Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acesanyi
tag
Üdv mindenkinek!
Már egy jó ideje szótlanul olvasgatok hsz-aitok között és látom jó pár embernek van jó pár gyári (széria) problémája a készülékkel.
KÉRNI szeretnék az eddigi és majd a későbbi hozzászólóktól is egy kis szivességet!!!!!

MÉGPEDIG oyat, hogy: aki hibát észlelt eddig az megírná, hogy melyik tipusról van szó pontosan a 6 féle készülék kőzül. Valamint még azon belül milyen ÉPÍTÉSI számmal rendelkezik.
Mivel tudomásomra jutott még olyan infó is, hogy a 7041X- en belül is kiadtak más építési számmal készülékeket!

Ezt azért tartanám jónak és fontosnak, mert ez elsősorban nektek is és a későbbiekben vásárolni akaróknak is jelentős infókat adhat. Plussz kiszűrhetnénk, hogy mellyek a bajosabbak.
Mivel nekem is van még első megjelenéskor vettem vodában 7041X-et ÉPÍTÉSI SZÁMOM: 030FHG1,
de szerencsére csak lesek némelyik hsz-nál, mert nekem nem jelentkeztek ezen hibák. Legalább is még nem.Ja igen! A gyári rommal szereltekre gondoltam nem a Root-olt vagy ROM-cseréltekre!!!

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman S2 TG Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i5 13400 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ÚJ Zalman T4 Plus FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest