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Fűnyíró topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest