- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem nagyon bejött ez,elég minőségi,tényleg, a hátulján van egy apple logó is,bemarva színtelenül. Magnetic-es,kelti,altatja a kijelzőt.
Vékony.
Egyedüli negatívum, hogy a ki/be kapcsolónál és a hangerőnél nincs kivágva (nem tudom miért?), csak kiemelkedik a borítás (gyárilag,direkt, nem a gomb tartja el) -
Pontosan...
Én a családomnak (húgomnak,szüleimnek,feleségemnek,stb) androidos telefonokat ajánlottam (mégiscsak az S1-től androidos lennék) ,de beláttam, ha nem akarok mindig rendszergazdaként pepecselni,ezt állítsam be az nem működik, akkor ezt be kell fejezni. Mi lett a megoldás? Szüleim : 4s,i5c,húgom i5. Azóta évente egyszer rendbe teszem a telefonjaikat és ennyi (az is rendszer frissítés,kép mentésben kimerül),nyugodt az életem. Nekem is számtalanszor eszembe jutott a váltás, de van pár dolog még ami fontos és nem tudom megoldani ios-al. -
válasz
vadászcsiga #7752 üzenetére
Kint az USA-ban ,hogy androidot bütyköljön, ilyeneken nem. Megveszi az iphone-t max 1 heti keresetéből.
-
válasz
vadászcsiga #7747 üzenetére
Igen,mert az "átlag embert " célozza meg aki nem szeret/akar pepecselni,utánaolvasni mit, hogyan. Működjön,egyszerűen és kész. Inkább fizet. Erről szól a nyugati társadalom ahol a fizetésekhez mérten nem is olyan húzós az apple. Ha itthon 50.000 ft lenne egy 16GB-os i6s,az sok lenne ? Na ugye?
Mi itt kelet Eu-ban a futottak még kategória vagyunk,nem célközönség..ez van. Kint az USA-ban basszus az emberek 70%-nál i5-től i6s-ig telefonok vannak az embereknél. 10% samsung,20% Kínai meg egyéb. -
Sziasztok.
Ma meglepődve tapasztaltam, hogy az 5s-emen bejövő GSM hívásom az iPad-omon is csörög és ott felvéve tökéletesen tudtam beszélni...
Erről a funkcióról nem tudtam. ez hogy működik? Neten kell lenni nyilván mind2 eszköznek (vagy közös wifin?), minden kontakt bejövőjét ilyenkor fel lehet venni az ipad-en vagy csak FT, vagy favorite.okat?
(Alapból a galaxy S6-omat használom telefonnak, hétvégén csak az 5S-t,lehet ezért csak új dolog ez nekem és régóta van ez a funkció)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- Bestbuy játékok
- LEGO klub
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Autós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Asztalos klub
- OTP Bank topic
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest