-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
simon0918
tag
Rendben, megpróbálom akkor hétvégén a 4.4-et, abból is a CM 12.1-et. A stabil 12.1-es verzió alatt, amiben jó a GPS, meg elvileg minden, ezt érted?
Ha igen, akkor porterocka tanácsa szerint tegyem fel a dolgokat?
"CTR -ből.
Elsőként a ROM, aztán a két kiegészítő. Végén meg ROOT, ha kell." -
törölt tag
Elfáradt az akksi csatlakozás, meg dobálja a SIM -et.
Szerintem csak elengedett egy forrasztás. Meg a 4 kis lábacskából az egyik elfáradt, ami az akksihoz érintkezik.
Előbbi, ha valóban így van könnyen orvosolható. Utóbbi olcsó cucc, de alkatrész kell hozzá. Nem tudom van -e még nekik.
-
törölt tag
Szuper, este én is megnézem.
Szerk.:
Atr írja nem valami stabil."Bugs Encontrados
*Radio
*GPS
*VPN
*Imposible instalar Gapps
-Se agrega aptoide en vez de la playstore ya que cualquier gapps que instales (obvio tiene que ser para android 6.0.1) tira error, si por alguna razón aptoide les tira un error al iniciar de que no se puede descargar alguna app deben reiniciar el teléfono.
*Google Apps (youtube, playstore, etc) al no poder instalar las gapps simplemente ninguna aplicación de google incluyendo youtube funcionará, aunque logré instalar las gapps (como se pueden ver en las caps) simplemente no descargan nada.
*Algunos juegos o la mayoría pueden no ser compatibles.Comentarios: Creo que aun no es posible su uso diario, pues solo te funcionará digamos a un 60% o 70%, yo considero que es mejor esperar a una versión mas estable."
-
ubul23
senior tag
-
-
ubul23
senior tag
Fent van még van hozzá új xposed installer is Facebook oldal
-
zsozsito87
aktív tag
Igen témázható. Port linkelte feljebb azt a zip-et tölsd le. Az 1G partició Kell hozzá.
[Color OS] -
zsozsito87
aktív tag
ez mutatja hogy hogyan kell kibontani a 2 boot img-t
ha kell ma este feltöltöm a cygwint és a kitchen hogy ne kelljen keresgetned, valamint ha belevágsz majd videó nélkül segítek innen gépről privátban.
-
zsozsito87
aktív tag
ez már bonyolultabb mint a többi eljárás
kikell bontanod a boot.img-t
ezt a Cygwin és az Android kitchen nevű programmal tudod
ha ezek megvannak akkor feltelepíted ami nem is olyan egyszerű rákeresel a youtubon hogy android kitchen install fo windows.
azt kövesd mert másképp nem fog menni
oké ez megvan
akkor a cygwin ikonra ami kinnt van az asztalon jobb gombal futtatás mint rendszergazda és bejön
beírod hogy cd kitchen majd enter
beírod hogy ./menu majd enter
ekkor teljesen bejön a kitchen
ezutzán már jön a nagy munka de ezt jobb ha videóba linkelem mert nagyon sok idő lenne leírni
és amikor már teljesen kibontottad a 2 boot.i,g-t akkor a stockból bemásolod a zimage-t és az uventd filet felűlírva majd a videóban mutatja a repackot is -
zsozsito87
aktív tag
-
zsozsito87
aktív tag
Igen jól érted.
Tölsd le a zip-et
Az updater scriptben szerkezd át a csatolási pontot 7-re.
system/priv-app/rename_this_folder/place_apk_hereNos a rename_this_folder
Ezt nevezd át pl:MegaPlace_apk_here oda tedd az apk-ot vagyis a Mega.apk
Ezután mehet fel
Ahány apk-ot akarsz feltenni annyi mappát csinálj az apk nevével és tedd bele az apk-ot de arra ügyelj hogy ha átnevezed az apk-ot szóköz ne legyen benneMajd jelezz
-
zsozsito87
aktív tag
A spanyolok sem épp segítőkészek. Kértem egy kis segítséget hogy hogyan tudnám fixálni a wifit de nem akarták elhinni hogy pprtolva van a cm13 és hogy beis bootol. Tettem fel egy képet és azóta olyan mintha törölték volna a bejegyzésem.
Kérték a linket de mondtam hogy még nem jó és igy nem adom oda.
A Basco féle cm13 megvan de így a mindennapi használatra alkalmatlan -
zsozsito87
aktív tag
Semmi gond. Akkor valószínű hogy nekem is csak addig fog eljutni
Az uvented.rc file-t is átmásoltad?
valamint a leírásban *-al megvan jelölve
hw.composermt6582.so és a libaudio.primary.default.so azt írja hogy ezeket hagyjuk ki ha nem indulna el rendesen a build2-nél akarom ezt kipróbálni mert sokan irják hogy a build 1 az nemjó nekik sem de build 2 igen lehet hogy így -
zsozsito87
aktív tag
A jelenleg említett CM13 fake verzió. Rendben hogy a build prop-ba az sdk=23 de ettől még fake mert kitkat alapú rendszerre építették.
Szerk: Ajit utasítása szerint portoltad már a ROM-ot mert én nekifutok.
Valamint én már mimdent megcsináltam magamtól csak az uvented.rc filet nem másoltam még (erre nem gondoltam)
A filet a boot.img ből tudod kinyerni az Android Kitchen nevű programmal -
zsozsito87
aktív tag
Letöltöm és megnézem. Valahogy csak lehet portolni mivel Favio-nak sikerült csak mi még tudatlanok vagyunk etéren mert nemtudjuk a menetét.
Jelzek hogy mire jutottam vele.Izgatottan várom Favio ROM-ját. Ami igaz hogy tele lesz buggal. Amit linkeltél is elég dúrva így ahogy írtad de ezek még javíthatóak.
-
zsozsito87
aktív tag
Navon Mizu 5-je van ahogy írta. Elvileg semmiben sem különbözik a mi általunk használt CM-től. A Navon is mt6582m. Meglátjuk, lejet hogy neki másképp viselkedik.
A ram tényleg érdekes, nem találkoztam még olyan CM-el ahol felfelé is megy a ram.
Na felteszem én isPorterockának igaza van. Ami nem hivatalos ott vannak gondok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Belemásznak a reddites beszélgetésekbe az AI-alapú hirdetések
- Minecraft
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- E-roller topik
- Elden Ring
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest