Új hozzászólás Aktív témák
-
qltsar
veterán
válasz
korcsi #11026 üzenetére
de vannak, az oroszoknál ami kijött az a v5GX-0 firmwareazonosítót viseli, ami nálunk kijött, és nemrég az oroszoknál is elérhetővé vált az a v5GY-0 verziójú.
viszont az X-essel is ugyanolyan katasztrofális az alkuhasználat...várni kell amíg kidobják a source code-ot és utána már képesek leszünk leforgatni a telefonra egy CM7-et (elvileg). //bár jelenlegi álláspontom alapján minél előbb szeretnék megszabadulni a készüléktől...csak az a baj, hogy most volt MWC és még várni kell az új modellekre illetve, hogy az új modellek lenyomják a "régiek" árát.//
úgylátom egyre több a probléma ebből a custpack betelítődésből...a következő frissítésnél visszahelyezem a dalvik-cahce-t a /data-ra, akkor viszont helyetek nem lesz arra, hogy az új appok elfoglalják a dex-ekkel a custpackot, és majd amiatt nem tudtok telepíteni, persze az már látható lesz, így sokaknak nem lesz kérdéses, hogy miért nem tudnak telepíteni.
úgylátom sokaknak nem járható úgy ez a kombináció + link2sd, pedig többször el lett mondva, hogy a nagyobb appok dex-eit át kell helyezni az ext-re, különben megtelik a custpack. -
szaszapi
őstag
-
0xmilan
addikt
Úgy kell értelmezni, hogy a system partíció lett feldarabolva 2 részre. Így most van system és custpack. A custpack-on van egy csomó dolog, ami egy "normális" telefon esetében a system-en lenne. Ezek a fájlok ott vannak a system-en is hivatkozásként a custpack-en lévő valódi fájlokra, ezt nevezzük symlink-nek. Ez az egész a kedves Alcatel műve, és az a szerepe, hogy ellehetetlenítse a lelkes modderek dolgát.
Szerintem.
-
qltsar
veterán
igen, természetesen kell, ez a GB-hez való ROOT, mivel az egyéb segédprogramok nem működnek, ezért csak manuális megoldással valósítható meg a rootolási folyamat GB alatt, tehát Gingerbreak, SuperOneClick, és Z4ROOT sem működik.
@rolmillione: rossz helyről futtatod az installert, külön mappába tömörítsd ki, bentvan a két image file mellett az adb és a fastboot binárisok, le kell, hogy fusson.
-
qltsar
veterán
csak a root módosult, így nem törlődnek a feltelepített programjaid, maximum a WiFi jelszavak veszhetnek el, és néhány system beállítás, de ez sem jellemző, viszont a saját dolgokhoz nem nyúl, nem wipe-ol, csak a system és a boot particiót, a custpack, a userdata az mnt/asec, és ha van sd-ext marad ahogy van.
És amit elfelejtettem! Engedély nélkül ne rakjátok ki sehova kérlek, Alcatel Magyarország-ra meg végképp tilos kirakni, ha valaki kérdez a root-ról, és úgy érzitek, hogy segítenetek kell az adott személynek irányítsátok el pH-ra!
Megértéseteket köszönöm!
-
-
korcsi
veterán
-
Gyúrma
tag
-
handrash
őstag
Alapvetően hangos mindenhogy ez a készülék, szerintem.
Más: ez a névjegy sms kérdés még mindig izgat, mert ha a gyerek HTC-jére küldök Nokiáról, ott legalább megjön, ha nem is formázva, nekem meg annyit se mond a készülék, hogy nyekk. Megköszönném ha valaki privátban megdobna a számával,m hogy próbaképpen küldhessek neki egy névjegyet.
-
zombinyul
addikt
Fülessel... A gyári füles kritikán aluli(plusz kontakt hibás is),Thompson MP3 fülessel is elég gyatra,de nagy Philips fülhallgatóval is. Az Xperiák a gyári lájtos' headsettel jobban muzsikáltak,mint ő a Thompsonnal... De nem baj,ennyi még belefér,tökéletes semmi sem lehet.
-
korcsi
veterán
Szóval már van root jogom, de nem tudom eltávolítani a nem szükséges gyári alkalmazásokat. Mir rontok el, a superuser programban az app list üres, gondolom itt lehetne beállítani, hogy mely alkalmazások fussanak root joggal, és hozzáadni sem tudok.
próbáltam app2sd-vel és link2sd-vel is. -
nonolada1
senior tag
Akkumulátorhasználat: Beállítások-A telefonról-Állapot-felülről a második a töltöttségi szint
Használd egészséggel!
Én egy Sony fülest használok,sajna avval is van egy alap súgás,de csak akkor észrevehető,ha ép elkezdi lejátszani,amit szeretnék és az még nem erősödött fel annyira,hogy elnyomja ezt az alapzajt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged