Hirdetés
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mela Kehes
addikt
Az apple store-ból rendeltem, apple id-vel. Akkor majd ezt automatikusan levonják, vagy ilyenkor mi van?
-
zsolidodd
senior tag
Egyszer sem omlott össze i5s...
-
sea
tag
Sajnos az 1 gb RAM itt is ugyanannyira kevés, mint a droidnál az 1 gb. A RAM mennyiségén már évek óta nem fejlesztett az Apple. A weboldalak pedig azért komolyodnak az évek során. Nagyon tetszene az Air, de ha kiderül, hogy a crasheknet nem szoftveres hiba okozza, én küldöm vissza (vagy eladom).
-
FLx
addikt
válasz
Totheground
üzenetére
Én is erre tippelek, mert az A7 procis cuccokkal van most ilyen gond.
-
Totheground
addikt
Gyanítom, hogy itt a 64bit miatt is lehet valami kavarás. Ipad 2n nem is emlékszem, mikor volt utoljára respring.
-
vans?
őstag
válasz
Totheground
üzenetére
Van meg mit optimalizalni az iOS 7-en akkor.. Teljesen erthetetlen, baratnom i5-je peldaul gyakrabban (persze igy is nagyon ritkan) omlik ossze, mint nalam az i4 7.0.3-on... Ertem en, hogy csak 1 giga a RAM, de ez Apple, nem droid...
-
spawn21
veterán
válasz
Totheground
üzenetére
Hála az égnek eddig csak 1 hibát találtam. Igaz az is idegesít, de ilyen böngésző hibákkal még nem találkoztam. kopp kopp
-
Totheground
addikt
Nálam tegnap volt két crash is, amit nem tudok hova tenni.
-
Sify
senior tag
válasz
Stanley-B.
üzenetére
Nekem még egyik oldalon sem kérdezte meg hogy elmentse e.
Pedig jó lenne ha müködne.
Se i4-en se az airen nem müködik, pedig be van kapcsolva. -
Stanley-B.
őstag
válasz
Zjunior
üzenetére
nem kell előre megadni, hanem szimplán egy oldalon ha megadod valamikor, akkor ha engedélyezted a kulcskarikát, meg fogja kérdezni, hogy szeretnéd e menteni és utána már az összes eszközödön kitölti automatikusan, ha kéred.
Én imádom. Safari iCloud tabokat eddig is imádtam, így, hogy mostmár login adatokat és bankkártya adatokat is kezel, egyszerűen tökéletes.
-
ROBOTER
addikt
Sajnos magának az iOS-nek vannak olyan verziói, amelyben totálisan hibás a Safari, és sokat omlik össze. Az iOS 5 valamelyik verziójával nekem iPad 1-en komoly problémák voltak, annak idején ez volt az egyik ok, amiért eladtam.
Az első iPadban durván kevés RAM volt, de a helyzet most sem nagyságrenddel jobb, mert azóta nöttek a weboldalak, nőt a rendereléshez szükséges RAM igény és az oprendszer RAM igényéről sem hiszem, hogy csökkent.
-
HXY
addikt
-
spawn21
veterán
Igen, rajottem.
A fizetos nolayerrel meg sem nyitja azokat, de az ingyenes media player siman. Ez ciki -
FLx
addikt
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Sokszor alkalmazások, de naponta, kétnaponta az Air is. Tele van már ezzel a net, talán lesz rá valami új IOS verzió amitől megjavul.
-
csab2
veterán
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
A Safari néha kilép. Nálam a 4-es is csinálta. Nem gyakran, csak néha. Egyáltalán nem vészes.
-
spawn21
veterán
Jaja, holnap egy 20 oras auto ut var ram. Ahol nincs net hogy streameljek?

Nplayert megvettem
-
vans?
őstag
Elegge aggaszto ez igy vasarlas elott, hogy szinte mindenkinek crashelget az iPad, ujratoltoget mindent, stb. Nem ehhez van szokva az ember iOS-nel abszolut. Remelem tenyleg tudnak optimalizalni valamit...
-
csab2
veterán
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Persze, hogy jó, csak kicsit lötyögni fog benne.
-
FLx
addikt
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Ja, csak most IOS 7 van, meg 64 bites proci. Remélem javítják, mert kezd idegesíteni a napi restart.
-
FLx
addikt
Mire leírtam, megint újraindult. Úgy tűnik nem csak nekem jött elő:
https://discussions.apple.com/message/23772391?tstart=0#23772391?tstart=0
Megnéztem a logot és tényleg tele van minden Low Memory hibákkal. Mégis kevés lesz az az 1 giga...
-
FLx
addikt
válasz
üzenetére
Nem nagyon melegszik, max ha órákat játszol vele megállás nélkül. Papíron 10 órát bír egy töltéssel, ha nem max fényerőn nyomod, akkor sokkal többet is. IOS 7 óta előfordulnak dolgok, nekem eddig háromszor indult újra az Air, a négyes egyszer sem csinálta. Illetve Safari is néha úgy gondolja, hogy újraindul, de mondjuk fél másodperc, szóval nem nagyon érdekel.
-
törölt tag
Tudom, de először kinyögöm az árát, aztán lesz majd az is, de még alszok rá párat. Nem a trénél veszem meg, mert sajna nem vagyok aranykártyás, így nem megy a dolog ezen része.
Nagyon melegszik egyébként a gép? Nem akarok gránátot a kezembe, iPhone is robbant már vagy mi volt.
Lehet nyúzni rendesen, nehezen merül?
Na köszönöm a segítségeteket, további szép estét nektek. Remélem ha lesz még kérdésem, bizalommal fordulhatok hozzátok!
(egyébként olvastam itt-ott olyan hsz-eket ill. véleményeket, hogy appstore-nál fagyogat a pad, meg ilyen olyan alap alkalmazásoknál ill hogy újra kell indítgatni, egyesek az új IOS-re utalgatnak, kicsit megilyesztettek ezek a hsz-ek, ebből mik igazak, vagy mennyire gyakoriak ezek?)
-
-
törölt tag
E-digitalnal már van miniből retina, de mini nekem se nagyon kellene. Tudom, hogy más platform, én a win 8-hoz vagyok szokva, bár az a tablet még egy kész vagyon, de ez megint más tészta. Azthiszem kihasználnám rendesen, szóval ez is kipipálva.
Viszont egy kérdés még. Ha wifi+cellulart veszek, de még nem veszek hozzá sim-et, CSAK wifivel tudom használni, vagy el sem indul sim nélkül a pad? Bocsi az idióta kérdésekért, de még van mit tanulnom ilyen téren, szeretek mindennel tisztában lenni. :/
-
FLx
addikt
válasz
üzenetére
Nem lehet rajta ugyanazt csinálni mint egy PC-n, mert ez egy tablet. Nem tudom ez az indexes kezdőlap micsoda, de itt sok testreszabásra ne számíts, ez nem az a platform. A kezdőlapon alapból egyébként a kedvencek vannak, ha erre gondolsz. Ha videó akkor a nagyobbat, amúgy meg bemész szépen az iStyle-ba vagy bárhova és megnézed. Retina mini még nem lesz mondjuk egy fél hónapig.
-
Szeko2
tag
válasz
üzenetére
Ipaden is van Chrome böngésző, én is azt használom.
Ugyanúgy néz ki, mint PC-n, és itt is megjelenik a 8 leggyakoribb program, ablakban, a Chrome indításakor.Én a nagyobb méretet, tehát az Air-t választanám. Azt még meglátom olvasószemüveg nélkül, bár pár év, és úgyis kiadnak egy 12-13 colos iPad-et is... a táblagép-felhasználók öregednek úgyis a kor előrehaladtával, nekik egyre messzebb kell tenniük a táblát.
A mini lehet, hogy praktikusabb a mérete miatt, de azon egy újságot elolvasni.... hááááttt....
-
törölt tag
Köszönöm szépen, hogy megnézted nekem, rendes tőled!

-
Szeko2
tag
válasz
üzenetére
Ipad 4-en kipróbáltam, alapból sem Chrome, sem pedig Safari alatt nem indul el.
Regisztrációig elmegy, majd belépéskor azt írja ki, hogy "Nincs telepített Flash, vagy a Flash plugin ki van kapcsolva".Egyéb böngészőm nincs az iPad-en.
Tuti egyébként, hogy meg lehet oldani, de én már "öreg" vagyok ezekhez a játékokhoz... :-)
-
törölt tag
Na bocsi az offokért, átgondolom a vásárlást így, de egyébként lehet butaság lenne lemondani róla, mert ép eggy flash játék nem megy rajta.
De gondolom minden mást lehet csinálni rajta, amit pl pc-n, a weben keresztül bármit böngészni mint a gépen, szaggatásmentesen. Nagyon tetszik az új IOS is, biztos sok hasznos funkció van benne. Olyat lehet pl hogy kezdőlapot megadni a safarinak, de olyan kezdőlapot ami áll indexből ill képekből? Mert nálam pc-n azon belül is a chrome-ban, egyénileg összerakott (ps cs6) kezdőoldal van, amit automatikusan betölt, nemtudom ez ipad-en is működne-e.Még egy fontos dolgon vacilálok, hogy a minit vegyem, vagy a nagyot? Érvek ellenérvek? Én a nagyot szeretném, mert mint említettem, ha tablet akkor minél nagyobb méret
Videóknál nyílván jobb. -
törölt tag
De kicsi és ronda. Ha már tablet, akkor legyen nagyobb... a telefonom is 4,3-as és telónál pont ez a jó. A 7 " az sztem borzasztó kevés.
-
törölt tag
Eszerint műxik:
[link]Najó én is tudom, hogy egy hulladék, de akkor mégis hogy használjam erre arra, ez kell nekem, msot nehogy már emiatt kelljen lemondanom a megvételéről, mer agybajt kapok :Đ más meg nem kell, ilyen olyan droidos retek, meg am se tetszik egyikse, lehet tőlem 8 magos is.
-
FLx
addikt
válasz
üzenetére
Chrome-ban se lesz flash.
http://ipod.about.com/od/bestiphoneapps/tp/Top-iPhone-Flash-Browsers.htm
Nem arról van szó, hogy mit illik meg mit nem, direkt nem támogatják, mert a flash egy hulladék, az IT ipar legrosszabb platformja díjra simán esélyes. A fenti linken van pár böngésző ami tudja elvileg, de vagy nagyon lassú lesz, vagy nagyon hibás mondjuk egy komolyabb flash oldal. Tipikusan játékok nem mennek így sem.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
Totheground
üzenetére
Nekem rögtön az jutott eszembe, hogy mit szól hozzá majd az új tulaj ha eladom.
-
törölt tag
Hoppá. Chrome-ot lehet feltenni rá, vagy ez nem az a rendszer?
Elég sok oldal használ flasht, azért ezt illene már tudnia a Safarinak nem?! Mit takar az "úgy ahogy működik"? -
FLx
addikt
válasz
kissandras20
üzenetére
Nem kell semmise, jótállás mai világban már értelmetlen papíron, serial alapján tudnak mindent.
-
kissandras20
aktív tag
válasz
Gadgetfan_
üzenetére
Én is anno kerestem a szerződést, és utána olvasva megtaláltam,hogy a T már csak digitálisan tárolja. Ami furcsa, hogy jótállást sem találtam a csomagban. Ez másnál is így volt?
-
törölt tag
válasz
Totheground
üzenetére
Általánosságban értem, h aki megvette aszerint jó-e?
Nem kp-ra veszem, hanem részletre tervezem, átnéztem a lehetőségeket, fizetek bele a többit meg letörlesztem. Annyit sajnálok, hogy itt nincs gravírozási lehetőség mint az Apple oldalán :/
Akinek megvan már, nem tenne meg annyit nekem, hogy a Farmerama megy-e rajta? :Đ Online flash játék.
Mert ha ez megy rajta akkor szinte minden :Đ
Köszi. -
Zjunior
veterán
válasz
Stanley-B.
üzenetére
Kulcskarikaba hol lehet a bankkari adatokat megadni?
-
törölt tag
Erről mi a véleményetek?
-
GeneraL_XTX
veterán
Sziasztok!
Szerintetek az ilyen tokok jók lehetnek az Air-hoz is? Persze az iPad2-es verzióra gondolok

-
Sify
senior tag
Az apple biztositasanak?
-
Sify
senior tag
Ennek mennyi az ára....mert kerestem de nem talaltam meg.😁
-
Zjunior
veterán
válasz
Gadgetfan_
üzenetére
Vegyél Apple caret!

-
spawn21
veterán
Nem tudok itunes-on keresztül avi-t az ipadra tenni?
-
törölt tag
válasz
Gadgetfan_
üzenetére
Igen ám, csak én nem a trékomnál veszem meg!

-
Totheground
addikt
válasz
Gadgetfan_
üzenetére
Nem kell a hivoszam, a sim muanyagjan levo kod boven eleg nekik. Nekem is az alapjan tudtak aktivalni.
-
erdoke
titán
válasz
Stanley-B.
üzenetére
Nálam TuneIn Pro zene + eWallet vágólapon hitelkártya számmal + Mercury két fül (PH! és Erste NetBank) nem problémás, ha lépkedek köztük. Most éppen így küldöm ezt a hozzászólást.
Aki facbukon tárol kártya információt, az meg is érdemli... -
Zjunior
veterán
válasz
Gadgetfan_
üzenetére
Mennyi volt a biztosítás?

-
Gadgetfan_
senior tag
Na megjött az én kicsikém is ma délelőtt

Sajnos megint csak kellett egy kört karikáznom a szopórolleren, mert az T-s online shop az ő nagy bölcsességükben mickro SIM-et mellékeltek a géphez, ráadásul a szerződést és a számlát sem adta át a futár, így aktiválni sem tudtam a sim-kártyát mert nem tudtam a telefonszámát a netnek. Úgyhogy volt egy utam a T-pontba, ott most mindent kinyomtattattam, szerződést, számlát a jótálláshoz, és kicseréltettem nano-SIM-re a microt és aktiváltattam. És ha már ott voltam kötöttem rá egy biztosítást is.
Amúgy nagyon faszántos, szép ez az "űrszürke" és baromi könnyűnek tűnik a iPad4 után. Ma elleszek vele, míg szépen belakom, mindent beállítgatok.
-
Totheground
addikt
Megjött, es valami gyönyörű. Amúgy simán megy rajta a "thumb type".

-
válasz
Stanley-B.
üzenetére
Nalam is, Safariban is.
-
madgie
titán
válasz
Stanley-B.
üzenetére
Én direkt néztem múltkor (iPad 4-en), ment a netrádió, skype-on dumáltam, közben az összes (8 darab) lapot frissítés nélkül hozta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Arc Raiders
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- Opel topik
- Elektromos autók - motorok
- Hegesztés topic
- Suzuki topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- Jegelve - Eladó iPad Mini (2024) Wifi +eSim Cellular 256GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)