-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
KohanTroon
tag
Gondolom a mentés (vagy ROM) nem azzal a CWM-el lett csinálva amivel Te csináltad -frissebb vagy régebbi verzió-. Legalábbis nekem ez volt a gondom . Azt a mentést rakd fel amit a mostani CWM-el csináltál -el kell fogadnia ...
Megnéztem ezt a progit -Mobileuncle MTK Tools- én ezt nem használtam hozzá (CWM) , ugyhogy nem tudom mi a gond -esetleg ha van ennek a proginak foruma ott tedd fel a kérdést-
Sok sikert . -
KohanTroon
tag
(#48) Decepticon
Végre csórikámék is jampizhatnak mini tablettel!Hiánypótló, az eladások is mutatják
Értelmezd a leírtakat légyszíves mielőtt keménykedni kezdesz , az 5 éves kisfiamnak szoktam az evidenciákat újramagyarázni .
Ha 200 x visszaolvasom a hozzászólásodat sem taláhatnék benne semmi kifogásolni valót , ide pont azért járok , hogy más emberek gondolatait , benyomásait és tapasztalatait megismerjem .
Kellemes napot . -
KohanTroon
tag
válasz
#35723520 #135 üzenetére
A Fiam most kapta meg tőlem a közel 1 éves G-510-et (azt cseréltem le erre a POP-ra) , kifogástalan állapotban volt , karcolás nélül -pedig én se használtam hozzá foliát- és a nap minden percében velem volt , közel egy éven át . Na most nézzétek meg ....
ez a POP is jól bírja , nálam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged