Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bohoc71
aktív tag
válasz
zsozsito87 #7152 üzenetére
Hali! 4.4-re vagy 4.2-re lehet feltenni? Melyik partíció kell? A normál gyári vagy az 1 gigás? Köszi!
-
bohoc71
aktív tag
válasz
kriszpontaz #6788 üzenetére
Nod 32-őt próbáltad már telepíteni?
-
bohoc71
aktív tag
válasz
kriszpontaz #6784 üzenetére
Nem,csak CTR-ből. De van gyári recovery is,amit később fel lehet tenni!
-
bohoc71
aktív tag
válasz
szobipeti199 #6662 üzenetére
Hali! Nem jó romot akarsz feltenni,legalább is a képek szerint 4.4-es scatter fájllal dolgoztatnád a FlashTool-t. Lehet, de nem biztos téglásítottad a telót.
-
bohoc71
aktív tag
válasz
szobipeti199 #6649 üzenetére
4.4 recot rakj fel szerintem. A 4.2 nem is menne fel. Biztos,hogy a rom 4.4? Volt olyan rom, ami 4.4-nek mutatta magát, de valójában 4.2 volt. Azt hiszem alean féle samu rom volt!, de az összefoglalóban le vannak bontva fajtànként a romok.
-
bohoc71
aktív tag
válasz
szobipeti199 #6646 üzenetére
Hali! Az Mtk problémára a megoldás: szedd le a play áruházból a supersu progit,telepítsd. Ugyanis a Ctr-es su nem tetszik az Mtk-nak.
-
bohoc71
aktív tag
válasz
zsozsito87 #5339 üzenetére
File not found....
-
bohoc71
aktív tag
válasz
killergyuszi #4995 üzenetére
Az S5: nekem a Kingoroot vitte simán. Ctr: igen ,Ctr recovery telepít,majd restore. Annyi,hogy ha végez csak a kikapcs gombra fog reagálni a teló, mert rootolatlan a mentés. Ellenszer vagy rootolod bekapcsolás után vagy MobilUncle Toolssal felteszed a gyári recoveryt.
-
bohoc71
aktív tag
[link]Hali Népek!
CTR-es stock mentés (saját) 7041x-es vodás. Talán van aki hasznát tudja majd venni, bár inkább ne kerüljön rá sor. -
bohoc71
aktív tag
válasz
killergyuszi #4971 üzenetére
Kb.6000 ft javítási költséget... Legalább is én így jártam a format and donwload gomb megnyomása után. Nvram csere segített csak.
-
bohoc71
aktív tag
[link] Állítólag kitkat 7041D-re update zip. CWM-es telepítés lenne, de nálam (7041X) nem települ, 7041D fringeprint-et kér. Nem tudom van-e olyan moddolt rom, ami 7041D-re épül? Esetleg úgy lehetne telepíteni.
-
bohoc71
aktív tag
Szerintem rootolt a mentés, és nem tudni melyik progival lett rootolva nehéz levennu a rootot. Én us így jártam,kingoroottal rootoltam a telót,de mikor az MTK progival menteni szerettem volna kiírta,hogy nem rootolt. Így azzal is rootolnom kellett.
-
bohoc71
aktív tag
válasz
mercurytopaz #4291 üzenetére
Nekem kingoroot-tal simán ment.
-
bohoc71
aktív tag
válasz
Killer man #3744 üzenetére
Nálam ez az ablak nem jön elő. A hívásazonosító rész szürke, nem is lehet rátapizni.
-
bohoc71
aktív tag
Sziasztok! Hol lehet a hívószám kijelzést letiltani? Mert a hívásbeállításoknál nem tudom. Csak az van,hogy a szolgáltató által meghatározott érték... Gyári rom,root van. Köszi.
-
bohoc71
aktív tag
válasz
Marcello83 #2510 üzenetére
Tedd át a sim kártyát mások telefonba, hátha valóban nincs hálózat.
-
bohoc71
aktív tag
válasz
Kickass #1580 üzenetére
Nemrég bekrepált a telóm, nem bírtam bekapcsolni. Irá y a legközelebbi Voda bolt, gariban leadva. Tegnap jött az sms mehetek érte. Pár perc múlva hívtak a boltból, hogy van némi gubanc, vigyek már minden papírt, kiegészítőt amit kaptam, mert teló csere lesz... Ma bementem, közölték, hogy a szervíz alkatrész hiány miatt nem tudta megcsinálni, adnak másikat. A másik telót még kézbe sem fogva megkértem az eladót csináljon a recoveryből egy gyári visszaállítást. A teló lefagyott... A harmadik van most nálam. De hogy meddig?
-
bohoc71
aktív tag
Kezd elegem lenni ebből a telefonból!
Holnap vihetem ismét szervizbe, mert tegnap bootlop-os lett, úgy hogy semmit nem csináltam, csak le volt téve az asztalra. 5 hónap alatt ez már a második ilyen eset. Hiába van recovery mentésem ,nem segít rajta, pedig már minden ismert módon próbálgattam, (dalvik űrítés,gyári állapotra visszaállítás, az update.zip telepítése). Mondjuk ez utóbbi hiányol valami books.apk-t , ami azért furcsa, mert mikor kijött a frissítés, csont nélkül települt.
-
bohoc71
aktív tag
Érdekes ez a ketyere...Ma sokadik próbálkozás után wgyszercsak elindult az Angry Birds Friends. Pwdig semmit nem töltöttem le,nem is frissítettem semmilyen alkalmazást.
-
bohoc71
aktív tag
Hali! Szerintetek miért nem indul egyetlen angry birds játék sem ezen a telón
? -
bohoc71
aktív tag
Nálam az angry birds friends még mindig nem működik, csak offline módon. :-(
-
bohoc71
aktív tag
Angry birds friends nem indul, újra telepítés után sem. RR3 szintén nem indul, úgyhogy ez jóóóóó frissítés lett.
A többi progi nagyjából megy, kivéve a MinMinGuard-ot, az élesítés után bootlop-ot okoz, még jó hogy volt mentésem, így megúsztam a szervízt.
-
bohoc71
aktív tag
Hali! Letöltöttétek már az új firmware-t?
-
bohoc71
aktív tag
Hali! Valaki fel tudná tenni a gyári recovery . img - t zip formátumban signózva? Köszi előre is.
-
bohoc71
aktív tag
válasz
KohanTroon #252 üzenetére
Esély sem volt ezzel a cwm-el mentést készíteni. Egyből restartot kért. Főzött rom meg tudomásom szerint nincs még rá. De ha valaki tud róla, hogy honnan lehet letölteni rom-ot, megköszönöm a segítséget.
-
bohoc71
aktív tag
Hali! Szeretnèk segítséget kérni. Cwm backup - ra lenne szükségem, mert behalt a telóm.
. Csak a gyári recovery mentés van, de azt nem fogadja el. Köszönöm ha valaki tud segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A kínai gyártó legújabb terméke kedvező áron kínál nagy, bár kevésbé minőségi kijelzőt és egész erős hardvert, mindemellett kellemes dizájn és sebesség jellemzi.
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest