Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrDreams
tag
Növérem bemegy valamelyik nap a Vodafone szaküzlebe. Egy papírra pontosan felirtam hogy mi kell. Ha nincs nekik, akkor rendeljenek vagy tudom is én. A kijelzöfóliát is beleírtam hogy jó minöségüt akarok amit MAGAMTÓL feltudok rakni. A szilikon tokhoz is pontosan leírtam mindent (ne 7041D, 7040D, hanem 7041X) mert ugye ezek nem egyformák. Átlátszó, fekete, piros érdekel amin nincs semmilyen irka-firka, 'graffiti', szöveg, logo, semmi. Remélem elfog jutni az agyukig... A gatyám rámegy erre a telóra... Még egy értelmes headset-et is venni akarok. De most az akku is idegesít vagy pedig a töltöfej a ludas. 3ó 15p. a teljes töltési idö. Mióta feltöltöttem, megállás nélkül netezek és messengerezek. Most 29%-on van. Nevetséges!!! Ha mindent figyelembe veszek, nem volt akkora buli ezt a telcsit megvenni. Ja meg kiváncsi leszek a tavaly óta igért KitKat frissítésre. Még az Idol 2s se kapta még meg, erre szerintem nem is lesz... Ezért 30e. ez az Alcatel!
-
Acesanyi
tag
Kedves Exian !
Én segítő szándék ként ajánlottam neki a tokot és fóliát, nem pedig egyetlen lehetőség képpen!
Ha te tudsz jobb alternatívákat, akkor nem ajánlani kellene vagy linket megosztani ahelyett, hogy piszkálod az én általam ismert alternatívát?!Engem is érdekelne, hogy hol lehet ilyen minőségűt vásárolni olcsón mert rendelnék a közeljövőben!
Egyébként te hol laksz helyileg ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független még 2év gari újszerű állapot.
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple IPhone 14 pro max 128GB kártya-független 100%-os akksival.
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G - 6/128 - kék
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - zöldes - bolti gari
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest