- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
mckangi
senior tag
Amíg nem adtam a nejemnek és én használtam a telefont,addig én övtáskában hordtam.
Szemből normál szögből semmi nem látszott rajta,még napsütésben sem.
Viszont oldalról bizonyos szögben tele volt mikrókarcokkal !!
Ez csak a nap felé fordítva bizonyos látszódott,ha nem sütött a nap,akkor viszont eltűntek a karcok.
Tehát zsebben, övtáskában,farzsebben karcolódni fog.Miután az asszonynak adtam,neki sikerült a záróképernyőnél a lakatnál körömmel megkoppintania.
Úgyhogy vettem lengyelből rá egy edzett üveg-et a Vegacom.eu-n
Most már nem látszik semmi karc. 😄
-
mckangi
senior tag
válasz
thegtageri #565 üzenetére
Az enyémet az asszony megkapta,de mielőtt ideért volna rá az edzett üveg,sikerült neki körömmel megkarcolnia.😠
-
mckangi
senior tag
Szerkesztve
-
mckangi
senior tag
Én egy másik érdekességet vettem észre.
Nekem feloldó mintával van lezárva a kezdőképernyőm.
Na most ha 3-szor rosszul adom meg a mintát, akkor majd negyedikre jól, akkor a vaku kétszer felvillan.Ilyenkor vajon le is fotóz titokban?
Az eddigi telefonjaimon még nem vettem észre ezt a funkciót.Igaz, be van kapcsolva a beépített "Find me Back" , és az eszközkezelő is aktív!
Vajon mi célt szolgál a vakuvillogtatás?
-
mckangi
senior tag
Az első problémára nem tudok választ adni, így még sosem jártam.
A második kérdésre meg, ha elindítod a felvevés vagy a hívásindítás gombot, akkor a tárcsázó képernyőnél alul megnyomod a 3 pöttyöt (menü).
Ott tudod bekapcsolni a hívásrögzítést.Addig nem aktív, a menüpont,amíg nincs kapcsolat.
-
mckangi
senior tag
válasz
Acesanyi #299 üzenetére
Pedig engem is ezért tartottak elfogultnak.
Sokan ööszekeverik a PPI-t a DPI-vel.Igaz hogy a telónk 196 PPI-s, viszont 240 DPI-s!
OlvasnivalóTehát,ha látni szeretnénk a telefonunkon a pixeleket akkor egy nagyítóval legalább A4-es méretűre kellene nagyítani a kijelzőt,ahhoz hogy lássuk is a pixeleket.
Sajnos itt is a Prohardveren beszélnek sok baromságot.
Aki észreveszi a különbséget annak benyalok a Kossuth téren déli 12-kor.
Mobilarena és társoldali Hypstereinek üzenem,hogy nyaljanak be ők,mielőtt hülyeségeket írnak ide anélkül,hogy lenne ilyen telójuk!A fényerő tényleg nagyon jó! Közvetlen napsütésben teljes fényerőn röhögve használom a telefont.
A haver ISP-s kijelzős telefonjával meg menekül árnyékot keresni.
Igaz,hogy ezt a telefon síkjából is megteheti, de ahhoz már mentőt kellene hívni,gutaütés miattt.
Annyit azért hozzáfüznék hogy az IPS panel adott illetve ellenkező irányból vagy sárgas vagy kékes,de nem invertálódik!
A készüléket otthon a konyhaablak mellett 2 méterre 0% fényerőn használom!!!Az OTG megy minden gond nélkül!
Egérrel , billentyűzettel, 3 féle pendrive-al ,is teszteltem!
Tescos kártyaolvasóba sd karit-is lekezeli! Alapértelmezett tárhelynek is beálítható!! (Ezt még a Nexus tabletem is csak Root-al képes!)Egy kis kiegészítő információ!
Ha felrakjátok a Yandex Launcher-t és ikonba kirakjátok a hang widgetet, akkor egy "rejtett" beállítást találtok a hang modulhoz.!
Persze ez csak főleg a vájtfülü füles-t használóknak lesz hasznos,illetve a custom felhasználóknak!1 lépés:
Yandex Shell telepítése a Marketről:2 lépés:
widget kirakása a kezdőképernyőre:3.lépés:
Miután megvan a widget,elindítani és a "Hang" helyett a "Hangprofilok" kiválasztása:4.lépésJelenlegi hangerő(felső sor) kijelzi az adott hangerőbeállítást (info: a hardvare fel/le gombokkal beállított jelenlegi hangerő) felső jelölés - majd az alsó "beállítás" gombot nyomni!
5.lépés:
Aki vájtfülú audio hallgató itt tesztelheti mit tud zenelejátszáskor ez a beállítás! Csak fülesselMüködik!!!!
Hosszútávom utazó diákok eőnyben6.lépés:
Aki meg custom le és bekapcs. hangot akar annak meg itt van ez:7,lépés Persze ez mind menthető:
Respect Daniel C-nek az akksi merülési problémára!
Mindjárt le is nyomtam két fél baravk-ot az egészségére!!!! (meg 3 sört!)
Nélküle nem jött volna öszze ez a leírás!most mindenki húzzon el a Lidl-be! ARGUS 129FT!
-
mckangi
senior tag
Igen, én is így voltam vele, de régebben.
Igaz most sajna nem tudom beállítani azt, hogy mi induljon bekapcsoláskor, ez a rész hiányzik is.Rootolni pedig azért nem fogom, mert azt vettem észre, hogy azok a programok amik root jogot kérnek, sajnos nem véletlenül teszik.
Mivel szeretek új programokat telepítgetni nagyrészt a play áruházból, ezek egy idő után annyira beeszik magukat a rendszerbe (teleszemetelik), hogy bizonyos idő eltelte után több kárt okoznak mint hasznot hoznak.Mivel a telefon sebessége számomra megfelelő, mikrólaggot nem tapasztalok, ezért inkább nem rootolok.
Pedig szívesen változatnák meg egy kicsit a CPU governoron, hogy még kevesebb energiát fogyasszon, de valamit valamiért.
-
mckangi
senior tag
Sziasztok!
Nekem is kb. 1 hónapja van meg ez a telóm. (Voda 7041x).
De azt kell mondjam hogy ez még a Nexus tabletemet is veri "smooth" - oságban!Meg is lepődtem az elején.
A Tn panel ellenére napsütésben is kiválóan olvasható a kijelző.
(Volt már IPS panelos telefonom amit napsütésben olvashatatlan volt.)
Az oldalsó betekintési szögek miatt is jobban szeretem,mert így nem látja senki,hogy kinek mit írok.Azzal a bizonyos 196ppi felbontással sincs semmi gáz,a kijelzőn nem lehet látni a pixeleket.
Normál szemmel nagyító nêlkül.
Aki mást mond,annak nem ez a telefonja van,illetve csak a webes teszteket olvasgatják és mindenféle tapasztalat nélkül ide irogatnak.A kamera átlagos, a sötétségre kicsit zajosít a felvételen.
Játékok alatt hajlamos a túlmelegedésre.Az energiafigyasztása sem rossz,de ha hosszabb időszakra letesszük (mondjuk munkahelyen 8-9 órára ,akkor a wifit és a szinkronizációt érdemes előtte kikapcsolni).Így gyakorlatilag 0%-os a merülés.
Ami tetszik benne még a hangra képernyőzár feloldás,otg,de a gördülékenysége vetekszik az asszony Lumia 620-ával.
Többek között be van építve a kernelbe a telefonbeszélgetés rögzítése.
Előtte 2-vel azt használtam,de ha csak telefonálni kellett arra jó,de kevés rá a program egyéb dolgokra,ráadásul ezek 60-70%-a fizetős.
Sajnos azért kapta meg az asszony,mert nagyon sok programmal csak zsákutcába ütköztem állandóan.Pld
outube videó letöltő alkalmazásnál nem lehet rávenni a Lumiát.hogy ne a telefon tárhelyére mentse a zenét,hanem az sd kártyára!Hiába van bent egy 8gb-os - értelmetlenül,stb,stb.......
Amúgy ez az első androidom a 6-ból amit nem is akarok megrootolni,egyszerűen nincs rá szükségem illetve nem érzek rá késztetést! Pedig ez tőlem nagy szó!
Kollegám múlt hêten vett egy Lg G2-őt (ên is gyűjtök még rá),amit megkaptam egy kis nyomkodásra.
Azon sikerült kb. a 6-ik másodpercben egy mikrolaggot produkálni!Azt végignyomkodva már így utólag nem tudom,hogy kell-e még.
Itt nem a mikrolaggra gondolok,hanem arra,hogy valahogy hiányzott a telefonból az a "tűz",amit az ottani forúmból és a tesztekből olvastam.Persze annak a telefonnak jobb a kamerája,az akkuideje,a kijelzője,de már annyira nem vágyom rá ezután a telefon után.
Figyelembe véve az árát (100e) és az sd kártya bővíthetőség hiányát.Szerintem ez marad!
-
mckangi
senior tag
válasz
#08132608 #186 üzenetére
Bemész a beállítások - telefonról - építési szám - gyorsan egymás után rányomsz addig amíg ki nem irja, hogy már fejlesztő vagy.
Ezután egy menüt visszalépsz, majd az újonnan megjelenő "fejlesztés" menüben a Felhasználó név kiv. alatt betudod állitani, hogy minek lássa a weboldal a telefon böngészőjét.
Ha androidot akarsz akkor válaszd az s3-at.Ha pc-t, akkor meg az other opciót válaszd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest