- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ubul23
senior tag
válasz
HollywoodBoy #7924 üzenetére
Nekem is volt ilyen jelenség ha belépsz a recoverybe és reboot-ra nyomsz nekem gond nélkül újra indul. Bár inicializál de nem minden alkalmazást nincs egy perc az egész vissza kapcsolás recoverybe lépéssel együtt. Nem tudom én sem mi lehet a hiba oka én még a boot patch-t is felraktam és ugyan ez van.
-
ubul23
senior tag
Cm13 új build. Cm13 működik a bluetooth ha minden igaz még nem teszteltem de nemsokára felrakom és írok róla.
-
ubul23
senior tag
válasz
zsozsito87 #7869 üzenetére
Én még nem.
-
-
ubul23
senior tag
válasz
#86973952 #7858 üzenetére
Van már olyan is amiben jó a kamera egyenlőre napi használatra nem alkalmas, az sd-re írással is vannak gondok a belső memoria hamar megtellik nem elég a hely az alkalmazások tepítésére ha ezt sikerülne fixálni talán használhatóbb lenne.A mobil jelet nállam akkor dobálja ha hívást rakok le egy másodpercre nincs térerő útána vissza áll. A másik cm13 amiröl beszéltem ott már néha random működik a gps-is nem tudni mitől függ.
-
ubul23
senior tag
válasz
zsozsito87 #7856 üzenetére
-
ubul23
senior tag
-
ubul23
senior tag
válasz
Gaboros #7842 üzenetére
Na erre én is kiváncsi leszek sajnos 5.1.1 nem a legstabilabb sajnos de 6.0.1- en nem fogy a ram legalább is amit teszteltem kb 4.5 óra maradt rendesen ugy 450-mb ram körül de még nem alkalmas napi használatra mert nem jó a kamera a gps és bluetooth. Ha ezeket is sikerül javitani szuper kis rom lessz.
-
ubul23
senior tag
válasz
gears27 #7796 üzenetére
Szia igen a 4.2.2-tő az útolsó hivatalosan ki adott verzió,de sikerült megoldani ,hogy legyen rá gyári 4.4.2- tő Port összefoglalójában minden le van írva a hivatalos és nem hivatalos romok felrakásáról is azzal kezd, hogy azt elolvasod. Nem ördöngösség a rom csere de figyelnesen olvasd el a leírtakat. A függetlenitésre nem tudom a választ.
-
ubul23
senior tag
válasz
matitutu77 #7786 üzenetére
Akkor nekem nincs ötletem.
-
ubul23
senior tag
válasz
matitutu77 #7784 üzenetére
Szia összefoglalóban van fent gyári rom azt tudod fel rakni esetleg. Azért nem formázza a belső memoriát mert azt külőn kell a gyári vissza állitások menüben van olyan, hogy belső memoria törlése ott töröl mindent képek videok .
-
ubul23
senior tag
válasz
zsozsito87 #7775 üzenetére
Ha napi egy újrainditással működik akkor nállam marad végre működik a led értesités.
-
ubul23
senior tag
válasz
zsozsito87 #7771 üzenetére
Pár perc és teszek egy próbát. Majd jelzek.
-
ubul23
senior tag
Fent van még van hozzá új xposed installer is Facebook oldal
-
ubul23
senior tag
válasz
zsozsito87 #7767 üzenetére
Még nem de szerintem portolt a custpacknál jó az 5-ös? Nem biztos hogy működik mert már leszedték az alcatel c7 oficial facebook oldalon volt.
-
ubul23
senior tag
válasz
zsozsito87 #7765 üzenetére
Ez nagyon érdekes metainf szerint custpackot is modosit ha jól értelmezem és kernelnek 3.10 van írva lehetséges ez vagy csak fák e?
-
ubul23
senior tag
Cm12.1 Nem tesztel de állitólag nem fogy el a ram
-
ubul23
senior tag
válasz
zsozsito87 #7749 üzenetére
1 giga patrició csak pc-n lehet változtatni? Nincs rá valami zip?
-
ubul23
senior tag
válasz
zsozsito87 #7747 üzenetére
Mit kell letölteni pontosan? Ez is témázható?
-
ubul23
senior tag
válasz
zsozsito87 #7703 üzenetére
Nem abban is néztem.
-
ubul23
senior tag
Volt már olyan valakinek ,hogy füllhalgató bedugása után azt írja a telefon ,hogy rendszer ui leállt? Ha kihuzom lezárt kélernyö fogad és utána müködik rendesen.
-
ubul23
senior tag
válasz
zsozsito87 #7696 üzenetére
Próbáltam a zippet müködik legalább is 4-ből 2-öt fel rakott de mig nincs megoldva a wifi és a mobilnet addig felejtős. Rootra van valami megoldás?Supersu beta 2.49 zip nem segit.
-
ubul23
senior tag
válasz
zsozsito87 #7696 üzenetére
Nem talán holnap nem volt rá időm.
-
ubul23
senior tag
válasz
zsozsito87 #7694 üzenetére
Köszi ennek majd késöbb futok neki nincs rendes gépem.
-
ubul23
senior tag
válasz
zsozsito87 #7691 üzenetére
Akkor nem foglalkozom vele egyenlőre de azt leírnád ,hogy kell az uventedet átrakni?
-
ubul23
senior tag
válasz
zsozsito87 #7689 üzenetére
Leírás szerint csináltam a 2 * nélkül meg a uevented nélkül.
-
ubul23
senior tag
válasz
zsozsito87 #7685 üzenetére
Igen láttam akartam én is felrakni képet amin az van hogy nem települnek az appok de addigra törölték. Neked sikerül telepiteni apk-? Ajit azt irta wifi gonra cserélni kell az etc mappában a wifi mappát de nem segit, legalább is nállam.
-
ubul23
senior tag
válasz
zsozsito87 #7683 üzenetére
Igen azok nélkül.
-
ubul23
senior tag
válasz
zsozsito87 #7680 üzenetére
Igen egy szempont miatt jó lenne hátha nem fogyna el a ram ha azt sikerülne meg oldani az király lenne. Jutottál valamire a Navon féle rommal?
-
ubul23
senior tag
Zsozsito bocsi nem tudom feltölteni a romot elkezdem wifin és valami miatt ledob hálozatra annyi netem meg nincs, késöbb még teszek egy próbát. Egyépként a build 2 is használhatatlan betölt de se wifi se 3g. Nem lehet apk-t telepiteni szoval egyenlőre felejtös.
-
ubul23
senior tag
válasz
zsozsito87 #7676 üzenetére
-
ubul23
senior tag
válasz
zsozsito87 #7674 üzenetére
Fel tudtam rakni utána másik cm12.1- et és utána már vissza megy a mentés.
-
ubul23
senior tag
válasz
zsozsito87 #7672 üzenetére
Megpróbálom a * nélkül.
-
ubul23
senior tag
válasz
zsozsito87 #7670 üzenetére
Igen addig jut el sajnos ma nem volt időm sajnos fel tölteni csak holnap reggel tudom bocsi.
-
ubul23
senior tag
válasz
zsozsito87 #7668 üzenetére
Meg van felrakom megára ha megvan felrakom a linket. Ma néztem én is nekem sem tölt be csak a háttérképig jut nem próbáltad esetleg csak a natúr cm 12.1- es portolást?[link]
-
ubul23
senior tag
válasz
zsozsito87 #7663 üzenetére
x-es build propÉrdekes a reggeli rom az simán fel ment és utána a recoverys mentés is simán vissza ment. Most nem vagyok gép közelben igy nem merek kisérletezni.
-
ubul23
senior tag
válasz
#86973952 #7656 üzenetére
build prop Ez nem a fel telpitett ez a letöltött de még ma fel rakom azt is de csak későn.
-
ubul23
senior tag
válasz
zsozsito87 #7655 üzenetére
A build 2-t ha portolom telepithetem vagy az csak update és kell elötte az 1-et is telepiteni?
-
ubul23
senior tag
válasz
zsozsito87 #7652 üzenetére
Kell a build 1 is vagy elég a 2 leportolni és telepiteni?
-
ubul23
senior tag
válasz
zsozsito87 #7634 üzenetére
Nem portoltam még most nem is lessz rá időm iskolában vagyok. Majd este letöltöm és teszek egy próbát ha addig estleg te fel nem töltöd. :-)
-
ubul23
senior tag
válasz
zsozsito87 #7631 üzenetére
Én viszont nem értem pontosan ki fejtenétek ,hogy most fake vagy nem?
-
ubul23
senior tag
válasz
zsozsito87 #7616 üzenetére
Fent van Ajit oldalán a rom és le van írva a portolás is.
-
ubul23
senior tag
válasz
zsozsito87 #7625 üzenetére
Pár alkalmazást próbáltam csak chrome, titanium, f8le manager, de egyik sem települt.
-
ubul23
senior tag
válasz
zsozsito87 #7618 üzenetére
Nem hibát ír ki és nem telepiti.
-
ubul23
senior tag
válasz
zsozsito87 #7616 üzenetére
Gaapsot tettél fel? Én útólag raktam fel hibával leál a menü viszont mig nincs fent nem lehet semmit telepiteni.
-
ubul23
senior tag
válasz
zsozsito87 #7614 üzenetére
Még nincs fent azt írja hamarosan. Felraktam be bootol de nincs wifi nincs 3g wifi fix nem segített ja és nincs magyar nyelv egyenlőre felejtős aztán majd meglátjuk.
-
ubul23
senior tag
válasz
zsozsito87 #7611 üzenetére
Szerintem ugyan az az alap rom mindenhol, azt portolták több telefonra én is teszek egy próbát a boot img midoaitás és a fájlok bemásolása szerinted elég lehet ? Egyépként Ajitéknál is elérhető a rom.
-
ubul23
senior tag
[Cm13 Mt6582] Nem tesztelt és nem portolt nem tudom most le tölteni. Reggel ránézek.
-
ubul23
senior tag
válasz
zsozsito87 #7599 üzenetére
Érdelkes nekem a wifi tutira megy erős a jel stabil nem dobálja a hálozatott. Bt nem néztem mindjárt ki próbálom.
-
ubul23
senior tag
Kicsivel több mint 10 órája fut a rom és már 514 megát eszik a rendszer felzabálja szépen lassan a szabad ramot.
-
ubul23
senior tag
válasz
zsozsito87 #7587 üzenetére
Nem értrm ,hogy ott mi lehet más? Az is mt6582m? A C7-ben mt6582m van ha jól tudom? Pontosan milyen Navonja van? Mert lehet ott van a próbléma megoldása másképp viselkedik a sima m6582 proci? Na ez érdekes
Nekem nem volt még olyan ,hogy felfelé menjen a ram ha elkezdett zuhanni akkor már nem ment felfelé.
-
ubul23
senior tag
válasz
zsozsito87 #7584 üzenetére
9 óra futás után 277 mega szabad ram hát fogyogat lassan.
-
ubul23
senior tag
válasz
#86973952 #7572 üzenetére
Igen ő csinálta. Eddig ok a rom minden működik ahogy kell. Reggelre kiderül a rám fogyás is, kb 20 perce van fent még nem fogyott el. Telepitettem Spanyol oldalról egy Ad default Cm12.1.zip-et igy van elég hely alkalmazásokat telepiteni. Az 1giga patriciót csak a 2 ebr vissza flashelésével lehet helyre állitani?
-
ubul23
senior tag
válasz
zsozsito87 #7569 üzenetére
Még nem, ok várom a tesztedet. Sikerült bejelölnötök végül is egymást a facen? Érdekes mert ő is az Ajit féle romokat használja.
-
ubul23
senior tag
[Cm12.1] Orosz oldalon találtam nem tesztelt.
-
ubul23
senior tag
Cm 12.1 romokon életre lehet valahogy kelteni az értesítési ledet?
-
ubul23
senior tag
válasz
zsozsito87 #7543 üzenetére
-
ubul23
senior tag
[link] Facebook oldal lehet lessz cm13 mt6582-re.
-
ubul23
senior tag
válasz
zsozsito87 #7536 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- XPEnology
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Videó stream letöltése
- Yettel topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- További aktív témák...
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3102
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest