- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nekem mondjuk nincs karcom, de szívesen megőrizném az állapotát valami hasonló megoldással. De csak abban az esetben, ha valami hasonlóan masszív tok is járna hozzá, nekem még mindig ez a nagy fájdalmam, ha valaki talál ilyet azt megköszönöm.
Amúgy az árra én is kíváncsi lennék, egyáltalán nem tűnik rossznak.
-
dunc
nagyúr
Ár/érték arányba tényleg jó. Amiért megváltam a telefontol. gyenge fényképező (havi szintem van szükségem dokumentum fényképezére, arra kevés volt, és összeségébe is gyenge) Zenehallgatásnál , bármilyen füllhallgatóval nagy hangerőn torzit. (nem a túlvezérlés miatt, ez sajnos hiba) Valamint a kijelzőn lett két pötty. (nem pixelhiba, talán porosodás, pedig tokba hordva nagyon vigyázva rá)
Gps borzasztó lassan, nehezen talál jelet.(ritkán kell a gps, de akkor viszont kell, és gyorsan) Nos röviden ennyi, a kijelző minösége, betekintési szöge nekem elég volt! Egy F6 lett az utód! :-) -
SirKero
őstag
Nem hiszem,hogy ilyen funkció lenne a készülékében ( vagy ha van is nem tud róla
ugyan olyan mezei user mint én
)
Honnan lehet letölteni Magyar nyelvű használati utasítást? A gyártó oldalán angol-görög-holland nyelvű van. Amit adtak hozzá az nézegesse aki kitalálta,hogy ekkora betű méretű és fényes lapra nyomott legyen -
blash
tag
"Amúgy ez az első androidom a 6-ból amit nem is akarok megrootolni,egyszerűen nincs rá szükségem illetve nem érzek rá késztetést!"
A csaladban lett egy ilyen alcatel, de rogton rootoltam, hogy lecsereljem a host fajlt, eltavolitsam a hangsouts-ot, helyette johetett a gtalk, toroltem me'g agy halom gyarilag telepitett appot is, ja es beallitgattam, hogy mi induljon a rendszerrel, bar ez az elso bekapcsolasnal sem volt veszes, hala az egy giga ramnak. Ezeket mas telefonon is megtettem volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest