Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zjunior
veterán
-
raggg
senior tag
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Én meg úgy döntöttme szintén veszek egy smart case-t a tucano bőrtok helyett. Sajna túlzottan kilóg belőle a gép, nem szeretem hordozni mert félek hogy a táskában megkarcolja valami.
-
törölt tag
Tévedés, mert a 32-es és a64-es cellularból sincs, legalábbis a trénél... ami elég szomorú, mert már várom mint a messiást, bár lehet nem vagyok egyedül. Nemtom most nemkapnak készletet, vagy csak ők szerencsétlenkedek, de az úgy nekik veszteség nem gyengén így karácsony tájékán, na hátha jön hamarosan.
-
nauro
aktív tag
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Fekete pénteken rendelt iPad meg is jött, pedig azt írták rá, hogy 10-12 nap
A tok, amire azt írták, hogy raktáron van pedig még nincsen itt
Jó a rendszerük 
-
Hami33
aktív tag
válasz
kukucskad
üzenetére
Minden rendben volt a partneroval. Bontatlan volt a gép ,átalakítós töltő,de nem gond van pár töltő itthon. Lecsekkoltam a serial számot és a gari egy év el is indult mikor aktiváltam a gépet. Megbízható bolt,én is tartottam tőle ,de nem kell...20 ezret spóroltam
)! De van oldalukon skype cím is én is úgy egyezettem velük. Gari apple cuccokra mindenhol egy év gyári. Korrekt bolt! -
Szecsy
aktív tag
Az lehet hogy sehol sincs mar air keszleten?

-
legiaap
félisten
Mai nap élmény volt. Bementem az Apple store-ba venni egy fekete Smart Case-t.
Mondom az ürgének ezt kérem.
Kérdi, hogy fizetnék.
Mondom kártyával.
Kérdezi van iPhone-m, mert azzal is fizethetek.
Hallottam már róla hát próbáljuk ki. Beléptem az Apple Store app-ba, ami felismerte, hogy a boltban vagyok. Be kellett csak scannelnem a doboz hátulján a kódot, beírni az ID-s kódom, utána a kártyám kódját és ennyi.
Baromira tetszett ez a dolog.
Elkezdi a faszi legközelebb csak simán besétálhatok leakasztom a dolgot, így megveszem és kisétálok.
CoolAmúgy a tök egész jó. Zöldes-sárgás színben akartam, de ugyanolyan anyagból van, mint az iPhone 5S-s bőr tok, az meg kevesebb, mint egy hónap alatt eléggé el van színeződve pedig vigyáztam rá.
-
erdoke
titán
válasz
Gadgetfan_
üzenetére
Huawei 5776 Éppen kijött a WiFi=>cellular iPad árkülönbségből.
Antennát eBayről rendeltem hozzá valami 3 dollárért. -
urip
csendes tag
Sziasztok! Véleményetek szerint érdemes még várni valami karácsonyi akcióra, vagy nem szokott lenni Apple termékekre? Esetleg honnan érdemes rendelni?
Köszi! -
Hami33
aktív tag
Csatlakoztam a táborhoz egy fehér 16gb wi-fi szépséggel(part,nero),a minim fájó szívvel nyugdíjaztam(párom nagy örömére
eddig minden szuper vele ,mini után kicsit szokatlanul nagy,úgy rendeltem ,hogy meg sem néztem.Nagyon könnyű,nagyon vékony,gyönyör kijelző... -
csab2
veterán
Nagyon várom az iOS 7.1-et, mert a Safari egyre idegesítőbb. Ma reggel negyedóra alatt 3x lépett ki a Safari! Mindháromszor az appleblog.blog.hu-t olvastam. Érdekes módon azzal az oldallal is lehet valami, mert elég gyakran kilép a Safari.
-
erdoke
titán
válasz
Gadgetfan_
üzenetére
Azért megnézném a külső antenna csatlakozós LTE hotspotom mellett.

-
Joubert
tag
nagyon láma, de most jöttem rá asszem hogy amelyik ipadnek van a tetején a hátlapon ilyen fekete baszás középen az cellularos is, amelyik egybefüggő felület az meg csak wifis?! az miből van a tetején vagy az mi egyáltalán? ez a mininél is igy van? wifi - cell
-
törölt tag
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Hetek óta? nemár, én is arra várok, hogy legyen már végre, most lettem aranykártyás, végre megvehetem, erre nincs
Ez nekik hatalmas kiesés így, főleg karácsony előtt, nem értem mit szerencsétlenkednek, nem létezik, hogy ennyire sz*r náluk a logisztika.. ha fogyóban akkor rendelni kell utánpótlást, nem már akkor, amikor nincs, vagy talán nem kapnának kintről?! Az is érdekes, mert az online boltok többségében max 1 hét és elérhető. Szóval nem vágom ezt, de remélem a héten már lesz belőle, felvettem készletértesítőre. -
csab2
veterán
Kb. 2 percig gondolkodtam, hogy mit jelent az, hogy "jokis", mire rájöttem, hogy az "jó kis" akart lenni.

Segíteni nem tudok, mert nem szoktam multiban játszani.Más:
Safariban hogy lehet törölni oldalakat az olvasó listából? Sehol nem találom.

Más:
Rohadt idegesítő már, hogy a Safari újratöltögeti a tabokat! Ma 2 (!) tabbal ezt csinálta, úgy, hogy minden más alkalmazást kilőttem, csak a Safari futott!!!

Bocsánat a duplázásért!
-
legiaap
félisten
Bakker a GTRcaing 2 nagyon laggol...nem kéne neki.
-
spawn21
veterán
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Nekem is apple logos kilépések vannak .
Random volt.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Hmm fura, ilyen logós kilépés emlékeim szerint iPad3-on egyszer se fordult elő....
Kellett aztán erőltetni ezt a 64bitet

-
Gadgetfan_
senior tag
Nekem a Feedly-ből lép ki állandóan, baromi idegesítő mert kezdi elölről a betöltést, és azt már olvasottnak veszi amiből kilépett, de ez gondolom az alkalmazás hibája, mert másnál viszont nálam nem csinálja, sem a Safari, sem a Chrome nem lép ki. Remélem jön valami frissítés erre...
-
vans?
őstag
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Ott volt a Black Friday, nekem ma jon meg elvileg.

-
Szecsy
aktív tag
Segitenek kerlek nekem abban hogy mik azok a jokis jatekok melyeket multiplayerbe lehet jatszani ket Pad kozott?! Koszonom
-
GeneraL_XTX
veterán
Kezd már idegsíteni, hogy mindenhol kapni Airt, csak a kibaxott Trénél nem....már hetek óta nincs náluk egy darab se

Lassan előbb megjön a tokom hozzá külföldről, mint a készülékem, és még azon idegeskedtem h legalább egy hétig nem lesz rá tokom

-
Hooper
őstag
válasz
univerzita
üzenetére
Köszönöm a tippet, megfontolom.
Azonban Apple esetében egy 3adik külső eszköz beiktatása nélkül nem tudok értelmesen a saját eszközeim között könnyedén adatot átvinni??

-
legiaap
félisten
Na megvolt az első újraindulás magától. Épp a dead trigger 2-őt kezdtem el és fogta magát és újraindult...nem vágom mi volt a baja.
A másik dolog, ami idegesít, hogy a Safari néha beszarik és az is kilép. Meg egy két appot még hiányolok, amit iPhone-on használok.
Minden másban tök jó. -
Mela Kehes
addikt
Végül is Lightning-VGA adaptert vettem, mert a suliban csak egy projektoron van hdmi kimenet. Az iPad 2-höz vettem egy Composite AV Cable-t és azzal csak néhány programot tudtam átvinni TV-re.
Lehet hogy ezt csak én nem tudtam, de ezzel mindent kitesz a projektorra. És ami a poén, hogy még az iPhone képét is. Ha ezt mindenki tudta, akkor bocs. Nekem új volt és most nagyon örülök.
-
zsolidodd
senior tag
válasz
univerzita
üzenetére
Ez a cucc már csak akkor lehetne jobb, ha mobilnetes SIM-et is lehetne tenni bele!

-
Hooper
őstag
felmerülő kérdés:
elgondolkoztam (mivel még mindíg nem sikerült a vásárlás, mert nem kapni 32 grayt) hogy lehet elég lenne a 16Gb air, mert a telefonomat most lehet 32es helyett 64esre cserélném.Mivel a telefon mindig nálam van, nem úgy mint a tablet, tudnám azon tárolni a képeket, zenéket, videókat, ami nem is lenne hátrány mert így 100%ban mindig hozzá férnék minden fontos, és kevésbé fontos adatomhoz, a tabletra meg amikor és ami kell csak átküldeném.
Kérdés az hogy ez iOSnál valóban ilyen egyszerűen megy-e

gondolok itt AIRDROP-ra vagy AIRPLAY-re.
Most 4s-em van ami nem támogatja, így nem ismerem működését.
De pl a telefonom lévő filmet simán tudom bárhol stream-elni? vagy mondjuk pár fotot lazán át tudok másolni ipadre? -
plus44
veterán
Egy hete aktiválva lett a kártyám, de még mindig sehol a mobilinternet... APN beállítások kellenének neki, vagy mi?
-
sea
tag
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Olvastam, hogy az ebayről rendeltél tokot. Ha már megérkezett, majd írnál pár szót róla? Köszi előre is!
-
legiaap
félisten
Ezt a külső vinyót rádugod a routerre és azok után látni fogod a tartalmát laptopon, tableten, telefonon, tv-n, mindenhol ami csatlakozik a routerre. Sőt a WD appjával bárhol a világon e tudod érni és feltölteni dolgokat rá.
USB-vel meg rádughatsz még esetleg pendrive-ot, vagy másik külső vinyót is. -
legiaap
félisten
Én úgy oldottam meg a hasonló dolgomat, hogy rendeltem egy WD My Cloud külső vinyót, amire USB 3-as csatlakozással bármit rádughatsz így növelve a tárhelyet. És van erre egy app is amit letöltve látod a vinyód tartalmát.
-
raggg
senior tag
Egy kérdésem lenne, esetleg tudnátok segíteni?
Van egy komolyabb külső vinyó a házban, ugyan nem NAS, de gondoltam pont jó lenen befogni egy DLNA-s valamilyen eszköz mellé (ami ha lehet nem a desktop pc-m), és streamelni lehetne róla a filmeket az ipadra. Ez megoldható valahogyan? Előre is köszi a segítséget. Pü-be is jöhet aki nem akar ide "szemetelni".
-
erdoke
titán
Igen, titkosítva megy fel, és úgy is tárolódik.
Azt hiszem, hogy a jelszó és hasonló adat az iCloud beállításoknál bekapcsolt "Documents & Data" esetén kerül szinkronizálásra. -
Szecsy
aktív tag
Segitenek kerlek nekem abban hogy mik azok a jokis jatekok melyeket multiplayerbe lehet jatszani ket Pad kozott?! Koszonom
-
bobsys
veterán
A backup amit csinalok icloudba az titkositva kerul tarolasra illetve a backup tartalmazza a jelszavaimat amit mondjuk a levelezesnel van beallitva? Keychain ki van kapcsolva
-
erdoke
titán
válasz
legiaap
üzenetére
1. Én látom az összes mappaikonokat tartalmát az összes fióknál. Vagy állítsd be rendesen, vagy beszélj az Exchange rendszergazdájával.
2. Szabadon mozgathatók a levelek, kivéve ha azt az Exchange rendszergazdája megtiltotta. Amit egyébként meg is értek, hiszen minden bejövő levélnek át illene mennie a szerveren, nem pedig a mobil eszközről felkúsznia...(#1804) FLx
A teljes neve Exchange ActiveSync,,, -
törölt tag
Aranykártyás lettem ma a trénél, viszont egy darab sincs most a 16GB-os Air-ből -.-'
Remélem hamarosan érkezik, biztos a nagy karácsonyi érdeklődés az oka.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- Bontatlan DJI OSMO Mobile 6 - ez elbírja a 16 pro max-ot!
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
A tok, amire azt írták, hogy raktáron van pedig még nincsen itt
Jó a rendszerük

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)! De van oldalukon skype cím is én is úgy egyezettem velük. Gari apple cuccokra mindenhol egy év gyári. Korrekt bolt!
!

milyen LTE hotspotod van?