Hirdetés
- Bemutatkozott az iPhone 12-család
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
akaaka
tag
Több játékkal próbáltam pl. : warlings vagy Bluetooth holdem póker, és harom másik teloval is, ugy tudom mind három 4+ feletti. (samsung, lg, alc smart mini)
A szervizmenü ilyenkor nem tud segiteni?
Bánnám mert tök jó móka megosztva pókerezni. -
akaaka
tag
Sziasztok!
Akadt egy kis problémám.
A bluetooth kapcsolat szórakozik. Ha egy pl. mappát küldök át egy másik telefonra patentul működik, viszont ha játékban akarok csatlakozni egy másik telefonra akkor vagy nagyon nehezen vagy egyáltalán nem csatlakozik.
Van hogy ezt irja ki hibakent: " bluetooth Error: java.io.IOException: Service discovery failed Device"
Valakinek volt ilyen gondja?
Esetleg a szerviz menüben találok valami finom hangolás erre? -
akaaka
tag
Miért kell ennyire örülni a KitKat-nak?
Mivel tud majd többet a telefon a jelenlegi rendszernél? -
akaaka
tag
Huhh...Szerintem ez már magas labda lesz nekem!
Ha Kingo Android root progival rootolom a telot, az a Beállítások - Bizt.mentés és visszaáll.menüpont alatt a - gyári adatok visszaállításkor újra a rootolt alapokat állítja vissza vagy a gyárit?
Bocs a fárasztásért, de ennyit értek a telóhoz.
Csak azért akarom rootolni, mert a gyári játékok zavarnak nagyon.
És persze a másfél év garanciát sem akarom elveszíteni. -
akaaka
tag
Hihetetlen, hogy sokan úgy minősítik a telefont és a "pixeles" kijelzőt, hogy még kezükben sem volt a készülék......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A kínai gyártó legújabb terméke kedvező áron kínál nagy, bár kevésbé minőségi kijelzőt és egész erős hardvert, mindemellett kellemes dizájn és sebesség jellemzi.
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest