- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csaki97
csendes tag
Tudok róla,hogy van ilyen,de mivel egy jó ideje rossz a gépem ezt nem tudom megcsinálni...próbáltam már más gépen,de ott nem sikerűlt...szóval azt hittem vagyis úgy tudom,hogy ezzel az appal lehet flashelni recoveryt..
De ha nem úgy van akk bocs..és már idegesít,hogy sehogy se tudok egy romot rárakni a telóra....de szerintem jobb lenne ha már feladnám ...gép nélkűl ez sehogy se fog sikerűlni...szerintem.. -
monalala
aktív tag
Nem szeretnék erről vitatkozni, de a google az segít.
[link]Csak annyit írj be a keresőbe, hogy 'android download mod' és a 23 millió találat egyikéből rájöhetsz, hogy a kettő egy és ugyanaz. Sokkal többen használják a Download mod kifejezést más teló fórumjain is, de látom te nem ezt használod akkor már nem is létezik ilyen. Olvassgas bele az OT-995 mélyvíz topikjába, ott pl. mindenki downloadot használ, pedig ott nem kezdők vannak jelen többségében. Ha letöltessz a play-ről akármilyen reboot-os appot akkor ott se bootloader van a legtöbb esetben hanem download, én már vagy négyet próbáltam. Részemről ennyi
-
0xmilan
addikt
Ha a QME 1.9+ Newker2+ ICS téma pakkra gondolsz, akkor ezt nekem még kb. tavaly júniusban küldte el és azóta is ez van fent (közben kicsit szórakoztam MIUIval). Az még nem mediafire-en volt, de ha a fájl maga ugyanaz, akkor működnie kell.
A qltsar féle recovery-vel próbáltad?A 2.0-t soha nem is telepítettem, mert anno mikor kijött már a newker-es 1.9-et használtam és a gyári lockscreent meg nem szeretem - az alcásat könnyebb feloldani -, így a 2.0 nem jelentett volna különösebb előrelépést.
-
karl_fischer
aktív tag
-
nani70
csendes tag
Köszönöm a segítségeteket.
Próbáltam 3 másik kábelt is de sajnos eggyikkel sem lehet, nem komunikál a géppel.
A tölteni is csak úgy lehet, hogy mozgatni kell az USB aljzatnál és valamikor sikerül.
Recoverym azt hiszam , Qltsar mester féle van fent. Én annyira nem értek hozzá a telepítgetéshez, de eddig mindent sikerült feltennem, kipróbálnom.
Ha lenne valamilyen megoldás azt szivesen venném és megköszönném, hogy vissza rakjam a gyárit, részletesen leírva, hogy megértsem, akár priviben is! -
Barchee
csendes tag
-
lacix76
őstag
Ezt az ICS témát is próbáltad már az odexed romhoz?
Igy jó lesz a link?
-
ghiottone
nagyúr
Szia. A Moonstone v.1.2 odexed verziója jó, csak nem kell ráereszteni a kernel verziókat, mert akkor néha hibába ütközhetsz. Korábban [itt] írtam a rommal kapcsolatban találsz problémákat, nálam a gps-el voltak gondok + ondemand módban be-be fagyott képernyőfeloldáskor, pár másodperc kellett és magához tért, ha jól működött volna vele a newkernel1 akkor ajánlanám, de a marina odexed per pillanat a legjobb, legstabilabb.
loosht nem a qme-re épül
-
lacix76
őstag
Csak azért mert van akinek hiába linkeled be az eredetit nem tudja letölteni valamiért(tudom,hogy te nem olyan vagy)
Ezek pedig nekem már fel voltak egyszer töltve mert elküldtem egy-két embernek privátban meg máshogy,és így egyszerübb(Ebből mi haszna lehet akárkinek is,azonkívül,hogy segít?)
De ha gondolod hagyd figyelmen kívűl és ne töltsd le -
Malacy
tag
Amint látod nem...
Amúgy amit linkeltél skype verzió, az nem működik ezen a telón. Próbáltam már korábban, és amint kijelölöm a kétirányú videóhívást újraindul és nem jelentkezik be többet. Sőt a telefon is rebootol egy idő után. Szerintem a hardver gyenge hozzá, de ez csak tipp. -
Malacy
tag
Amint látod nem...
Amúgy amit linkeltél skype verzió, az nem működik ezen a telón. Próbáltam már korábban, és amint kijelölöm a kétirányú videóhívást újraindul és nem jelentkezik be többet. Sőt a telefon is rebootol egy idő után. Szerintem a hardver gyenge hozzá, de ez csak tipp. -
istvan47
senior tag
Szia!
"Na jó az új frissítéssel már voltak akku gondok, de javítva lett." - Lasy ezen mit értesz?
Javitvalett az akku élettartam
de erre ez nem válasz mert az akku igen is probléma este 10órakor 90% -al tettem le és reggel 7-kor 62% volt most megnézem 57% és ezt mid úgy produkálja a készülék hogy itt van az asztalon tétlen -
qltsar
veterán
igen, ezt tanusítom...belefutottam énis...szervízesek már úgy fogadtak amikor elkezdtem mondani, hogy pixelhibás a blade meg recseg a hangszóró, hogy "Na mivan, olvasgattad a fórumot, az nem hiteles, nincs semmi baja a telefonnak..." lehet nem 100% pontosan, de mikor már az asztalt vertem a szervízben az agyam képtelen volt megjegyezni pontosan információkat, bár lehet, hogy csak nálunk ilyen a szervíz...kitudja, de egy kész lázadást robbantottam ki akkor
kb 20 ember bentvot, fél óránként ment le 1 ember...aztán ilyen 3000 forintos nokiákat dobált vissza a szervízes fószer az emberek többségének, hogy "leejtetted, ezért szar az akksi", "túltöltötted ezért nem kapcsol be", és már a tömeg is kezdte felhúzni magát, aztán amikor felrobbantam, mert nyomták a hülyeséget pár ember beszállt a harcba
remélem megvan a trének valahol videón!
innét igényelnék egy példányt ha esetleg olvassátok!köszi
Színvonal megvan az esetek többségében sajnos
@milangfx: csak a ro.debuggable-t kell 1-re változtatni.
-
0xmilan
addikt
Dehogynem. Csinálnak, csak szrul rakta vissza a mentést, mert a recovery a custpack partíciót nem menti, így nem is rakja vissza. Yaffsexperttel lehet kimenteni, visszarakni viszont csak fastboottal, amihez USB kapcs. kéne... Szóval ez így nem járható út...
telenoros romból kéne egy. zip különben nem megy custpack nélkül.. hála az alcatelnek...remélem a 2.3 is így lesz partícionálva..
-
kj0
tag
Szétszedhető nyom nélkül,próbáltam
.Az akku alatti matricával kell óvatosan bánni,máshol nem láttam "védelmet".A csatlakozót megnézem,mennyire hozzáférhető,most nem emléxem hirtelen.
Krisz79 : ha eddig nem használtad azt az első USB-t,akkor lehet,hogy fordítva van bekötve,elég a 2 szélsőt felcserélni,hogy fordítva kapjon tápot. -
0xmilan
addikt
Nem, a /system/app-ban nem symlinkek vannak (,mint a build.prop). Van rendes méretük, azok külön fájlok...Hülyén van partícionálva a teló, ezért van külön custpack meg system, de a kettő nem ugyanaz.
Ezek mehetnek... -
mkRoland
senior tag
Vasárnap indulok egy 150 km-es útra. Itthon lefrissítem a pozíciómat, aztán kikapcsolom mindegyiken a helymeghatározást (majd barátnőmével navigálok, ha muszáj). Amikor pedig odaértem ahova indulok, megnézem, milyen gyorsan talál műhóóóódat (mindenféle net nélkül, kikapcsolt wifivel), majd újból kilövöm a GPS-alapú helymeghatározást és egy 30 km-rel odébb ismét lemérem az időket.
-
mkRoland
senior tag
Nem hiszek neked.
De kipróbálom, SE-s idődben sokat segítettél VKP-kal is, droidos fronton sem a hülyébbek között vagy számon tartva. Ha beválik, kapsz egy HSZ-t, meg egy itteni topicos piros pontot!
Ja, és hogy legyen valami összehasonlítási alapom: az egyik OT990-emet frissítettem már a legutóbbi "R"-re (amin már egyedi MAC-cím van), a másikat még nem. Ez utóbbin megcsinálom a GPS config-fájl cserét, a másikat hagyom "gyári" állapotban, meglátjuk, melyik nyer! -
Vefy
csendes tag
amúgy te pl hogy csinálod a fájl szerkesztését?
próbálkoztam egy kimásolás - szerkesztés - visszamásolással de nem ment.
megnyitni mivel nyissam meg a telefonon belül hogy szerkeszthető legyen?
(és kézzel pötyögöd bE? )
egyáltalán másnak is csak olvashatóra csatolja fel a system mappát?természetesen rootolt a telefon.
-
Vefy
csendes tag
amit anno linkeltél az már az aminek 'lenni' kéne, vagy tudsz még valami okosságot amivel gyorsabbá lehet tenni? örülnék neki!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest