- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
loosht
senior tag
válasz
szoszo1973 #5596 üzenetére
Szerintem nézd meg jobban a privijeidet!
-
handrash
őstag
válasz
szoszo1973 #5590 üzenetére
Valószínűleg nem is a telefonnal csináltak akkor amikor ki volt kapcsolva, hanem az előfizetésén buherálhattak.ami. csak utána lett érezhető. De azt is el tudom képzelni, hogy ez a masina bootolás után veszi le a hálózatról. a neki küldött beállításokat. Minden esetre az egyszeri usernak kényelmesebb azt mondani hogy kapcsolja ki 10 percre.
-
szoszo1973
aktív tag
Valaki tud ehhez a telóhoz működő turbo sim-et?
loost felhasználó hirdeti hogy neki van de nem válaszol az üzeneteimre.
A vágásmentes fekete szinűt már próbáltam, azzal nem működik.
Üdv:
-
vigyed
tag
Sziasztok!
Haverom is vett egy ilyen telót és az istenért nem akart neki rendesen működni a market. A ki-be kapcsolástól elkezdve millió dolgot kipróbált,de nem működött.
Felhívta az ügyfélszolgálatot és mondták neki hogy kapcsolja ki a telefont és távbeállítással frissítik vagy újraprogramozzák a telóját. (nem tudta rendesen elmesélni h mit csináltak a telójával) Szóval kikapcsolta, várt egy kicsit és bekapcsolás után minden működött neki rendesen.
Szerintetek tényleg létezik távbeállítás kikapcsolt készüléken? -
Foose
addikt
Na nekem megint gondom van a telóval. Ha töltőn van a teló,hülyeségeket érzékel a kijelző. Egyáltalán nem azt csinálja,amit én mondok. (opera miniben pl felfelé lapoznék,de visszafele lépked,majd kilép a progiból). Pl a menüben az üzenetekre bökök,de egész mást csinál. Tudtok erre valamit? Másnak csinál ilyet?
-
törölt tag
sziasztok!
mai napon beléptem a klubba, és volna pár kérdésem. ez az első droidos telefonom, szóval a kérdések nagy része a kezdő droidos topikba is mehetne, de nem akarok 2 helyre is írni.
milyen "széria"hibákra kell figyelnem az első 3 napban? pixelhibát nem láttam.
hogyan tudom csak a böngészőnek engedélyezni a net elérést? jelen esetben letiltottam mindent, mert 50 megás csomagom van, amit 100 megára emeltettem, de csak január 1-től lép életbe.
noob kérdés tudom, de csengőhanggal mizu?nem láttam tallózás opciót.
van a telefonon valami állapotjelző led, ami értesít a nem fogadott hívásokról, kapott sms-ről stb?
mennyi ideig kell "formázni" az akksiját az első lemerülést követő alkalommal, illetve ezt még hányszor kell megismételnem?akkuidő miatt 2g-s hálózatra kapcsoltam, ebben az esetben edge-et használ?
idáig p1i-m volt, és gprs volt vagy 3g, edge kimaradt, így ez is egy kicsit láma kérdés.
milyen szoftvereket érdemes leszednem? rom buherálás nélkül van valami cpu alulfeszelős downclockolós dolog?
első körben ennyi, de még biztosan beugranak alap kérdések a használat során, ha zavar a sok alap droidos kérdés, akkor jelezzétek. -
Vefy
csendes tag
remélem lesz új verzió megint, mert az R nem vált be. egyrészt amióta ez van fent gyorsabban merül, másrészt nem tudok rájönni miért. előtte 3 napokat is kibírt, most meg szenvedek az 1 - 1,5 nappal. nem jöttem rá mi meríti, ugyanazok a programok vannak fent mit az előző B és H verziókon. :mérges szmájli:
-
istvan47
senior tag
[link]sziasztok!
én kipróbáltam müxik -
imcsoo
aktív tag
válasz
///Krisz\\\ #5551 üzenetére
Hát nekem így képen nem nagyon jön be, de majd élőbe is meg lesem. De sztem ebay-on lehet rá venni egyszínűt
-
lacix76
őstag
válasz
steveboy86 #5563 üzenetére
Nekem nem jelentkezett ilyen probléma.
-
Lasy
veterán
válasz
steveboy86 #5563 üzenetére
go lockert használok, és nem volt ilyenem...
-
steveboy86
tag
Nem tudom,hogy írt-e erre már valaki megoldást, de ugye van egy olyan kis hiba a telón, valakit zavar valakit nem, hogy ha készenléti módba teszed (kikapcsolod a képernyőt) utána mikor újra visszakapcsolod, akkor egyből nem a képernyőzár fogad, hanem felvillan egy nagyon picit az alap képernyő. Remélem érthető mit akarok mondani
. Mintha a fórum elején olvastam volna erről mástól is.
Szóval felraktam egy olyan progit, hogy Screen Off and Lock (ingyenes a marketen) és ha kirakom az ikonját a kezdőképernyőre, akkor ezzel simán le lehet zárni a telefont (képernyő kikapcs) és ha utána bekapcsolom, akkor már egyből a képernyőzár fogad. (mellesleg egy csomó effectet be lehet állítani)
Na gondoltam csak leírom,hátha segítség valakinek.
üdv -
Petyka3
aktív tag
Kicsit off, de nem tudom, h hol kérdezhetném meg. A Vibernek a chat naplóját le lehet menteni vajon?
-
Lasy
veterán
Nem kicsit, de ami tuti, hogy az akkufresh.hu már nem elérhető, tehát én a kamu mellé teszem a voksomat, mint sokan mások is...
terminal.huA használatiban az van, hogy 10szer töltsük fel fullra az akkut, és merítsük le fullra.
Nos ezen megoldással már durván formázzuk az akkut tehát enegriát nyerünk. Ha csak ezt csinálja az a martica akkor ... -
Lasy
veterán
szoszo1973
Merre vetted? -
Foose
addikt
Nektek működött a forum most reggel? Nekem nem http://db.tt/RPV26Sx3
-
lacix76
őstag
válasz
szoszo1973 #5550 üzenetére
Mi az az akkufresh matrica?
-
///Krisz\\\
senior tag
Hát eléggé, mert ugye kék alapon szürke körök vannak szóval elüt, de egyáltalán nem csúnya sőt nekem még tetszik is.
Talán itt látod a legjobban, hogy miről is beszélek, de ha teheted mindenképp nézd meg a telót, na nem azért, hogy ne adj isten elriasszon a hátlapja hanem, hogy te is beleszeress ahogy anno én. -
szoszo1973
aktív tag
válasz
Mr.Grincs #5547 üzenetére
Sziasztok!
Én is vettem egy ilyen telót.
Meglévő előfizetésemmel vettem 5990-ért.
Nem akartam elhinni a boltban hogy ennyibe kerül.Először én is szívtam az akksival. Volt hogy fél nap alatt lemerült.
Már kezdtem megőrűlni.Én ezeket csináltam és most 4 napot bír:
1. Mindenféle mobilos adatkapcsolat és szinkronizáció kikapcsolása.
2. Task Killer autokill óránként kilövi a hülyeségeket.
3. Gyári füles röpült a kukába. Valahol olvastam hogy zárlatosak a headsetek. Én minden este You-tube-ozok headsettel. A régi headsettel ha este letettem a telót, reggelre már ki volt kapcsolva ( lemerült ). Vettem egy új headsettet (zte) és mondjuk este lerakom 54%-os akksival akkor reggel is 54%-on áll.
4. Éjszaka repülő üzemmódban van.
5. Raktam az akksira akkufresh matricát. Ezelőtt Voda845-öm volt és azon is használtam ezt az akkufresh-t és annak 4-5 nap volt az akku ideje.
6. Az akksit fel kell tölteni 100%-ra. 95%-on sokat pihen de megéri megvárni.Röviden ennyi.
A hangerő engem is zavar. A legkisebb fokozaton is ordít.Már alig várom, hogy legyen valami jó főzött ROM hozzá.
Nagyon ajánlom a telefont mindenkinek.
Én amint megtudtam az árát nem akartam megvenni mert azt gondoltam, hogy ennyi pénzért csak szart lehet venni.
De elég nagyot csalódtam. (pozitívan)
Nagyon jól összerakott telefon. Nagyon megéri megvenni.
Megéri még a 22.000- Ft-ot is.Aki ilyet akar venni, az azonnal vegye meg, hogy minél előbb élvezhesse.
Üdv mindenkinek.
Nagyon jó a fórum, csak nagyon hosszú.
-
-
imcsoo
aktív tag
válasz
///Krisz\\\ #5543 üzenetére
De nagyon látszódnak azok a kis körök?xD
-
Kryczek
aktív tag
válasz
///Krisz\\\ #5543 üzenetére
jól belekérdezett
-
imcsoo
aktív tag
Lehet hülye kérdés lesz, de a telefon hátlapja sima kék és egy telenor logó van rajta vagy kék alapon egy csomó kis kör mert láttam olyan képet is ahol úgy volt
-
mkRoland
senior tag
válasz
Mr.Grincs #5538 üzenetére
Ami régen volt szolgáltatói menü - mint pl. az a durván módosított Vodafone Live! - az ebben nincs. Pár apróság van, amit el lehet viselni:
1, boot-logo a Telenoros propeller
2, bekapcs. után az első képernyők a Telenoros logó
3, a menüben van egyetlen program, ami a "Telenor segítség" nevet kapta
4, az eszköz neve Telenor One Touch a Beállítások => A telefonról menüponton belül
5, a Telenoros APN-ek benne vannak gyárilag
De mivel ez android, szinte mindet (bár a 4-est nagyon macerás) lehet módosítani/törölni, de egyszerűen csak figyelmen kívül hagyni is. -
Kari915
tag
Szia!
Ez az első Androidos telód?Akinek igen, annak érdemes rá keresni a google-ban "Android kezdőknek" kifejezésre.
Nem azért, mert nem akarunk válaszolni a feltett kérdésekre, hanem mert nem kell várni alapvető kérdéseknél, hogy valaki végre válaszoljon.A kérdésedre a válasz:
ha egy app-ból nem a "Home" gombal lépsz ki, hanem a "Vissza" gombbal akkor a rendszer bezárja a futó programot.Ha nem bízol a fennt leírtakban tegyél fel egy olyan Launcher-t, amelynek "App Drawer"-ében "App runing" kezelő (pld.: Nemus Launcher) és ott két érintéssel ellenőrizheted a futó programokat és le is állíthatod.
Ha ez sem jön be, akkor Menű- Beállítások- Alkalmazások - Alkalmazás kezelésben, ellenőrizheted, vagy leállíthatod az app-okat.
-
Tomi0703
addikt
válasz
eladogeppc #5527 üzenetére
vegulis a telo csak 22 volt mert fel lett toltve 5000-rel es igy olcsobb volt a telo
-
lacix76
őstag
Én 28000-ért vettem a telenornál kártyásan hogy 6000-rel fel lett töltve és 80 mega adatforgalom is van hozzá.Mondjuk a fülest le kell cserélni mindenképpen mert nagyon gyenge eresztés.
-
Krisz79
őstag
válasz
biowizards #5528 üzenetére
Most kerül fel 1 eladó 19999.-ért a Hardverapróra.
Sztem bőven tudja tudásban ezt az árat.
Bár a vevő jelöltek valamiért 15-17e-nél nem nagyon akarnak többet adni érte.Kérdésem:
-Érdemes a telt root-olni?
Tudom a hely miatt mindenképp.
Ha valaki tapasztalt ebben a témában,kérem keressen meg privátban.
K. -
biowizards
tag
válasz
eladogeppc #5527 üzenetére
20-K-ért oda sem adnám.Akkor inkább eltenném a fiók mélyére és porosodjon ott.
-
Tomi0703
addikt
Na húgom megkapta.
Jó telefon ez, nagy képernyő, erős fényerő és ráadásul csak 27 k. Ennyi pénzért k*rvára megéri.
Egy valamit nem értek. Bluetoothnál csak 120 mp-ig észlelhető a készülék? -
0xmilan
addikt
válasz
Tomi0703 #5522 üzenetére
Aha, és akkor egyből újraindul, mivel ezek nagy része rendszerapp. Inkább root explorerben kell kitörölni azt ami nem kell és nem fog futni a háttérben(jah igen, root jog kell hozzá) . Teljesen bezárni csak vmilyen task killerrel (vagy alap androidos alkalmazaskezelovel) lehet, de ha rendszeralkalmazasrol van szó akkor így is hajlamos újraindulni.
-
Gyúrma
tag
most látom h 1 csomó alkalmazás is fut a háttérben amire nincs szükségem(Hangtárcsázás, Gmail, Vplayer, stb.) azt h lehetne megoldani h ezek maguktól ne fussanaka a háttérben?
és még 1 n00b kérdés: egy appot h lehet teljesen bezárni, ha nincs az apban exit gomb?
-
lacix76
őstag
Megnyitod a player prot.,aztán a telefon menü ikonját megérinted,akkor bejön ,hogy settings.Azon belül az audio menübe bemész és ott kipipálod a dsp packot.
-
sith7
félisten
válasz
Ragacska #5517 üzenetére
felraktam, de nem tudom beállítani, azt írja exit, vagy show license
A lejátszón belül pedig nem találom a settings - t
egyébként meg ne kaffogj velem, ez egy fórum, kérdezni lehet, ha nem akarsz , ne válaszolj, majd válaszol más ... és egyébként 39 fokos lázam van, lehet azért nem értelmeztem helyesen a "mindatot"
-
sith7
félisten
válasz
Ragacska #5510 üzenetére
The DSP pack is required for Android versions prior to 2.3 as there is no support for Audio effects in those versions (Eclair and Froyo).
.Ja amugy a player pro beállitásaiban hozzá kell rendelni a dsp pakkot ugy működik vele együtt csak
Ez hol van, mert nem találom ...
-
Attila0313
csendes tag
Frissitettem az upgrade-val,100% után nem ìrt ki semmit.Simán az exit gombra kell kattintani,vagy kikellett volna ìrnia,h finish vagy valami hasonlót?Elég furcsa ez a frissités,sok baj van vele úgy olvasom a hozzászólàsokban.A segìtsèget elöre is köszi!
-
Ragacska
tag
nekem ez tetszik benne a legjobban
HEADSET support. Customize long press and double/triple press actions. -
lacix76
őstag
-
Ragacska
tag
jol el van dugva a keszitok tobbi apja koze
milyen meglepo -
Ragacska
tag
valaki leirna vagy adna egy linket, hogy miert jobb a telo update?
erdemes vele orakat szenvedni? -
Ragacska
tag
válasz
lacix76 #5488 üzenetére
mar nem azert, de 1007 forint szerintem nem ingyenes
-
Lasy
veterán
válasz
Mr.Grincs #5486 üzenetére
Látom kihagytak a váalszadásból.
vannak előnyök, és hátrányok is.kamerában és kijelző felbontásban ez jobb.
galaxy mini csak 3.2-es kamera fixfókusszal. de ugyan ezeket tudja.
viszont már van rá gyári hivatalos 2.3.5 is.
sokkal gyorsabb, és stabilabb.
erre semmi ilyen nincsen "még".pro, és kontra a kettő között, ha nem cseréled le a romot, akkor ez a jó választás.
ha cserélgeted a romot, ez nem a legjobb, mert itt van olyan, hogy a gyári rom felrakása 3-4 órát is igénybe vesz.
a mini.nél mac 6 perc hálózatra felállva. -
Attila0313
csendes tag
Köszi kipróbálom,most konvertálok egy filmet.Valaki azt írta,h csak nap közben lehet frissíteni a telót.Ez igaz?Ilyenkor ne is próbáljam?
-
adorjant
őstag
válasz
eladogeppc #5477 üzenetére
Egyszerűen meg kell várni,amíg nem "Feltöltve" felirat fogad...
Nekem bevált -
lacix76
őstag
válasz
Attila0313 #5501 üzenetére
Én mp4-be alakitottam át maximum 800x480-as felbontást bir el a telefon.A xilisoft video convertert használom minden konvertálásra az egy tökéletes és gyors program.
-
Attila0313
csendes tag
Köszi,majd holnap kipróbálom.
Videót milyen formátumban nézitek?kell formatálni és ha igen milyen formátumra,milyen programmal?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett szerkesztőségünkbe az Alcatel második androidos készüléke, amely a színvilágával és a formatervével leginkább a fiatalabb korosztályt célozza meg.
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest