Új hozzászólás Aktív témák
-
Süvi
őstag
A héten tettem rá fóliát, gondoltam, hogy fogok róla írni néhány gondolatot.
Ebay-ról rendeltem magamnak az Air-re és a páromnak a mini Retinára. Három helyről rendeltem, ebből kettő jött meg:Ez az egyik, egyenlőre jónak tűnik, nem csillog sokkal jobban, mint nélküle, minimális romlás azért látható kb. 90-95%-os a kijezlő.
Ezt rendeltük a mini Retinára, na ilyen mattot nem szabad venni. A mini retinából sima minit csinált, annyira rontott is a felbontásom (persze aki csak játszik, fényképet vagy filmet néz, annak mindegy)
Ilyet is rendeltünk, de ez meg meg sem jött, most levelezek velük
-
Filmet max. TV-n nézek, ha nagyon ígéretes akkor moziban; zene nem érdekel különösebben (Petőfi rádió bőven megteszi). Az Asphalt 8-at tolom napi fél órát, az kb. 1.7 GB. Sok kacatot tartok rajta, az a baj.
Szerk: ugyanakkor egyetértünk abban, hogy mondjuk plusz 10 ezer Ft-ot megér a 32-es, csak listaáron többet kérnek érte.
-
törölt tag
se film, se zene vagy egyéb szórakoztató célú dolog
Filmet nézek a tévén, zenét hallgatok a kocsiban vagy a hifin, a játékból meg már kinőttem. Ennyire egyszerű. Pont mint az okostelefonom. Nem azért van, hogy filmet nézzek rajta, játékra használjam. Hanem mail, navigáció, ha hirtelen kell akkor meg tudjak nézni valamit a neten.
Az autómban van gyárilag olyan funkció, hogy benyomom a gombot és beparkol a szabad helyre, aztán még sorolhatnám, de nem kértem hozzá, benne volt, mégsem használom.
Nem értem mi ezekben olyan kirívó. Ha lenne iPad film, játék, zenelehetőség nélkül, azt vettem volna. Böngészni használom mivel egész nap autóban ülök, a munkámhoz meg kell.
-
Szabikaa20
őstag
Filmre ott a tv!Lehuzom torrentrol 500gbos hordozhato usb-s hdd es mar nezem is!Zenere megintcsak ott a hifi rendszer!Nem csipogast szeretnek hallgatni hanem zenet...
Neha elöfordul hogy youtubrol meghallgatok valamit...Teljesen kihasznalom,mert nem kell ulnom az asztali gep vagy notebook elott!Sot nekem kivaltotta a notebookot mert mindent megtudok vele csinalni!Nalam sok kep van es kepeket is szerkesztek ezert keves a hely.Elsö apple keszülek söt tablet nem gondoltam hogy nem lesz eleg a 16gb...De Oktober fele jön az uj mar fogom tudni hogy legalabb 32-es kell!
Ezzel a kijelzovel kiesik a szemem,mert hiaba retina kicsi a kepernyö filmezesre!Persze szorult helyzetben,esetleg utazaskor jo lenne,de en nem utazok.Söt filmet is csak moziban szeretek nezni inkabb!Otthon is nagy ritkan nezek,de akkor is tvn...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged