Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
Ismét keresek független, kétkártyás verziót ebből a telefonból
2db-om van, egyiknek bezúztam a kijelzőjét (bár attól még működik), a másiknak meg kisebb szoftveres gondja van, bár az is használható. De azért szeretnék egyet tartalékba. Speciális feladatok miatt még mindig ez az egyetlen telefon, ami szóba jöhet.
Hátha valakinek lapul még fiók mélyén...
-
RobbeV0201
tag
-
w.miki
veterán
Köszi a tippet! Közben ezt raktam fel. Most van egy 4.2.2 C7, ami elindul.
-
-
törölt tag
Mert a google azt is jegyzi, hogy miket keresel és miket látogatsz meg. Ezért kapsz pl. irányított reklámokat is. Illetve "összeépíti" a saját (és egyéb) programokkal is.
Egyébként leginkább ilyen esetben jön jól a keresője. Weboldalaknál már egy ideje előrébb lehet kerülni a keresésben. ÉS igen pontosan kell keresni a releváns találathoz.
-
Exian
addikt
-
-
törölt tag
Partíciós fájlok nekem jónak tűntek.
Az img -k mondhatni tömörített fájlok, tehát elvileg mindegyikbe bele lehet nézni. A csomagolás módjától függően. Majd megnézem én is, amik nálam vannak, mert a ROM hiba nélkül települ, a boot logót és a recovery -t is cseréli, mégsem boot -ol be a rendszer.
Pl. P7 -nél simán bejárok az összes 4.4 img -be app szétbontás után.
-
törölt tag
Korrekt.
Te is megnézheted majd, hogy jó -e. Mert fontos, hogy tudd is használni. A scatter -t ne feletsd el, bár szerintem nem lesz rá szükség, majd elválik.
Szerk.:
Talán ubul -nak is elküldheted, mert nem tudom mikor tudok rálesni. Nem tudom ő most ráér -e. Lehet "10 perc" múlva rá tudok nézni, lehet csak este. -
Exian
addikt
Na "gyerekek", mindjárt készen van minden, már töltöm fel a cuccokat
Aztán ha ez kész (a mentést most szűz, első indításos rendszerről csináltam), akkor utána belakom a rendszert, visszarakom a cuccaimat és arról is csinálok egy komplett mentést, persze azt már csak saját célra
porterocka, hamarosan küldöm a privátot az eléréssel.
-
törölt tag
Az nem fontos.
Azok kellenek, amit te is feltennél, ha visszatennéd a mentést. Preloader -t meg az mobile_info -t nem kell erőltetni, mert megmakkansz.
Ezért át is húztam korábban. DE azért mindenképp legyen meg az is, ha szükséged lenne rá.
- android.img
- boot.img
- cache.img
- logo.bin
-mobile_info.img
-preloader.bin
- recovery.img
- sec_ro.img
- uboot.bin
- usrdata.img
- custpack.img
- ebr1
- ebr2
- mbrAzt hiszem nem hagytam kis semmit, de most telóról vagyok. Vissza flash -nél úgyis látni fogod.
-
Exian
addikt
Első probléma: Flashtoolsban mikor a Read Back-ra nyomok, majd csatlakoztatom a telefont, először feldobta, hogy új hardver, és hogy MTXXX Preload driver, de sikeretlen lett a telepítése és nem megy a letöltésDe nem értem, ugyanezen a gépen már ment a letöltés.
Mit szúrtam el, hogyan tudom a drivert felrakni?Tárgytalan, még egyszer rádugtam, akkor meg jó lett
Megy a tő'tike...
-
törölt tag
-
törölt tag
Szerintem az mindig ajánlott. Én ezt a Flash Tool mentést elsősorban nem azért írogatom állandóan, hogy magamnak tegyek jót. Inkább a tulajdonosnak fontos, hogy legyen egy teljes ROM mentés. Feltéve, ha ROOT -olni vagy mókolni akar valaki. Bár ha valaki 2 évnél tovább szeretné használni a telefont, akkor szintén jól jöhet, mert a szoftveres helyreállítás garanciai időn túl már pénzes téma.
A Flash Tool mentés tehát elsősorban a tulajdonos érdeke. Az más kérdés, hogy jelen esetben nekünk X tulajdonosoknak is nagyon jól jönne, mert 4.4 -et adaptáljuk erre is.
Szerk.:
Azt nem tudom, hogy ennél mi alapján frissül OTA -n a készülék, de meg lehet próbálni a 4.2 -es ROM -ot is, ha fel tudod tenni valahova tömörítve. Persze nem kell abból minden blokk, van amit nem is ajánlott megosztani. -
törölt tag
Flash Tool, az összefoglalóban benne van, de segítünk is.
HA van ROOT, akkor egy CTR -es mentéssel is beljebb vagyunk.
Jelenleg ott tart a D verzió, ha valakinek megmakkan, akkor esélye nem lesz újraéleszteni, mert semmilyen mentés nincs róla. Nekem meg X van.
Tehát nem csak a mi felhasználásunkra lenne jó, hanem a D tulajoknak is.
-
törölt tag
Az gyönyörű.
Én a helyedben tényleg elvinném szervizbe, mert abban sem vagyok biztos, hogy 100% -ig feltölti. Valahol meg úton vagy és kellene a telefon, de közben megadja magát és nem tudsz tölteni, az elég kellemetlen lesz.
Elvileg a Tesco is ad csere készüléket, nem? Nem vásároltam még tőlük, de ha nincs másik telefonod, akkor jó opció ez is.
-
törölt tag
Kb. 24 óránként kalibrálgat azért magának. Néha rá kell kapcsolni a képernyőt is, hogy "magához térjen". Persze 100% -ot csak akkor lehet rá mondani, ha tényleg végig is megy.
HA megnézed, akkor éjszaka (kb. 8 óra alatt) 1-2% -ot merül úgy, hogy nem nyúlsz hozzá. Aztán behozza magát. Legalábbis így "lenne" normális.
-
törölt tag
Gyári ROM -on, UI -n. Használat nélkül.
-
Exian
addikt
Fejlemény akku téren!
Energiatermelésbe kezdett az utoljára ~5 napja töltött telefonom! 59%-ról az előbb felugrott 60%-ra!!! Mi van velem és a környezetemmel? Lehet, hogy energiát termelünk és a telefonom hasznosítja az éter hullámait?
Ha meg lesz a 6 nap, pezsgőt bontok. Egyébként más csinált már készenléti idő tesztet? Mennyit megy el? 6-7 nap?
-
Exian
addikt
Most már egész biztos, hogy valami nagyon nem okés az akku szint jelzővel
Most nem tudok képet berakni, de azóta változás: még mindig 59%-ot jelez, csak már 4 nap 12 óránál jár (előző képen 3 nap 14 óra).
Arra gondolok, hogy lehet, hogy az akkuszint jelző kis programocska áll meg/fagy le időnként. Mivel az is egy kis picike app, simán előfordulhat.
Majd megnézem a processek között, hát látszik, hogy idle állapotban van.
Ettől eltekintve ezek a 4-5 napos akku idők tetszenek
-
törölt tag
Módosítottam az RS ROM -ot az újra. Képek, letöltés, felület...stb.
RS Proyect Mod 2 ROM (Android 4.2):
Az esetlegesen felmerülő károkért felelősséget nem vállalok!
Néhány szó a ROM -ról:
Azonos a készítője, mint a C7 PLUS V2 -nek, ami szintén 7040A -ra épül, CM alkalmazásokkal.A ROM egyelőre angol.
Néhány új program:
- CCleaner
Tárhely tisztító.
- Lite.
FB lite verzió.
- Quick Boot
Bővített újraindítási menü:
. Újraindítás.
. Újraindítás recovery -ben.
. Újraindítás bootloader -ben.
. Kikapcsolás.
. Telefon információk.
- RAM Manager.
RAM felülegyő, beállító.
- Ultimate saver
Energiatakarékos működési mód.
- Snap Camera
Kamera program, rengeteg beállítási lehetőséggel.Letöltés:
- RS PROJECT MOD v2.0.zipSzükséges teendők telepítés előtt:
- ROOT.
- Megfelelő CTR.
- Backup készítés CTR -ből.Telepítés:
1. Kapcsold ki a telefont.
2. Indítsd el a készüléket CTR -ben.
3. Wipe.
4. Telepítsd a ROM -ot.
Belép az AROMA telepítőbe:
5. Next
6. Next
7. A telepítés végén magától újraindul a telefon.Képek, programok:
KÉPEK--------
ubul23:
Nincs semmi fejlemény FB -n? Lehet csak azért regisztrálni fogok. -
laco2
csendes tag
QR kód és az a filter nevezetű nincs a 4.2.2-ben OTG kábellel én is csak tárhelyre való mentést és olvasást használtam SD kártyáról program alatt igo és pro apk telepítésére gondoltam mert a kitkat ezeket nem engedi
persze vannak gyártok akik ezt megoldották root nélkül is -
laco2
csendes tag
-
törölt tag
-
törölt tag
A Launcher -ről kellene RAM fogyasztás.
HA abban a listában nincs benne, akkor nyomj rá a jobb felső ikonra. Egy kis téglalap egy "play" ikonnal.
Bizony jól bírja, de a visszajelzés akkor sem jó.
Szerk.:
Elvileg ott is Launcher -nek írja a system ui felületet. Egy kis házikó az ikonja feltehetőleg. -
törölt tag
Ezt meg tudnád nézni? [link]
Köszi.
nmemlekszem:
Az IMEI -es részben nem tudok segíteni, mert törvénybe ütköző, és itt tilos. Az ebben való közreműködés, segítségnyújtás is. Google -t ajánlom hozzá.A másik probléma:
Nekem nem volt ilyen, de minden új ROM -nál törlöm az SD kártyát, vagy a rajta lévő rendszer mappákat. Lehet azok kavartak be Neked. -
törölt tag
Igen. DE már szinte értelmetlen az az oldal. Tele van csalóval. Régen jó volt, meg az összes ilyen hasonló.
Telefonból tele van klónnal. Nem is értem, mivel a magyar törvények szerint nem lehetne eladni (de még behozni sem). Szépen kihúzza magát az oldal...
Neked ugye 4.4 -es D van?
-
DrDreams
tag
Sziasztok!!!
Lenne egy oltári NAGY gondom: volt itt már szó fóliárol és tokokról. A mai nap beleuntam hogy állandóan vigyáznom kell a telcsire. Ezért venni akarok egy tokot! Nekem egy szilikon átlátszó vagy fekete kellene! Már az sem érdekel hogyha D-st vennék, átlehetet azt alakítani ha ügyes az ember. Most jön a DE! Adjatok már egy linket vagy valami internetes bolt címet ahol vehetek egyet és nincs kiszállítási díj!!! MAGYARÁN: ha hozzák a címemre, fizetem. Kérlek segítsetek már!!! Privátban is üzenhettek! Egy olyan helyen lakom jelenleg hogy nincs mobilos bolt, de ha lenne se érnék vele semmit, mert a Pop C7-hez nem igazán találni ilyen dolgokat. Kérlek benneteket hogy SEGÍTSETEK már! Elöre is köszönöm!!!
-
Exian
addikt
Annyira nagy gond nem lehet az akkummal, azóta is megy töltés nélkül, 45%-on áll. Ha jól emlékszem, hétfőn reggel szedtem le töltőről. De attól tartok most jön majd az, olyan 30-35% körüli jelzésnél, hogy utána percek alatt le fog merülni. Legalábbis ez volt újabban többször. Na, majd meglátjuk
-
törölt tag
Kalap-kabát...
Bár nem hiszem megoldja, de próbáltál egy újratelepítést, vagy wipe -ot?
Amúgy valaki lementette a 4.4 -es frissítést a D tulajok közül. HA minden igaz, akkor úgy csinál, mint a korábbi FW -k esetében. Az SD kártyán (esetleg a belső memórián) egy .downloaded mappába teszi (vagy lehet valami hasonlóba). Ezt gyári fájlkezelővel nem lehet látni, csak ha letöltötök egy másikat: pl.: Total Commander.
(#4345) DrDreams:
Nem ugrik a garancia...Ráaádásul az már régen rossz, ha valaki azért ROM -ol, mert sz... a gyári ROM. Az a telefon inkább kukába való, nem kézbe.
-
törölt tag
Én csinálnék egyet, biztonsági mentés után.
Egyébként új droid főverzió frissítés után kell az akksinak egy kis idő, hogy beálljon, de az általában nem így jelenik meg. A wipe nagy valószínűleg megoldja. HA nem, akkor sorrendben én a következőt csinálnám:
1. Wipe utána újratelepíteném a frissítést (ha engedi). Utána megnézném mi újság.
Ez nem jön be, akkor:
2. Lemeríteném az akksit teljesen, majd végigmennék egy teljes töltési perióduson. Lehet hibás karakterisztika, a cellák közötti feszültségek miatt. Ez helyre fogja tenni, ha erről van szó.
Amennyiben ezek nem működnek, akkor 2 dolog is eredményezheti a hibát:
- Szoftveres
Ez esetben lehet a frissítés okozta, és mivel nincs general verziós FW, így szerviz javasolt, ahol újra fogják tenni nulláról az egész ROM -ot. Bár ha van teljes ROM mentésed Flash Tool -ból, akkor te is meg tudod tenni.- Hardveres
Ez lehet pl. akksi gond is, akkor szintén szerviz. -
DrDreams
tag
Én örülnék neki, de már így is tartozok neked! Természetesen nem vagy elfelejtve, 3-án jön a barátom haza Németböl, hozza a gyüjteményem(ünk). Amint kész vagyok a fájlnevek megszerkesztésével, küldöm dvd-n a zenéket. Amint priviben írtam, 1962-1995-ig az adott év legnagyobb MAGYAR slágerei és kb 1500szám a 90-es évekböl VEGYES.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest