- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
l86544
aktív tag
válasz
Danykahh90 #674 üzenetére
Nekem is volt hasonló probléma. Nálam a Beállítások -> Kézmozdulatoknál minden opció kikapcsolása segített megoldani.
Egy próbát megér. -
törölt tag
válasz
Nekem ilyen gondom még sosem volt.
Mióta vannak az érintős telefonok. Én kijelzővel kifelé és fejjel lefelé teszem be a zsebembe, illetve az oldalát fogom meg, amikor kiveszem. Csak most figyeltem meg, mert eddig sosem néztem. Egyébként azt el tudom képzelni, ha vékony a zsebed anyaga, hogy kijelzővel befelé érintésnek érzékeli és az azért teszi le.
Megcsörgettem magam a másik telefonnal, de ha a nadrágon húzogattam a kijelzőt, akkor nem érzékelte, hiába volt ON a képernyő. Nekem max. olyan gondom volt, hogy a gombok benyomódtak, de ez is azért volt, mert fejjel felfelé tettem el, 5 colos mérete miatt meg kisebb zsebben hozzáért a varráshoz. Bár a gombok tényleg érzékenyebbek, mint más telefonnál. A tok is megoldja ezt a problémát.
Esetleg ha cseréled a tárcsázó/telefonáló programot akkor lehet rajta változtatni, nem tudom ennél a típusnál van -e erre lehetőség, még nem néztem.
-
draco31
veterán
válasz
Nekem is kijelzővel van comb felé, de amióta nem fejjel lefelé rakom el, azóta nekem nem vetteel, vagy rakta le magától. Szerintem ahogy vesszük ki a zsebből, a zseben ketesztül érzékeli a combot, és így sikerül a manőver. Próbáld ki, nekem vékonyabb anyagokkal használható a telefon, szerintem nem vastag kesztyűvel is használható.
-
draco31
veterán
válasz
Danykahh90 #668 üzenetére
Nekem is így volt, gondolom fejjel lefelé képernyővel a combod felé rakod a zsebbe, nekem így volt. Aztán rájöttem, ha benyulok érte híváskor, akkor sikerül a vissza gombot megnyomni. Most már állítva rakom, így nem volt mág gondom, tehát usb-vel lefelé. Hátha ugyanez van nálad is. Vagy esetleg a combodat érzékeli, akkor kijelzővel kifelé rakd. Vagy pedig tokot kell hozzá.
-
törölt tag
válasz
Danykahh90 #668 üzenetére
Nem tudom jó értem -e, de bárhova nyúlsz a képernyőn elutasítja a hívást? Kiteszed az asztalra a telefont és bárhol megérinted akkor is elutasít?
-
algyuka
újonc
válasz
Danykahh90 #447 üzenetére
Hát látom akkor ez nem csak nekem van így, viszont addíg bogarásztam, míg találtam egy nagyon szuper progit ami tökéletesen lejátsza a youtube videókat akár 1080p-ben is, meg még csomó mindent tud.
innen letölthető, tényleg jó!! http://www.apkcraft.com/viewapp/app/?id=tubebox-youtube-player
a direct downloadot válasszátok és másoljátok a fájlt a telóra, manuálisan telepítsétek!
Remélem kicsit segítettem valakinek.
Valaki tud még ilyet ami HD-t játszik írja meg!!
A telefon simán bírja és szerintem gyönyörű a kép annak ellenére hogy nem nagy a felbontása.
utolsó hsz-nak: nekem is vodás és 1900mAh az aksi.
-
Glober
csendes tag
válasz
Danykahh90 #447 üzenetére
Tesco most elég jó áron adja kártyás csomagban:
http://www.tescomobile.hu/K%C3%A9sz%C3%BCl%C3%A9kek/Alcatel/POP%20C7 -
Acesanyi
tag
válasz
Danykahh90 #441 üzenetére
Ott a pont!
-
draco31
veterán
válasz
Danykahh90 #431 üzenetére
Nekem a memóriakártya PhoneRecord mappa. Ha nincs memkari, akkor gondolom a telefonban ugyanez a mappa.
-
mercurytopaz
aktív tag
válasz
Danykahh90 #429 üzenetére
Nekem szerencsére nem akadozik, tok pedig sokféle van.
Kamerát védő is .Főzött romot próbált már valaki ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest