- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Magisk
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
antibes2000 #6914 üzenetére
FONTOS! Szeretném tisztázni, hogy a Hölggyel mindössze annyi a "kapcsolatom", hogy 2 alkalommal rendeltem tőle iPadet, és ebből következően kétszer 5 percet találkoztam vele személyesen is.
Szerintem a legjobb áron tőle lehet iPadet venni, de ennyi, semmiféle kapcsolatot nem ápolok vele!
Mindenkinek szívesen megadom az elérhetőségeit PM-ben, de kezességet NEM vállalok érte! Előre kell utalni a vételárat és 1,5 hónap mire megérkezik a készülék.
Nekem mindkétszer jó tapasztalatom volt vele, de pl. laleh fórumtárs nem ajánlja.
. -
válasz
antibes2000 #6912 üzenetére
EU szabványt rendeltél, nem?
GB = EU szabvány.Amúgy tudtommal Air (5th gen.) esetén csak a kínai piacos különül el; USA, EU egységes. [link]
-
válasz
antibes2000 #6549 üzenetére
A döntés és a kockázat a Tiéd, én már 2 iPadet rendeltem tőle, előre kell fizetni. Privátban meg tudom adni az e-mail címet is, úgy pár ezerrel olcsóbb.
Sima Wifis, 16-os Airt hozott most bruttó 90 ezerért (ez már tartalmazza a 27% ÁFA-t, számlát is kapsz).
Garanciát a gyári 1 éves Apple garit kapod, márkaboltban érvényesíthető, ezen nem kell aggódni.Más: ma reggelre megjött a jóváhagyás a 10$ refundról a hibás Alis tokra. Peace
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Extrém tűrőképességgel reklámozza új tápkonnektorát az ASUS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bestbuy játékok
- Gitáros topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tőzsde és gazdaság
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged