- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Netfone
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atlantisz48
őstag
Ja igen majdnem elfelejtettem, a garancia ami 1 év azt akkor aktiválták amikor megvettem, tehát ez ügyben semmit nem kell mar tennem? Milyen problémák lehetnek amúgy ezzel a készülékkel? Gondolok itt garanciális problémára.
És lenne egy kérdésem ami lehet hogy egy kicsit érdekesen fog hangzani, hol lehet megnézni hogy mennyi hely van meg a ipaden?😀
Itt van olyan hogy minden egyes alkalmazás melle ki írja hogy mennyit foglal ?
Előre is köszönöm. -
Atlantisz48
őstag
Üdv
Lehet hogy egy kicsit túl reagáltam az iPad strapabírósagat.
Nagyon jó, természetesen semmi baja nincsen, olyan gyors hogy hihetetlen android után, jó érzés hogy bírja a tempomat a tablet 😀
Szerintetek melyik a legszebb grafikája játék?
Joó tudom rengeteg ilyen van, de szerintetek?
Vagy ez a téma mar ki lett tárgyalva?
Amúgy most az írásról írok és fantasztikus hogy hogy felismeri hogy mit akarok írni 😀😀😀 -
Atlantisz48
őstag
Köszönöm mindenkinek, a sok tanácsot és az ajánlásokat, ma meg is vettem.
Egyszerűen fantasztikus, de meg hozzá kell szokjak, egy csomó ideig amikor vissza akartam valahonnan lepni akkor folyton lentről felfelé húztam az ujjaim hátha megjelennek a softweres gombok
Vettem melle egy okostokot is, eleinte azt hittem hogy szépen bele kell pattintani és minden oké lesz de nem volt olyan egyszerű, gondoltam úgy megpróbálom mint egy szilikon toknal hogy mindegyik szelenel egyesével belenyomom, de nem sikerült, kicsit bele ment aztán kipattant, remelem nem lett ettől baja, ettől a nyomkodastol, a szélen próbáltam be lenyomni de nem jött össze aztán rájöttem hogy a szélen közepén egy határozott mozdulattal kellett bele pattintani. De ugye az elején a bénázásomtol nem lett baja ugye?
Mert megijedtem, hogy nehogy valami baja legyen mar egy ilyen drága készüléknek rögtön az elején. -
-
Atlantisz48
őstag
válasz
Atlantisz48 #7591 üzenetére
Szerk.:Ez lesz életemben az első IOS-es termék, készülék...
-
Atlantisz48
őstag
Üdv!
Ha minden jól megy, akkor holnap én is egy ilyen hiper szuper készülék tulajdonosa leszek
.
Ez lesz életemben az első IOS-es termény, készülék, tehát fogalmam sincsen, hogy ennél mi hogy megy, eddig csak androidban és Windowsban utaztam.Hogyha holnap megveszem, akkor használatbavétel előtt tölteni kell 8 órán át, vagy ilyenre nincsen szükség? Tehát előtte fel kell tölteni az aksit 100-ra?
Hogyha rárakok egy .mkv kiterjesztésű videót, akkor azt lejátssza?Előre is köszönöm a segítséget.
Üdv:
Zoli
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Előzetes élménybeszámolón a Mafia: The Old Country
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Gaming notebook topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EA Sports WRC '23
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest