- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.sebestyen
senior tag
a 8.1.3.-ban amit észre vettem és egy picit zavar, ha safariban a Google keresőben beirom az első karaktert mindig bezarja a billentyűzetet, utána újra a keresőre bökök és jó, de minden egyes Google megnyitásakor ezt eljatsza
-
l.sebestyen
senior tag
én jó darabig biztos nem váltok, amire én használom tökéletes...
-
l.sebestyen
senior tag
válasz
l.sebestyen #7191 üzenetére
kilèptem az appstorebol, és újra be, és megoldódott , úgy látszik nem mindegy milyen rég óta be vagy már lépve
-
l.sebestyen
senior tag
az mitől lehet, az appstorba jött egy két programra frissítés ra nyomtam a frissítésre, de csak forog körbe, a programnal meg írja hogy várakozás, eddig jó volt, de most valahogy nem csinálja. újra indítás volt, próbáltam hogy egyszerre csak egy programot frissitek, ugyanaz a helyzet
-
l.sebestyen
senior tag
válasz
Jeanne d'Arc #7167 üzenetére
Windows alatt ( mèg) nem működik.
-
l.sebestyen
senior tag
mostanában rendszeresen egyszer csak bejön a fehér kijelző közepén az alma logóval és újra indul, már kezd zavarni mert napi szinten csinálja, valaki tapasztalt már ilyet?
-
l.sebestyen
senior tag
válasz
univerzita #6469 üzenetére
megpróbálom én is, hátha, de úgy szép ha világít
, leveszem 50-60% ra
-
l.sebestyen
senior tag
válasz
univerzita #6466 üzenetére
Mondjuk nekem a fényerő maxon van, de mindig, a 8.1 előtt is azon volt, mostanában nem sokat de néha-néha játszok is rajt, de mindent összevetve nálam szerintem a 8.1 után változott, pedig már mindent ami frissithet kilőtem.
-
l.sebestyen
senior tag
a 8.1 el nálatok is látványosan romlott az üzemidő? eddig két naponta töltöttem kb. 1,5 nap készenlét 5-6 óra használat, most 12-15 óra készenléti, 3-4 óra használat a max amit össze tudok hozni,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged