Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeneraL_XTX
veterán
Minden eddigi csúcs apple cucc eddig egy giga memóriával jött még sincsenek ezekkel problémák.
iPad 3 pl ugyanúgy retina kijelzős, 1GB rendszermemóriával nem csinált túl sűrűn ilyeneket. Biztos vagyok benne, hogy ez inkább a programozók hibája, nem kompatibilis még minden ez új 64 bites soc-val.
Ez nem android, hogy valamelyik eszközön kevés a memória akkor ezt csinálja,itt mindent MAX 1GB memóriához írnak, mer a legtöbb készülékben ennyi van.
-
erdoke
titán
Sanszos, hogy ha egyszer frissíti a Google a hulladékait, jobban fog működni. Június 26-i a legutóbbi frissítés az Earth-re. Szeptember eleje óta van kint a végleges iOS7 fejlesztőknek, max. 2 héttel később kint volt minden fontos info a nagyon új, 64 bites chipről is. 3 hónap alatt nagy bróker kaptál a guglitól, nem frissítést.
Apple Maps tudja a funkciót, ha az is ugyanazt produkálja, akkor reklamálj a hardver vagy az OS miatt.
Le merem fogadni, hogy az említett játékok fejlesztői is nagyon odatették magukat az optimalizálás terén....Én töröltem mindent, amit még nem frissítettek az új vasakra és OS-re, van alternatíva bőven. Egyébként is jobban szeretem, ha egységes a dizájn, és a Google appok ebben nem jeleskednek, adatszolgáltatásra pedig inkább önkéntesen jelentkezek, ha olyanom van...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest