- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
///Krisz\\\
senior tag
Hát eléggé, mert ugye kék alapon szürke körök vannak szóval elüt, de egyáltalán nem csúnya sőt nekem még tetszik is.
Talán itt látod a legjobban, hogy miről is beszélek, de ha teheted mindenképp nézd meg a telót, na nem azért, hogy ne adj isten elriasszon a hátlapja hanem, hogy te is beleszeress ahogy anno én. -
zedok
őstag
Hm, véleményem szerint a "travel charger" okozza a galibát talán(usb-s fali töltő blö)
Azt h néha, meghülyül = nem követi a user által kiadott "parancsot". De nem mindig az az érdekes. És mint mondtam, kipróbálom más töltővel minnél előbb. De fentebb említették már, h tesztelték és nem okozott galibát. Persze nem elriasztani akarlak a telótól. Ettől még mindig jó teló marad.
Legalábbis nekem mindenképpen
-
nonolada1
senior tag
Ezek a kapacitív kijelzős telók úgy vannak kitalálva,hogy kézbe véve,mutató ujjal nyomkodjuk.Akkor tök király.Már akkor sem műkszik teljesen tökéletesen,ha le van téva az asztalra és úgy nyomkodjuk,magyarán nem kézbe van.Ha töltőre rakja az ember és úgy használja,akkor lehet még vmi bezavar neki,de hát ez mindegyiknél így van szerintem.Nekem pl akkor rendszeresen csinálja,hogy megfordítja a képet,mintha a telót forgattam volna el,de ha kézbe veszem,visszaáll a rend.
-
zedok
őstag
Nálam most volt tőltön végig a gép mellett, meg most is rá van dugva, bár most a laptopra. Igazából ez a kijelzős hiba. Nem tudom, nem érzékeltem. Mármint nem tapasztaltam én és eddig ilyen jellegű hibát.
Szerk:
A hibás szöveg, tán abból adódik, hogy a programok többsége angolra van írva, és ebből fakadóan a magyar betük, szavak valóban néhol el vannak csúszva.Szerk: aki djuice-s és akarja ezt a telót, nyugodtan vegye meg!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen légkondit a lakásba?
- XMLTV EPG letöltő progi
- Renault, Dacia topik
- Mercedes topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged