- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ott már buggal is találkoztam: összecsippentettem, de nem játszotta végig az animációt, hanem megakadt olyan 90%-nál, ezért az ikonok azon a képernyőn nagyobbak voltak, a szélsők meg félig kilógtak a képből.
Szóval igen, látom, hogy messze nem tökéletes, a billentyűzetével sem vagyok elégedett, ékezetes szöveget lassú rajta írni, ha kikapcsolom az autocorrectet, ha viszont úgy hagyom, akkor hülyeségekre javít. Az AppStore lassú, és számomra zavaró, hogy még ingyenes appoknál is kéri a jelszót.
Az iTunestól még mindig idegrángást kapok, szerintem a világ legrosszabb szoftvere, amire most csak rátett, hogy négyszeri autentikálás után sem tudtam vele egy külső forrásból származó appot feltenni, mert csak azt hajtogatta, hogy autentikáljam a PC-met.
Ezt leszámítva az összbenyomásom róla, mint első Apple eszközről, amit kicsit huzamosabb ideig használok: pozitív.
-
крокодил
tag
Köszi. Megnézem az ajànlottakat. Rengeteg puzzle-t töltöttem màr le, de nem tartom klasszisan jobbnak a màr fizetős opciòikat. Többnyire ugyanaz, csak màs figuràkkal...
Amúgy mi a véleményed, a gyerek fejlődé szempontjàbòl? Hasznàl, vagy àrt a személyiségében?
Angol gyerek zenéket néz a YT-n és azt vettem észre, hogy rengeteget tanul belőlük. -
M@nH.
aktív tag
hmm a wifire nem is gondoltam.. ez csak wifi-s verzió így még az sincs sajnos hogy 4g-t használjak. A helymeghatározás be van kapcsolva. Viszont az iPhone is ugyanazon a wifin van és az szépen belövi a helyzetet, szóval gyanús hogy az ipaddel lesz a gebasz. akkor viszont vihetem megint cseréltetni
-
csab2
veterán
Nálam semmi gond nem szokott lenni a BT fülessel. Imádom, hogy az iPad-en hallgatom vonaton a Deezert a BT fülesemmel, miközben a füleshez a telefonom is csatlakoztatva van, és fogadni is tudom a hívásokat a fülesen egy gombbal. Hívásokat a telefonról indíthatok (nem tud hanghívást a telóm), ha befejeztem automatikusan megy tovább a zene az iPad-ről. Ez így klafa! Ráadásul a BT fülesem töltöttségét is kijelzi az iPad.
Lehet, hogy csak elsőre csinálta egyébként.
-
Urban Terror
tag
univerzita, erdőke !
Köszönöm a helyreigazítást!
Tehát vagy konvertálok, vagy megveszem az nPlayert és akkor az általatok leírt módon át tudom húzni a tartalmat. Sokat segítettetek, mert a help.apple.com-nak pont ez a része a leg szűkszavúbb! (mármint a videók eszközre vitele)
Köszönöm, ezen tanácsok mentén fogok próbálkozni!
sz: mondjuk az a parám, hogy az iTunes nem írta ki, hogy a formátum nem megfelelő (help.apple szerint ki kéne írnia)
-
Sur1G
aktív tag
A gesztusvezérlésnél maradva, nekem pl. nagyon hiányzik az egy ujjas előző/következő oldalra ugrás, amit, ahogy nézem ebben nem lehet beállítani (vagy igen?). Új oldal nyitásánál nem tudom, hogy kell beállítani, hogy a könyvjelzőket tegye ki, ne kelljen ott is újra beállítani az összes könyvjelzőt. A teljes oldalas nézet engem annyira nem vonz, mivel úgy nem látom a megnyitott tabokat. Viszont tetszenek nagyon a két ujjas dolgok és, hogy nem töltögeti újra folyamatosan az oldalakt. Ma próbáltam pont írni a prohardverre és linket akartam másolni egy másik weboldalról és természetesen a safari újra töltötte a hozzászólás ablakot és amiket beírtam azok elvesztek.
-
ForRedGlory
félisten
Azzal jobb amúgy, próbáltam, mert még múltkor ajánlotta valaki, csak tetszene ez az "új" animáció is.
(#3066) Tibee86: Tied a pálya, de speciel 100%, hogy egy darab Air topciba sem írtam ezen kívül. Akkor írj nekem legközelebb kommentet, ha találsz ilyen hozzászólást., bár ezek alapján neked pikk-pakk menni fog ilyen hozzászólás keresése... Le is zártam innentől, lehet írni a további hülyeségeket és személyeskedést, magas ívben tojok rá.
-
-
Hofeher
aktív tag
Én is általában Android telefonról jövök így jobban kéz reál a chrome avval nincs is gond csak gondoltam ki próbálom mit bír a Safari de ezt elhalasztom a 7.1 időkre rémelem megjön remsokara és javítják is a dolgokat mondjuk szerintem sokmindenben gyorsabb mint amit ismerek fullos telefonokon is volt nálam kb 1hetig note 3 az már elég gyors de ez is van olyan gyors néhol meg gyorsabb is de normális minőségű tablettát akkartam ismerősnek van évek óta ipad ő mondta hogy tablet fronton jobb a iOS telefonnal ő is maradt az androidnál én utoljára pince 4 próbáltam nem igen jött be de ez az ipad Air nekem bejött mondjuk kell a normális kijelző hogy tudjam értékelni meg hogy elég könnyű a maga nemében HD fullhd telefonok után a hds tablet szerintem landolt volna a sarokban mint a huzat de ez nagyon jól megy ritkán jatcok de ha igen az a jobb autós játékok 3ó ashalt8 után is 13ó aksihasznalat jön össze az szerintem egész jó eredmény néha elfut 15ó felé is ami már kiváló eredmény már csak a tok kénne hogy megjöjjön mert így azért féltem a kijelzőt
-
ForRedGlory
félisten
Az animációk attól meg messze nem tökéletesek ios7 alatt. Ennyi a konklúzió, semmi más. Persze vállalható, de semmi extra, sőt.
(#2995) Noá:
"De ha nálad olyan, akkor olyan (csepp a tengerben, vagy csak a hozzánemértés")Te mégis mi a francról beszélsz? Milyen hozzáértés kell egy app telepítéséhez és elindításához, ne adj isten appon belüli navigáláshoz? Amúgy tudtam basszus, hogy az önjelölt hívőknek nem fog tetszeni, ha valaki nem 100%-ig elégedett vele, de azért vegyél már vissza. Nyilván nem adok el egy ajándék Airt...meg nem is akarom, mert tetszik, de attól még közel sem tökéletes. A Netet neked is ajánlom, csak ennyit kell beírni a keresőbe: ipad air lag. Aztán visszatérhetünk rá, hogy mihez nem értek. Sok mindenhez nem értek, de ilyen baromsággal ne fárassz hogy azért lagol, mert hülye vagyok hozzá.
-
Szabikaa20
őstag
Na igen én is erre gondoltam hogy anyámét nem használhatom,mert akkor új ID-t kéne csinálnom...Fontos volt a progi egyébként nem vettem volna meg..gyorsan kellett így más lehetöségem nem volt...A számlán volt elég keret,de csak valamiért levontak(utalás,pénzkivétel stb.) és pár cent hiányzott.Meg ugy voltam vele ha nincs annyi akkor ugyis elutasítja a vásárlást.És hogy hogy a progit akkor letöltötte?Nem tudom,holnap bemegyek a bankba teszek rá egy 50eurot ha ugyse megy akkor dobom ki az ablakon mint a huzat!Már nagyon mérges vagyok,mert mindenben korlátozva vagyok se update se ingyenes programokat nem tölt le,szóval csak azzal tudok működni ami fel van telepítve a tabletra...
(#2924) zorromoto: nálam is kiváltotta a laptopot!
-
Szabikaa20
őstag
Nem tudom mire gondolsz...meik föoldal?Probaltam kijelentkezni az appstorebol utana visszajelentkezni es kerte megint hogy aktualizaljam a fizetesi módot,de hiába....aztan kölcsönkértem anyám bankártyáját ami Visa-s és hiaba irtam be ugyan azt irja ki pedig van rajta pénz!
ilyenkor mi van?
-
erdoke
titán
Jelentem, az asszonynak annyira bejött, hogy alig fejeződött be a régirőo készült iCloud mentés visszatöltése, már vitte is magával a gyerekek edzésére.
Meglepődtem, mert a WiFi-s és a 4G változat összehasonlításakor érezni véltem, hogy az utóbbi nehezebb. Azt hittem, ilyen 15-20 g (>5 %) nem vehető észre. -
Nr24
csendes tag
-
legiaap
félisten
Találtam neked valamit: beats music.
Ha elér hozzánk lehet neked jó lesz majd.Más: a modern combat 4 gyönyörűen fut airplayel. Remélem kitolnak még több airplayes játékot. Kár, hogy az asphalt 8 és az rr3, gtracing 2 vagy injustice, stb nem támogatott.
-
kiszu
senior tag
-
kiszu
senior tag
nem próbálgattam,először mindíg a default vonallal kezdek és ha nekem megfelel akkor nem is keresek tovább.
pl a youtuberól letőltéshez vettem appot,ami a VEVO videókat is leszedi, bármilyen minőségben.
Ez egy download progi,bármilyen weboldalról leszed videókat.Ebből a pro verzió ami korlátlan letőltést engedélyez,összesen 1 dollár volt.
-
Gadgetfan_
senior tag
Mostanában, kb egy hónapja álltam át a magasabb fényerőre, ezelőtt mindig 50% fényerőn használtam az iPadem és az iPhonet is, de azt vettem észre, egyre jobban fárad a szemem (valószínű a korral jár), ezért feltoltam egy hónapja kb. kétharmadra, így most kevésbé fáraszt.
A 35%-ot túlzásnak tartom, azon már a színek is fakók, a kontraszt is gyenge, pont a lényege veszik el az iPad minőségének. De te tudod... -
erdoke
titán
Kicsit sok lett az előfordul...
Az is az alkalmazások múlik, hogyan kezeli az AirPlay-t. Van, amelyik tükrözésnek mellett nem képes átváltani teljes képernyőre a tévén (pl. TubeExplorer), de "normál" AirPlay esetén jól működik. Az nPlayer viszont mindkét esetben megoldja. Időközben kipróbáltam, és ha a sávszélesség bírja, nem gond a NAS-ról Full HD stream, amit aztán kilő Apple TV-re. -
Joubert
tag
-
legiaap
félisten
Akkor félreértettetük egymást. Én is így gondoltam, hogy csak az appokhoz tartozó adatokat tölti fel. Az egyikre akkor megkaptam a választ, hogy felülírja a dolgokat.
Viszont azt még nem értem, hogy lehet csak az ipad backup majdnem 300 mega míg az iphoné 1.5 giga, mikor sokkal kevesebb cucc van a telefonon.zsolidodd: tudom arról a listáról beszéltem.
-
MrSenki
csendes tag
-
-
plus44
veterán
Mondjuk az alap programok oké, a fb alapból egy trágya, a google-nek nem érdeke már elsődlegesen ide fejleszteni, ezért kérdeztem mi az, ami már 64bit támogatású, hogy tudjam mit mivel lehet pótolni. Ez így jelen állás szerint sokszor a használhatatlan kategóriáját súrolja.
-
plus44
veterán
Ahogy írtam engem sem érdekel. Játékot csak próba képpen raktam ra a low memory miatt , azért írtam a példát hogy azon az egy programon kívül mar 64bitre fejlesztett/optimalizált programról nem tudok.
Szerk: tehát olyan nagyon nem lehet itt mindenre helyettes programot találni, hiszen az optimalizacio meg igen csak gyermek cipőben jár 64bit folden
-
plus44
veterán
Az a nagy probléma, hogy ez a low memory gond NEM csak a böngészőnél van jelen. Én főleg munkára használom a gépet, de próbaképpen felment rá 1-2 játék, amik bizony ki-ki lépegettek (pl. Fifa 14 és Anomaly 2), illetve ha valaki reprodukálni szeretné a jelenséget - garantálom, mindenkinek elő fog jönni - nyissa meg a Google Earth-t, menjen street view nézetbe, és kezdjen el haladni valamerre és 5-10 mp után jön is a low memory értesítés. Sajnos ez van, amikor 2-3 komolyabb alkalmazás fut a háttérben, már akadozik a rendszer, ha végleg elfogyott, akkor általában jön a crash, vagy az alma logó. Ezen sanszos hogy egy 7.1 nem fog segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest