- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daniel C. G.
újonc
Hangerő problémára: Töltsd le a Play-ről a DSP Manager-t. Ez egy hangerőszabályozó, ettől hangosabb lesz a telefon is, és a füles/erősítő is
A progiban nyomd meg a menü hombot, és engedélyezd a hangszóróa is a beállításokat (enable to speakers vagy hasonló)Másik.
Minden telefon amiről eddig tudok, elkezdett egyre több bugot előhozni. Na én rájöttem az okra
Amikor kézhez veszünk egy új eszközt, ajánlott egy-két esetleg legkésőbb három hónap után factory resetelni. Nekem ez kijavította a fentebb írt hibákat, valamint Samsung Galaxy S4, Sony Xperia X8 és X10, valamint Xperia Miro, Tipo, legvégül egy SP készülékeken ezzel véglegesen kiküszöböltem ezeket a hibákat. Magyarul az első rendszer valamiért mindig bekrepál.. De ahogy fentebb írtam, könnyen véglegesen javíthatóak. A gond csak hogy tölthetsz ilyenkor mindent lefelé újra, most lassított mobilnettel szívom is a fogam
Új hozzászólás Aktív témák
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Philips Hue – az okos lámpák királya
- Milyen légkondit a lakásba?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS notebook topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- TCL LCD és LED TV-k
- Debian GNU/Linux
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest