Hirdetés
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiszu
senior tag
iOS 7 alatt nem lehet beállítani úgy háttérképet,hogy ne nagyítsa fel a képet?
Lementek bármilyen képet,beállítom háttérnek és nem az eredeti méretet rakja ki hanem felnagyítja a képet és egy részét teszi ki.
Parallax effekt kikapcsolva,de ugyanaz a helyzet.
iOS 6 alatt ez nem így volt, -
legiaap
félisten
Ezen a csávón komolyan besz@rok.
Hatalmas!
-
Hooper
őstag
válasz
kchris78
üzenetére
a régi dizájnnal nem lett volna kérdés a mini, de kisebb és könnyebb lett annyival h ez már nekem közelebb áll a minihez mint az eddig 10"is iPadekhez?

smartcase-el mi a tapasztalat? nagy bumszli lesz tőle a pad?
kicsit tok ellenes vagyok, idegesít h nagyobb lesz tőle az adott prodoktum mint amilyennek tervezték..de azért ezt csak úgy szárazon nem dobnám be a táskába
-
agabe
addikt
Vagy még inkább a jövőre várható pro (bár ez még csak pletyka, de a mostani "air" elnevezés alapján simán lehet és akár év közben is kihozhatják), mert az valami 12,9-es kijelzővel és nagyobb felbontással van rebesgetve.
Nem lennék meglepve, ha alig lenne nagyobb mint az eddigi ipad-ek a 4-esig bezárólag. -
Sify
senior tag
Nekem Air-em van de minit szándékoztam venni.Ma voltam az istyle üzletben és megtapogattam, megnyomogattam a Minit. Megmondom őszintén abszolút nem bánom, hogy a nagyobbat vettem meg. Én szemüveges vagyok és a minit már alig látom rendesen csak ha egészen az arcomba nyomom. :-) Erre vásárláskor érdemes odafigyelni.
-
-
madgie
titán
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Meg az is jól jár, aki Minit választ

Meg kell fogni mindkettőt, megnyitni mondjuk a PH!-t (vagy más kedvenc oldalt), mennyire olvasható a kényelmes olvasótávolságból nagyítás nélkül. Vagy ha valaki játszani akar főleg vele, melyik kényelmesebb :a nagyobb méretű képernyő, vagy a kisebb súly.
-
Hooper
őstag
nem, még 1es volt régebben. De eladtam mert lassú volt már és nagy meg nehéz. nem volt komfortos használni. Biztos voltam benne h minit veszek, már teljesen lebeszéltem magam a nagy kijelzőről, ami azért hiányozna, de ha nem kényelmes használni akkor inkább a telefont nyomogatom és ugrott a tablet meglétének értelme... de megfogdostam pár napja az AIRt és leesett az állam h mennyire kicsi lett és könnyű.
-
agabe
addikt
itthon is garis, nem lesz gond vele.
A súlyát te érzed (tényleg könnyű) neked jó-e, és ha nem 4-es ipadot cserélsz le, akkor bőven van annyi fejlődés ami miatt működésileg is megéri.
csak az IOS7-et kell rendbe szednie Apple-nek, mert még mindig stabilabb a 6-os, de reméljük 7.1 hamarosan elérhető lesz és jó is. -
Hooper
őstag
sziasztok
USAban hivatalos appstoreban vásárolt ipad-re van itthon gari?más: előző gen ipadról vagy miniről váltott itt valaki Air-re?
A kérdésem az lenne hogy eredetileg minit akartam mert régi ipadom volt de ez nagynak bizonyult és nem volt kényelmes sok helyzetben. De pár percre megtapiztam az AIRt most és ugy tűnik h inkább a minihez áll közelebb mint a régi "nagy"hoz. Súlyra kb alig lehet érezni a mini és az air között azt a ~140grammot. -
tutubull
tag
Sziasztok!
Valaki nem tudja esetleg,hogy Debrecenben hol lehetne megnézni mindkét színt az Air-ből? Tegnap voltam a mediaba de ott még nincs kirakva

Csak azután tudnék dönteni ha láttam élőben mert mind a két szín tetszik bár a fehér egy kicsit jobban
-
raggg
senior tag
Egyébként nekem is tetszik - vagy tetszene - a cucc, de érdekes módon a cég marketing videójában is inkább csak beszélnek róla, nem pedig írnak vele. Nagyon hasznos eszköz lenne, de így egy kicsit lutrinak tartom, mert az ára azért elég húzós egy egyszeri próbához. Itt Debrecenben meg sajnos nem igen lesz lehetőség kipróbálni.
Azért ha esetleg valakinek a kezébe kerülne, szívesen meghallgatnám az ő véleményét is. :-)
-
nauro
aktív tag
Hát nem tudom. Nem tartom teljesen korrektnek Plastik Józsi videóját.. Alapból Penultimate írás követője szerintem nagyon jó, én csak ujjal és egyéb stylussal próbáltam ki, de nekem rendesen működött, nem kezdtem el sikongatva gyorsabban írni, ha abbahagytam az írást a program is megállt...
Másik: itt egy nagyon jó videó, srác 5-6 programmal teszteli az írást rajta, nekem használhatónak tűnik. De persze majd a személyes teszt dönti el
-
csab2
veterán
Arra kérek mindenkit, akinél jelentkeznek memória gondok (Safari, Facebook kilép, oldalak újratöltődnek), hogy a beállítások - általános - infó - diagnosztika és használat menüben kapcsolja be az automatikus küldést. Így nagyobb az esélye, hogy az Apple tesz valamit.
Nálam itt egyébként 40 (!) db bejegyzés van úgy, hogy 11-től van meg az Air. -
Mela Kehes
addikt
Miért kell a wifi-hez a helymeghatározás? Egyformák a beállítások az iPad2-vel itt mégis rengetegszer látom, hogy megy. Ráadásul kikapcsolni sem tudom a rendszerszolgáltatásoknál, mert visszaugrik.

-
legiaap
félisten
Ilyet használ valaki?
Mennyire lehet jó? -
Sify
senior tag
Koszi. Majd akkor en is kiprobalom. Bar nekem safarival sincs gondom. Amire kell arra tokeletes.
-
erdoke
titán
válasz
spawn21
üzenetére
Hogyne, nyilván...
(#1409) Sify
Mercury. Nem tudom, hogy a böngészőn múlik-e, mert mást nem nagyon használok, de ma is vacsora előtt megnyitották 3 oldalt benne, majd mire visszajöttem, jól el is felejtettem, és különböző dolgokat csináltam az iPaden kb. 4-5 másik appban. Amikor eszembe jutott, hogy félbehagytam egy online vásárlást, visszaléptem a böngészőbe, végiglépkedtem a 3 fülön, és nem töltötte újra egyiket sem. -
johny.attila
csendes tag
Sziasztok, azt vetten észre, hogy a beállításokban, a notification center menüpont alatt, nem listázza az ipad az összes alkalmazást, holott elvileg kéne neki (sem az include, sem a do not include menüpont alatt) Valakinek bármi ötlete, hogy ez miért van? Konkrét probléma: van egy játék, küld nekem notificationt, plusz kis piros számocskát az ikonja fölé, na ezt szeretném kikapcsolni, de nincs listázva a notification center beállításainál, de a telepített alkalmazásoknál igen... Más programok sincsenek a listán, nem csak ez az egy
-
legiaap
félisten
-
legiaap
félisten
Ezt láttátok már?
Nagyon állat. -
Zedlog
csendes tag
A tulajokat kérdezném, hogy mennyire van felfújva a lenti probléma.
-
Mela Kehes
addikt
Megérkezett. (Air 32 GB, silver)
A poén az, hogy anyósomhoz érkezett (oda szoktam mindent rendelni, mert én egész nap nem vagyok itthon) már tegnap este. Szólt is este hatkor, hogy megjött a csomag. Én meg azt hittem, hogy a vaterán rendelt tok érkezett meg, mert az iPad-et szerdára vártam. Még akkor sem esett le, amikor a csomagot reggel a kezembe adta. Néztem is milyen nehéz, pedig csak egy tok van benne. Kocsiban mondom lányomnak, hogy bontsa ki mire beérünk a sulihoz, mégiscsak kíváncsi vagyok a tokra. Erre előre adja és akkor esett le az állam. Legalább emlékezetes marad.
Ma viszon már tényleg a tokokat várom.

-
Stanley-B.
őstag
ők is komolyan nyomják a prémium tokokat, iPadre, iPhonera, MacBookra én innen vettem [link]
-
plus44
veterán
HA valaha kapható lesz végre Mo. 2. legnagyobb városában is a termék, akkor egy ilyen jön rá. Kicsit drágább, de bennük még sosem csalódtam, ők minőséget készítenek.
szerk: jobban mondva meg is rendeltem, mert 1 hónap mire kész + plusz a posta.
-
kiszu
senior tag
válasz
johny.attila
üzenetére
Akkor van jó irányba hajtogatva ha a szörös rész kifelé van.
-
spawn21
veterán
válasz
johny.attila
üzenetére
Lóf..szt

Legiaap: ha megnöveli a súlyát az valahogy nem érdekel. Fogásra , stabilitásra nálam azok a nyerők
-
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
johny.attila
üzenetére
Hát ezt mondtam

-
BrandonXXV
aktív tag
A smart cover egyenlőre nekem elég, de amint lesz valami jobb fajta tok, akkor benevezek egyre.
-
Hami33
aktív tag
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Sok helyen van 130 e környékén mikor az apr boltokban 149 e.
-
Hami33
aktív tag
Jóval átlagár alatt lehet egy két boltban megvenni az airt. Szerintetek nem rizikós ezeknek a származása vagy gari szempontból mindegy eu vagy távol keleti modell?
-
BrandonXXV
aktív tag
Sziasztok!
Eddig csak olvastam a fórumot, de péntek óta én is boldog tulajdonosa vagyok egy 16 gb-os wifi-s iPad air-nek. Ma jött meg hozzá a smart cover, ami eddig tetszik. Ha választhatnék újra, akkor is ezt a kombót venném, max annyival másképp, hogy 32 gb-os jobb lett volna, de hát anyagilag ez fért bele. A készülék roppant jól sikerült szerintem, jól bírja az akksia is. IPad 3-ról váltottam és arról megérte a váltás. Mindenkinek csak ajánlani tudom. -
kchris78
veterán
van olyan tok ami nem smart cover és nem is védőtok hanem ilyen kemény szivacs "bugyi"? BUILT márkájút vettem a MacBook Airemhez tök olcsón, létezik ilyen iPadhez is?
-
spawn21
veterán
Vettem hozza egy Smart covert, de ahogy kijön az első Ozaki azonnal ki dobom

Tartása kb 10 bol , 4-4,5
-
legiaap
félisten
Na végre találtam 128 GB-os wifi only-t fehérben. Meg is rendeltem.

-
nauro
aktív tag
Nálam iPad2 van megjelenés óta, régebben sosem volt memória gond, sajnos iOS7 óta nekem is újra húzogatja a lapokat viszonylag hamar (bár ebbe még 512MB RAM van). Viszont erre alapozva lehet abban reménykedni, hogy hamarosan jön rá szoftveres javítás, mert ha régen jó volt, most meg nem az, akkor ott nem hardveres a gond...
-
erdoke
titán
válasz
szabogabor10
üzenetére
Nálam egy év alatt eléggé viseltes lett mind a kettő, persze nem vittem túlzásba az ápolást. A műanyagot elég pár havonta nedves ruhával letörölni, de ha nem teszed trutyiba, talán még arra sincs szükség.
-
-
erdoke
titán
Ez a hatodik Smart Cover, amiből kettő bőr volt (illetve nagyjából még mindig az). Az Apple Store-ban, ahol az Akrt vettem, volt bőr SC is, de már előre eldöntöttem, hogy ezúttal műanyag lesz. Nem bántam meg.
A legelső műanyag SC is szinte hibátlan állapotban van, pedig 2,5 éves.(#1403) ROBOTER
2011 márciusa óta használok iPadet. Akkoriban még 512 MB RAM volt benne, majd egy évvel később duplázták. Sem akkor, sem azóta nem éreztem, hogy hatalmas kompromisszumot kellene kötnöm memória problémák miatt.
Az általam hozott alkalmazás példák teljesen reálisak, évek óta használom őket. Ahogy a repülős példa is valós, nem ritkán havonta 8-10-et repülök (a rekordom 14). Nincs net, mégis végig olvasgatom, amit előre betáraztam.
Amit pedig az újratöltős problémákról írsz, egyszerűen nem igaz. Évek óta használok iPadet munkára (is), nagyon ritkán volt bármi gondom amiatt, hogy a böngésző újratöltögetett valamit. Mondjuk soha nem Safarit használtam, Google terméknek pedig a közelébe se megyek... Persze az is igaz, hogy tabletes munkához elég ritkán kell 6-8 megnyitott böngészős fül.
-
ROBOTER
addikt
Az, hogy én tisztelem az Apple eszközökben lévő innovációt, szeretem az ergonómiát, a használhatóságot, de azért ettől nem leszek elvakult barom.
Elmegyek egy útra, 2..3 órát utazom az autópályán vagy vonaton, közben 10..20 perces mobilnet lyukak vannak, elkezdek dolgozni, ide-oda ugrálok termékkatalógusok, akár több hónapos e-mailek között, és ehhez előtte való nap mentsem le a weboldalakat, mert azt iPad mindig újratölti?
Bocs, de akinek ez természetes elvárás, és el akarja ezt velem hitetni, az egyszerűen idióta.
-
Sify
senior tag
Meg ott van a google drive is. Az is kedvezobb aru mint az icloud tarhelye.
-
plus44
veterán
Köszi srácok, akkor a műanyag ellenére bepróbálkozom egyel.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- Redmi 15C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ugyh nem tudom most lehet eladon

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)