Új hozzászólás Aktív témák
-
Aucor
senior tag
válasz
loosht #19140 üzenetére
Szabad kérnem egy receptet, hogy mi a jó istennel használjam a v5h6-ot? Csak mert: 10-ből 1-szer látja az SD kártyát, 10-ből 1-szer bootol be, rebootolni nem merem, mert egyszerűen nem hajlandó utána csak akksi ki-be után reagálni, recovery mire bejön agyamat eldobom. Vagy ezzel együtt kell élni?
-
Tomaaasz
aktív tag
válasz
loosht #19130 üzenetére
Csak simán fekete lett...
A custpackról kell leszedni a systemui-t?
Ja egy dolog:
Meguntam a link2sd sz.rságait, és ezt használom mostmár: [link]
Csak ajánlani tudom, a telefon mostmár 900 mb belső memóriát ír. Nem kell linkelgetni, szenvedni, minden oda települ, és a widgetek se halnak meg.
INT2EXT+ Ezt felküldöd recoveryből és kész. -
-
///Krisz\\\
senior tag
-
Smylei30
tag
válasz
loosht #18793 üzenetére
Nem, nem hasznalok Link2SD, minek minden app elfer a telon, igy is van meg szabad 45MB om majd 100MB apot felkuldtem ra. most meg letesztelem aksit h birja nalam utana majd irok
Lacix76 -Nekem 600Mhz nem vibral, es a kernelket sosem az OC miatt hasznalom, inkabb a governor meg a schenduler miatt,meg mert gyors
-
Lasy
veterán
válasz
loosht #18293 üzenetére
Köszönöm, ezt értem.
Így már közelebb állok ahhoz, hogy tudjam mi mi.De még mindíg nem tiszta, hogy:
1, TheMOONSTONE rom milyen? van értelme?
Na ezt már csak le kell töltenem.2, 5.0.2.8 recovery jobb vagy sem a QME 2.0-ban lévőnél?
sokban nem.3, ICS téma mehet e mind a kettőre vagy sem? (igaz mire választ kapok már ki is próbálom.) Igen
4, az ICS témát fel tudom e tenni QME2-re? gondolom nem, ez csak extra kérdés.
teljesen felesleges.5, v5H6-0_mod reboot recovery miért nem jön be töltőről?
Már látom egyik sem jön be töltőről.6, Gonsolom minden romra fel lehet tenni a kernelt?
Igen -
jopont
senior tag
válasz
loosht #18156 üzenetére
Elő jön az gombokkal is. Hangerő fel + bekapcs, majd mihelyst felvillannak a gombok, akkor a bekapcs gomb elenged és nyomni a home gombot. Közbe a hangerő fel végig nyomva marad. Mikor bejön a zöld robot, el kell engedni mindent, csak a telefont nem, mert akkor leesik!
Mostanában csinálok minden romról, mikor be van lakva teljes mentést recoveriből és bármikor elő lehet szedni, nem kell vele sz...kodni
-
loosht
senior tag
válasz
loosht #18119 üzenetére
Hmmm...érdekes! Ha PC-n akarok letölteni a marketről, akkor ezt írja:
Ön még nem használta a google play áruház alkalmazást eszközén ezzel az e-mail fiókkalAz az érdekes, hogy bejelentkezett a google play-re a telóm, böngészek is az alkalmazások között, csak letölteni nem tudok.
Egyenlőre feladtam. Visszaraktam a Marinát és hibátlanul működik. -
jopont
senior tag
válasz
loosht #18119 üzenetére
Na kimentem, kipróbáltam, most ment a letöltés, úgyhogy akkor egyenlőre marad fent ez a rom, mert egy jó órás művelet, mire mindent visszaállítgatok. Tessék lacix76, gulyuk rom van fent!
Az 5.1-et ha feltenném, az olyan, mintha felteszem a QME1.0-át, már olyan őskövület
Már csak egy pár dolog, ami zavar, hogy a rádió, a telepítésnél a szöveg és a gombok, meg egy pár részen Angol, nem magyar. De persze ezek már csak apróságok. Viszont az akku ikon nagyon tetszik ebbe a módosított ICS témában. Nagyon szép!
Black$taR próbáld meg újraindítani, lehet nem csatlakoztatta fel a memóriakártyát. Ilyen néha előfordul.
-
jopont
senior tag
-
jopont
senior tag
válasz
loosht #18116 üzenetére
Én még nem próbáltam, mert nem voltam wifi közelben, de a felhasználónév kérésig elmegy gond nélkül. Neked addig se? Az az érdekes, hogy hiába csak 100 mega körül van a szabad hely rajta, linkelve ugyan annyi alkalmazást visszaállítottam Titaniummal, mint ami a QME-n volt és kb. maradt annyi szabad hely is. Újraindításnál is indul szépen, nem panaszkodik memóriahiányra. A procit húzva viszont ennél is vibrál a kamera, de legalább működik. De azt sajnálom, hogy a QME2.0-át én nem tudom kipróbálni, mert nem fér rá a telefonomra. Majd még szétnézek benne, mit tudok kitörölni, ami nem lényeg és még működne tőle
-
quasimidi
aktív tag
válasz
loosht #16476 üzenetére
A cyano-s android (és kernel) eléggé meg van hekkelve/patchelve összehasonlítva az eredeti verzióval.
Gyakorlatilag végig kell menni a kernel forráson és megnézni hogy az Alcatel milyen módosításokat végzett az eredetihez képest. Tehát nem elég csak a defconfig alapján leforgatni egy kernelt. Plusz a driverekkel is el kell szöszölni.Magát a cyano-s androidot megintcsak át kell portolni, mert ott meg az envsetup-ot, board-configot kell megcsinálni. Nem lehetetlen, de időigényes munka. Talán a legjobb lehet kiindulni egy olyan cyano-s forrásból ami egy olyan telefonon már működik, amely hardver specifikációja hasonlít az OT990-re. Az, hogy a proci MSM7227 nem elég, ezt mondanom sem kell...
Egyenlőre ez még jövő, de szerintem lesz cyano-port OT990-re.
-
mkRoland
senior tag
válasz
loosht #15773 üzenetére
A csúcsmobilok tudják az OTG-t. Galaxy S2 simán megeszi a pendrive-ot például, Galaxy Note számára sem jelent kihívást, ASUS PadFone is szerintem tudja. Nekem egy 7"-os Huawei Ideos S7 Slim-em is van, van hozzá OTG-kábelem, egeret, billentyűzetet, digitális rajztáblát simán lehet vele használni, rootolva Q5 Manager-rel pedig a pendrive-ot, külső vinyót, külső kártyaolvasót is, de az OT990 erre nem képes rootoltan, Q5-tel sem.
ZTE Blade sem képes erre, a V845-öt meg eladtam, mielőtt lett volna OTG-kábelem, de feltételezem, hogy az sem tudna mit csinálni ezzel. -
-
mkRoland
senior tag
válasz
loosht #13850 üzenetére
A MiniTools Partition Wizard alapértelmezettként nem Primary-ként akarja formázni, hanem logikaiként. Ezt írták már előttem is, hogy nem elsődleges partíció. Szerintem is az a gond. Ha viszont link2sd miatt partícionáltad 2 részre, az nekem csak CWM-ből sikerült, kivéve, amikor először egy másik droidos telefon előkészítette a terepet már előtte.
-
jopont
senior tag
válasz
loosht #13839 üzenetére
Nekem is volt ilyen régen, még 2.2-vel. Az a lényeg, hogy a gyári mappa szerkezetet vissza kell állítani, vagy a kártyát lecsatlakoztatni a telefonba és úgy formázni. Viszont, ha meg volt osztva, az elveszlik. Tehát, ha partition tools-al megosztod és formázod, a gyári mappaszerkezetet tedd rá és csak utána csatlakoztasd vissza a telefonra. Ez valószínűleg nem minden kártyával van így. Nekem is csak a régi kártyával volt hasonló gondom. Azt el is adtam hamar.
-
jopont
senior tag
válasz
loosht #13362 üzenetére
Nekem az 1.3-al már semmivel se rosszabb, mint a 2.2 volt. Bár ez a telefon megmagyarázhatatlanul más mindenkinél.
Olyan, mintha nem pont egyformán sikerülne minden darab!
Lehet, nekem szerencsém volt? De ha fent van a 2.3, akkor mindenkinek ajánlom a qltsar 1.3-as romját a javításokkal. Nekem +1 napot hozott minimum az akku időben.
-
lacix76
őstag
válasz
loosht #12587 üzenetére
Nem a kérdésedre válaszolok,csak azt szeretném megkérdezni,hogy működő dolog ez a turbosim?Most néztem utánna mert eddig nem voltam képben ,hogy mire is való.Tehát ezzel átverjük a telefon szoftverét,és akármilyen szolgáltató sim kártyáját bele tudom rakni nem független mobilba?
-
qltsar
veterán
válasz
loosht #10882 üzenetére
"47 saját alkalmazás" --nem is tudtam, hogy ekkora brutál programozók is vannak köztünk
hm...úgy néz ki a szerviz mégsem tartja be az ígéretét, a hölgyemény azt mondta, legkésőbb kedd...hát sajnos visszajelzést nem kaptam
remélem megcsinálják azért, és nem dobják vissza, hogy buktam a garanciát
-
olasz69
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- OLED TV topic
- PlayStation 5
- Medence topik
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest