-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acesanyi
tag
Üdv mindenkinek!
Végre én is elhatároztam, hogy romot cserélek a telón.
DE EHHEZ TŐLETEK KÉRNÉK SEGÍTSÉGET
Ez előtt volt egy Smart II-őm amin legalább 10 romot cseréltem(használtam), de ez régen volt, nem is nagyon emlékszem a módjára, na meg lehet nem is eggyezik a pop c7- el.
Nem szaporítom a szót tovább!
Nekem POP C7 7041X gyári rom- mal és gyári recovery- vel !!!!
Amire nekem szükségem lenne:
-olyan ROM ami 4.4 nek felel meg,
-ugyanez az ui felület (régebben olvastam hogy a "7041D" hivatalos 4.4 frissítését fellehet rakni?!)vagy utsó esetben hasonló,
-nekem nem feltétel a teljes root (ha nem igényli a rom temészetesen) csak tudjak feltenni 4.4 hez való appokat és ha esetleg tovább bírná az akksi azzal, örülnék,
- végül hogy minden működjön! Tudom a főzött rom-oknál ilyet kérni lehetetlen de gondolok olyanokra, hogy sd- re lehessen továbbra is telepíteni, adat kapcsolat wifi működjön, bluetooth feltétlen működjön! Ja és, hogy létezzen ilyen ROM
Ehhez kérnék tőletek segítséget, tanácsot, linket, leírást és nem utolsó esetben türelmet.
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- 16 GB-os Sapphire Pulse Radeon RX 7900 GRE - garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest