Új hozzászólás Aktív témák
-
barky
tag
válasz
Atlantisz48 #7605 üzenetére
Annak mi a neve??
-
univerzita
addikt
válasz
Atlantisz48 #7606 üzenetére
Beállítások -Általános -Infó -Elérhető. De iTunes -on is megnézheted.Aszt hogy a appok mennyit foglalnak - Általános -Használat -Tárhej kezelése - itt látod hogy mennyit foglalnak a egyes appok.
-
ZoliBen
tag
válasz
Atlantisz48 #7601 üzenetére
Játéknak nem játék, de eléggé impresszív tech demo az Epic Citadel. (körbe tudsz járni egy középkori várat)
-
univerzita
addikt
válasz
Atlantisz48 #7594 üzenetére
Videókat természetesen hálózatról lejátszani egyszerű. A legfontosab hogy a számítógépen van NAS - on engedélyezni kell a hálozati megoszlást( itt akár több mappát megjelölsz vagy egyet amibe bemásolod a dolgokat amiket szeretnéd iPaden látni).Ha csak filmeket fogsz akarni nézni akkor a legtöbb média player képes rá. De ha szeretnél képeket,újságokat,vagy akár zenét,filmeket, dokumentumokat nézni vagy akár letölteni iPad -re ( akár wifin ) akkor javaslok egy file kezelőt. A legjobb a iFile ( ez fizetős do kiváló a kezelö felület ). De ugyan olyan jó a ingyenes Remote Media Manager ( ennek nem olyan látványos a grafika,de van benne média player( ac3 és dts ). Ha érdekelni fog teszek képet hogy működik.
-
Kobor
aktív tag
válasz
Szia,
Igen, android után tértem át én is, bár nekem mini2 van, de ez mindegy.
Es file explorer + MX player combo.Itt is van hasonló megoldás FileExplorer + VLC samba környezetben, a VLC ftp-ről is tud streamelni, bár a mostani VLC, már nem támogatja az AC3 hangot.
Mobilneten nekem nem működik, érdekes Iphoneon simán megy a stream.A VidON player sem rossz, de itt is AC3 hiány van, illetve mobilneten nem működik.
Infuse3 nálam jelenleg a nyerő, AC3 van, mobilneten is megy FTP-n a stream.
Üdv,
-
válasz
A fájlkezelés logikáját nem sikerült a magamévá tennem az elmúlt 2 év során - azóta használok iPadet - részemről feladtam.
Netezésre viszont tökéletes, szinte csak ezt használom!
Majd a rutinosabb fórumtársak megírják a fájlkezelés csínját-bínját. Kezdj el barátkozni az iTunes-szal PC-n.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Atlantisz48 #7591 üzenetére
Kibontod, használod, lemerül, feltöltöd. Ezeket az akkukat nem kell már formázni.
Töltsd le majd egy lejátszó programot, az megeszik mindent, hálózatról való lejátszáshoz is az kell majd. -
válasz
Hazaviszed, tedd töltőre és kezd el beállítani. Hagyd a töltőn, közben használhatod, ha feltöltött 100%-ra akkor nyugodtan lehúzhatod a töltőről.
.mkv-t passzolom, arra készülj fel, hogy az iOS nem mindenevő, jó ha van mellette egy Androidos cuccod.
-
Atlantisz48
őstag
válasz
Szerk.:Ez lesz életemben az első IOS-es termék, készülék...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged