- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
johny.attila
csendes tag
válasz
Szabikaa20 #2257 üzenetére
iWork, iLife jár hozzá
csak simán letöltöd az app storeból
-
johny.attila
csendes tag
válasz
Gadgetfan_ #2120 üzenetére
Nálam is ugyanez a helyzet
kezd bejáratódni az akksi
Wifis modell, automata fényerővel, néha játékkal, folyamatosan wifin az elején 10óra körül hozta a szintet, mostanában 13-14 ig nincs megállás, változatlans használattal, de még akkor is maradni szokott 8% kb, mikor rárakom a töltőre
Szóval érzékelhető itt is a javulás!
-
johny.attila
csendes tag
válasz
ittakary #1544 üzenetére
Én a 32 gigásamat 152-ért vettem, bontatlanul, "sufni" gsm-től, igaz angol töltővel (adaptert adtak hozzá), de nagyon kellemes csalódás ért az üzlettel kapcsolatban, főleg úgy, hogy előtte végigjártam 5 másikat, ahol kibontják, és a töltőt meg a kábelt plusz 5-10 ezer forintért adják.... Ettől függetlenül csak azért vettem ott, mert apple, és tudom hogy működik a garanciáztatás (volt szerencsém megtapasztalni), más, "simán" bolti garanciás terméket azonban biztos nem vennék ilyen helyen. Szóval ha valaki apple cuccot tervez venni, nyugodtan tegye meg ilyen helyen (a megfelelő előzetes körültekintéssel, természetesen). A különbözetből, pedig remek kis kiegészítőket lehet a masinához vásárolni
-
johny.attila
csendes tag
Sziasztok, azt vetten észre, hogy a beállításokban, a notification center menüpont alatt, nem listázza az ipad az összes alkalmazást, holott elvileg kéne neki (sem az include, sem a do not include menüpont alatt) Valakinek bármi ötlete, hogy ez miért van? Konkrét probléma: van egy játék, küld nekem notificationt, plusz kis piros számocskát az ikonja fölé, na ezt szeretném kikapcsolni, de nincs listázva a notification center beállításainál, de a telepített alkalmazásoknál igen... Más programok sincsenek a listán, nem csak ez az egy
-
johny.attila
csendes tag
Nekem is fekete van, mérfördekkel jobb mint az első szériás smart cover! Álló módban stabilabb, lévén az alsó hasáb amin áll szélesebb, mivel a tablet könnyebb, valamint a mágnes erősebb így nem engedi el, hogy ha a smart covernél fogva lógatod lefelé és megrázod. Valamint a tabletre felcsatolódó része is be van vonva a belső felszínt borító mikroszálas anyaggal, így nem is karcolja össze az oldalát! (Van itthon ipad 2 régi smart coverrel,összehasonlítottam őket, szóval nem a levegőbe beszélek
)
-
johny.attila
csendes tag
Én nem csak vennék, hanem ott is vettem!
(nem reklám, nem vagyok beépített ember
) angliából hozzák, angol töltős, adaptert adnak hozzá, lévén világgaris, bárhová bevihetem (minivel volt is tapasztalatom, tényleg csak serialt néznek, semmi papír nem kell) így teljesen nyugodt szívvel vettem tőlük, főleg mikor előttem vágta le a fickó a fóliát a dobozról
-
johny.attila
csendes tag
válasz
smallmer #1346 üzenetére
Én a vlc-t ajánlom, mindent visz, akár csak gépen
Legegyszerűbb itunes-szal ráraknia filmeket, mégpedig úgy, hogy az ipad csatlakoztatása után, az alkalmazások között megkeresed a vlc-t (alul), és ha rákattintassz, jobb oldalt mellette lesz egy "hozzáadás" gomb, oda simán betallózod a filmeket, és konvertálás nélkül felmásolja az ipadre, és a vlcben listázni is fogja
-
johny.attila
csendes tag
Örömmel jelentem, hogy csatlakoztam az air tulajok táborába
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged