Hirdetés
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- iPhone topik
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aucor
senior tag
válasz
legomannnnn
üzenetére
Szerintem ebből OTU lesz... Lehet a de-branded kavar be neki...
-
Szokenesz
senior tag
Marina ROM 5.1
Ha valaki linkelte volna már, akkor elnézést. -
Aucor
senior tag
válasz
legomannnnn
üzenetére
Az nagyon érdekes, mivel pont nemrég jött ki a sima OT-990-re és a telenorosra is kint van már egy ideje... Internet kapcsolat van telefonon? (Főleg Wi-Fi-re gondolok...)
De ha semmiképp nem megy, akkor OTU...
(#12095) legomannnnn:
Milyen ROM van most a telón? Elvileg simán frissítenie kellene neki...
-
Aucor
senior tag
válasz
legomannnnn
üzenetére
FOTA-n lehet frissíteni, vagy OTU-val. Recoveryből nem lehet, mivel más a bootloader verziója, így téglásítja a telefont.
-
legomannnnn
csendes tag
szeretném megkérdezni hogy fotan lehet e frissíteni vagy 2.2.2 re recoveryből lehet e rakni romot???köxi a segítséget
-
dandy83
csendes tag
Szaisztok !
Segítséget kérnék, néhány napja vettem One Touch 990-est. Az első Androidosom. Tudok a nevekhez vagy a telefonszámok mellé zenét csengőhangot (mp3) társítani ? Nekem csak képet sikerült. Az eddigi "buta" telefonokon ez sikerült. Köszönöm. -
Szokenesz
senior tag
Ma hajnal 1kor frissitettem vele egyet es nincs frissebb 2.3as rom, legalabb is nekem ugyan azt tette fel, mint par hete.
-
jopont
senior tag
válasz
rolmillione
üzenetére
Kevered a kettőt. Az 1.9 a windowsos frissítő program verzió száma. Az, hogy az változik, az nem jelent semmit, csak javul maga a frissítő program. Az OTU nem csak a 990-hez kell, hanem több Alcatel telefonhoz való, mint pl a 995. Nekünk az a lényeg, hogy a 2.3.4 frissül-e. Viszont az jó kérdés, hogy ezt honnan lehet majd tudni?
-
Danesz94
senior tag
válasz
rolmillione
üzenetére
Valszeg nem a ROm frissebb hanem csak a programnak van egy újabb verziója....
-
handrash
őstag
válasz
rolmillione
üzenetére
Az OTU az a PC-n futó frissítő program. A gyári Telenoros rom-ot rakja fel.
korcsi: Öncenzúra?

-
korcsi
veterán
válasz
rolmillione
üzenetére
...
-
rolmillione
tag
OTU 1.9-ben mi az újdonság az 1.8.8-hoz képest? Akkuidő javult? Érdemes feltenni Marina helyett?
-
Dyrg
aktív tag
És azt nem tudjátok, hogy a Telenorosra van már újabb 2.3.4?
A Marketre max a Cut the Rope nevű játék jött ki, ami már nem is market de mind1...

-
istvan47
senior tag
Sziasztok!
Jó reggelt mindenkinek! F.1

-
handrash
őstag
válasz
torocsik42
üzenetére
Hálásak vagyunk, hogy jelezted!
lacix76: Írja, hogy OT990.
-
lacix76
őstag
válasz
torocsik42
üzenetére
Melyik Alcatelre?
-
JázminCsenge
tag
válasz
torocsik42
üzenetére
Én 2012.02.21-re emlékszem, de lehet, hogy tévedek. -
torocsik42
csendes tag
Srácok, tisztelettel közlöm az OT-990-re megérkezett a 2.3.4-es droid, éppen errôl írok most is nektek!!!
-
mkRoland
senior tag
válasz
gajdikuka
üzenetére
Esetleg ez a megoldás?
-
gajdikuka
tag
de akkor kiesik
-
gajdikuka
tag
mi csináljak ha vettem egy samsung fülhalgatót de ha teljesen bedugom akkor nem jól szól csak ha kiljebb húzom kicsit? van valakinek valami megoldása?
-
maroskah
aktív tag
Valaki!
Nektek megy a Cut the Rope?? Mert nekem 2.2alatt simán ment, de most 2.3 Marina 5 alatt nem megy.:/
Kedvenc játékom és most, hogy ma kijött egy másik része felakartam tenni, de hiába!:S
(ui.: Bátyám SE live with walkmanjén simán megy és azon is 2.3.4van, ezért vagyok ideges, hogy az enyémen meg nem..) -
lacix76
őstag
válasz
Nenősüljmeg!
üzenetére
Ez tényleg nyálasan hangzott

-
Nenősüljmeg!
tag
válasz
sonaj888
üzenetére
Így van. Én is és még nagyon sokan mások csak ezért nézünk fel naponta erre az oldalra, hogy lássuk kész van-e már az a telefon és csinálja-e már a MESTER a további frissiteseket vagy az új romot... ez nyálasan hangzik, de tényleg így van
Úgyhogy... Hajrá.
Jó telefon lenne ez, de mégiscsak francia sajnos. Az egyetlen esély ennek ellensúlyozására, ha sikerül egy jól használható magyar romot összehozni...
-
sonaj888
tag
válasz
qltsar
üzenetére
Én személy szerint is arra várok hogy összehoz egy jol működő magyar nyelvű romot.
Most is a minimál editont használom, teljesen jó de biztos lehet még javítani rajta ( akuidő, sms hang, beragadt tárcsázó, kamera). Ne add fel várjuk a fríssitést. Szerintem nem vagyok egyedül azzal hogy egy egyszerü telepítéssel szeretnénk feltenni a romot. Hajrá Mester!
-
jopont
senior tag
válasz
qltsar
üzenetére
Hát, pedig én már nagyon várom, hogy tökéletesedjen a romod és benne legyen az értesítések menü. Nekem mondjuk nagyon bejött ez az áttett dalvik. Tök sok így a hely, amit kell, átlinkelek, hogy ne teljen be hamar a dalvik helye. De amúgy jól muzsikál. Feltettem az ML-t is egy ideig, de az nem volt kerek, hamar le is szedtem vissza.
-
qltsar
veterán
válasz
vigyori78
üzenetére
na azért, még nem halt meg a dolog, nem tudom mi van jelenleg a telefonnal, magyar nyelv stb...
mint már említettem fentebb is, marina lite-ba nem fogok beleturkálni, de ha valakinek kell magyar rom, power menu-vel, és a saját tweakjeimmel, és ha láthatóan van rá igény...akkor természetesen megcsinálom, ha nincs akkor nem nagyon van értelme részemről, és szerintem részetekről sem.
-
0xmilan
addikt
válasz
Judyt64
üzenetére
Nem. Még csak nem is próbáltam, mert addig a pár napig, amíg ML-t használtam nem zavart az angol ill., ha visszarakom, akkor se fogom fordítgatni, mert néhol még értelmesebb, mint a magyar fordítás. Ettől függetlenül érdekelne, hogy milyen leírás alapján csináljátok, vagy pl. hogyan "decompile"-oljátok a -res végződésű .apk-kat, mert nekem folyton errort dob rá a framework-res kivételével persze. Bár, ha nem magad fordítod, csak fájlokat cserélgetsz, akkor nem kell decompile, elég csak kicsomagolni.
(#12036) handrash +1
(#12039) fcbarca Sok sikert! -
handrash
őstag
válasz
qltsar
üzenetére
Kis sértődöttséget vélek kiérezni hangodból.
Ismered az embereket: minden azonnal kell... (ja és ingyen)Szerintem többen vagyunk itt akik sajnálnánk, ha nem foglalkoznál tovább nyilvánosan az "álca tel" tuningolásával. Eddigi munkáidat is köszönjük sőt, én a magam részéről még büszke is vagyok rá, hogy egy no supporttal ellátott eszközből ennyi mindent kihoztál...
Én úgy vélem hogy többségünknek lényegesen jobb dolga lenne veled anyanyelven kommunikálni, mint külföldi fórumokon kutakodni. Te döntésed, befolyásolni nem tudom, de hiányozni fog a hozzáértésed... -
-
istvan47
senior tag
-
ghiottone
nagyúr
Na a sui_for_Hu.zip-et felrakva a marana lite 4-re a következő változás történt:
- a statusbarba "épített" power menu egy-az-egybe olyan lett mind a marina 5-ösön lévő. Felcserélődött a sorrend is. Minden funkciója tökéletesen működik, a fényerőszabályzó is, 2xeri újraindítás után is.A magyarítása még nem az igazi, ahogy milangfx is jelezte az xdan.
-
ghiottone
nagyúr
A sui_for_HU.zip-et marina 4-en próbálta már valaki?
-
qltsar
veterán
válasz
lacix76
üzenetére
nem reagál az eladó a mailjeimre / ph-s üzeneteimre, hétfőig ha nem reagál, megy a kérvény a telenorhoz, hogy adjanak jogosultságot, hogy a telefont kicseréltethessem...már szerdán lehetett volna telefonom, viszont nem reagált az eladó...így még plusz idő lesz, ha nem jelentkezik sajnos
(rohadtul unom az egész szituációt, legszívesebben hagynám a ....ba az egészet...csak bántana, hogy közel 30.000 Ft-ot buknék
) -
0xmilan
addikt
Ha felraktad a cwm recovery-t fastboot-al, akkor recovery-ből tudod flashelni. Nézd át a leírásokat, amiket fentebb linkeltem.
Ha beírod parancssorba: fastboot devices, akkor ? fastboot-ot kell rá adnia, ha bootloader módban van. (feltéve, hogy a fastboot mappájából nyitottad a parancssort, vagy be van írva a windows path-jába az sdk könyvtára)
Új hozzászólás Aktív témák
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- Milyen videókártyát?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fujifilm X
- TCL LCD és LED TV-k
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- iPhone topik
- Apple iPhone 11 - népalma
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- Apple iPad Smart Keyboard magyar
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Én 2012.02.21-re emlékszem, de lehet, hogy tévedek.

Ismered az embereket: minden azonnal kell... (ja és ingyen)