- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danesz94
senior tag
válasz
Petyka3 #9274 üzenetére
Hát figy nekem itthon mindig be volt kapcsolva a wifim és nekem röhögve bírta egész nap.
Úgy is töltöttem, hogy a wifi be volt kapcsolva.
Illetve mikor suliból haza jöttem akkor is bekapcsoltam mindig.
Suliba csak netezni szoktam....igaz nem sokat de 2.2 nél alig merült.
mikor haza értem akkor 80% körül volt az akku vagy még több.
Most meg 54%...akár hogy is nézem ez nekem sokkal rosszabb teljesítmény mint amilyen volt.2.2-vel nekem nagyon jó volt miután töröltem a battery.bint
Hülyeség amit írtál, hogy nem vagy képben mert honnan kellet volna tudjam, hogy neked mennyit bírt a 2.2-vel, ezért kérdeztem, hogy neked ez jó vagy rossz.......
(#9275) qltsar: éjszakára töltőn szoktad hagyni?
-
qltsar
veterán
válasz
Petyka3 #9274 üzenetére
nekem tegnap este 9 óta van wifin a telefonom, nyomkodtam, játszottam kicsit, kipróbáltam, hogy végre nem e alszik el a wifi, pingettem többször. igaz nagy latency-vel, de vette az adást a telefon.
és most tartok 39%-nál, úgy hogy kb. 11 órája nem nyúltam többet a készülékhez, minthogy mengézzem az időt.
kíváncsi vagyok, hogy ebből mennyi lesz...pedig tegnap iszonyat gyorsan / hülyén merült / töltődött a telefon.
más: megkaptam az eredeti system.img-t, és boot.img-t. megcsinálom nektek a rootot, mert látom nem nagyon sikerül senkinek.
-
Danesz94
senior tag
válasz
Petyka3 #9263 üzenetére
És ez neked jót vagy rosszat jelent.
Mert ha nekem cwinalnq ilyet akkor rosszat:-)Már tudom,hogy írtam de egyszerűen el vagyok keseredve, hogy ilyen rossz lesz az akkum.
Most 46%-os az aksi, de alig használtam.
Jövőhét szerdáig várok, ha nem javul beviszem azt megmondom, hogycsináljanak neki vmit.
Ha nem akkor elővszem a bunkó énemet:-) -
Forestjo
senior tag
válasz
Petyka3 #3534 üzenetére
Köszi a választ! Tehát akkor jó minőségű zenelejátszók vannak hozzá. Ez nagyszerű. Gondoltam, hogy egy ilyen kvalitású op. rendszerhez már kell lennie minden jónak. Gondolom az Alcatel is azt gondolta, hogy aki jó minőségben akar ezen még zenét is hallgatni, az úgy is megoldja a szoftvert és a fülest. Ez már nem olyan, mint a kedves kis OT800-as, ahol erre esély sem volt, mert nem volt szabványos füles kimenet.
Ne érts félre, nekem a régi francia Alcateles emlékeim miatt is szívügyem, hogy ez a márka ne vesszen el, még ha a kínaiak is kaparintották meg. Erősen gondolkodom rajta, hogy legyen egy ilyen. Nekem is az első Androidos lenne a 800 és a 806 után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Autós topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest