Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Acesanyi

tag

Üdv mindenkinek!

Már egy jó ideje szótlanul olvasgatok hsz-aitok között és látom jó pár embernek van jó pár gyári (széria) problémája a készülékkel.

KÉRNI szeretnék az eddigi és majd a későbbi hozzászólóktól is egy kis szivességet!!!!! :K

MÉGPEDIG oyat, hogy: aki hibát észlelt eddig az megírná, hogy melyik tipusról van szó pontosan a 6 féle készülék kőzül. Valamint még azon belül milyen ÉPÍTÉSI számmal rendelkezik.

Mivel tudomásomra jutott még olyan infó is, hogy a 7041X- en belül is kiadtak más építési számmal készülékeket! :Y :Y

Ezt azért tartanám jónak és fontosnak, mert ez elsősorban nektek is és a későbbiekben vásárolni akaróknak is jelentős infókat adhat. Plussz kiszűrhetnénk, hogy mellyek a bajosabbak.

Mivel nekem is van még első megjelenéskor vettem vodában 7041X-et ÉPÍTÉSI SZÁMOM: 030FHG1,
    de szerencsére csak lesek némelyik hsz-nál, mert nekem nem jelentkeztek ezen hibák. Legalább is még nem.

Ja igen! A gyári rommal szereltekre gondoltam nem a Root-olt vagy ROM-cseréltekre!!!
    :R

Új hozzászólás Aktív témák