- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acesanyi
tag
válasz
CanibelZ #6800 üzenetére
Szia!
Nekem is win 10 van fent és azzal csináltam.
Nekem ilyeneket kellett leszednem (csak a fájl nevüket írom le mert melóba vagyok ma és nem tudok linkelgetni):
-MT6575 USB VCOM drivers,
-UniversalAdbDriver,Meg még van egy illesztő amit akkor tudtam felrakni amikor már a telefont kikapcsolva-aksi nélkül- kellett csatlakoztatni és csak töltött nem pedig csatlakozott:
-ezt úgy tettem fel, hogy mielőtt rádugnád nyitsd meg az eszközkezelőt majd dugd rá( kikapcs,csatlakoztat,aksi be) és akkor lenyílik hibaüzenettel az eszközkezelőben az egyik usb "hub"! Na arra gyorsan 2 klikk és szoftver frissítés!!!! -----ha lassú vagy akkor átvált töltésre és kezdheted előlről------
Ja, net kapcsolat legyen közbe!Nekem így sikerült, ha más tud egyszerűbbet majd megossza.
-
-
törölt tag
válasz
CanibelZ #3753 üzenetére
Viszont mielőtt valaki felteszi, előtte ajánlott visszatenni a gyári recovery -t a gyári ROM -ra. Az összefoglalóban le van írva ennek a módja. Custom recovery -vel ugyanis az OTA nem fog menni.
Én mondjuk frissítés előtt szoktam csinálni egy backup -ot, aztán egy wipe -ot, hogy ne kavarjon be semmi. Persze ez nem kötelező, de néhány hibát ki lehet vele küszöbölni.
Bár nálam nincs fent a gyári ROM, tehát nem tudom megmondani, hogy Voda 7041X -re van -e valami. Azt meg végképp nem tudom követni, hogy kinek melyik verziója van, milyen FW -vel.
A frissítés mérete viszont bíztató, kiváncsi vagyok mi van benne.
-
törölt tag
válasz
CanibelZ #3483 üzenetére
Leszedhetted volna ezzel is a Kinguser -t [link], vagy csak simán eltávolítod a ROOT -tal együtt, ahogy az összefoglalóban is.
Fenti link más alkalmazás eltávolítására is jó. Meg első körben a kukába teszi, és onnan kell törölni. Tehát nem egyből távolítja el. Egyébként a törölgetéssel óvatosan (nem eltávolítható alkalmazásoknál), mert csak egy része áll vissza visszaállítás után. Ezért meg felesleges a ROM -ot újrahúzni, amikor ki is lehet előtte őket menteni egy eltávolító app -pal.
Mókolós program, ezért jelzi be. MTKDT -t is a vírusírtók nagy része karanténba tenné. Ráadásul van hogy nem is működnek normálisan, így erre az időre érdemes kikapcsolni.
-
törölt tag
válasz
CanibelZ #3474 üzenetére
64 bitet akartam írni, nem tudom miért 8.+ lett belőle...
Azt én is néztem, ezzel mindenki így fog járni. Utána fogok ennek nézni, csak még nem tudtam leülni mókolgatni. Egyébként itt van egy XDA -s írás, de még nem néztem meg, hogy irreleváns -e.
-
-
törölt tag
válasz
CanibelZ #3435 üzenetére
Próbáld elsőre csak egy partíción. Hátha rájösz valami hibára, és nem kell újra mindent megcsinálni.
Az értékeket jól írtad be? Kikapcsolva dugtad rá a telefont és felvillant a led?
Szerk.:
Bár ha minden partíciót egyenként felvittél, akkor nem érdemes újracsinálni. Meg az értékeknek pontosnak kell lennie. -
törölt tag
válasz
CanibelZ #3425 üzenetére
Csinálj Flash Tool -lal, azt még ROOT előtt meg tudod csinálni. Csinálsz egy scatter fájlt MTKDT -ből, aztán partíciónként megcsinálod a mentést. Sokági fog tartani az egész ROM. HA jól emlékszem 2-3 óra (remélem jól emlékszem).
(#3423) ubul23:
Köszi. CWM -est feltettem, gondolom ugyanaz mind a kettő. -
törölt tag
válasz
CanibelZ #3409 üzenetére
USB hibakeresés gondolom be van kapcsolva? Meg az MTP mód is? Meg gondolom vannak média cuccok a Windows -ban (Media Transfer Protocol - MTP)?
64 bites win 8 -at nem használom, de vannak ilyen téren gondok vele.. Más géppel nem tudod megpróbálni?
mercurytopaz:
Mit szedsz le? Mert törölve van a hozzászólás, amire írtad.Vagy nekem szántad a ROM -ra?
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
CanibelZ #1930 üzenetére
Köszi.
Google Play -ről leszedett app -ok (illetve onnan a letöltés) normálisan megy? Nincs gond?
Pl. Angry Birds -szel voltak gondok a másik FW frissítése esetében.
Amúgy lehet normális is, bár ez szerver függő. Elképzelhető, hogy sokan töltötték le, vagy alacsonyra van állítva a letöltési maximum. Én sokszor láttam már más telefonnál is, hogy izmos net ellenére sem pörgött nagyon a letöltés, illetve néha ingadozni is szokott...
-
törölt tag
válasz
CanibelZ #1901 üzenetére
Erre voltam kíváncsi, a típusára, mert ugye több fajta is van C7 -ből.
Ilyen FW -ről én még életemben nem hallottam.
Szerintem frissítsd, de előtte mindenképp csinálj egy biztonsági mentést.
07 FW -re történő frissítéskor viszont voltak hibák. Pontosabban utána. Pl.: nem minden program indult el, amit javítottak. DE a rendszerre szerintem jó hatással volt. Bár előtte sem voltak problémák, legalábbis nálam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Diablo IV
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Háztartási gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- AliExpress tapasztalatok
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged