- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lordus
senior tag
válasz
lacix76 #21939 üzenetére
köszi
nem, nem kellett nekem newker2, mert a proci húzás nem érdekel. csak simán a qme 1.9, de az akksi megőrült vele.
első nap 50%-ot merült. második nap 7-kor lehúzva a töltőről, 11-re 8%-on volt. aztán visszament 50-re később?!
szóval töröltem azonnal.most a 2.3 fut rajta (gyári, rootolt) meglátjuk, hogy üzemel, ha nem jól kezeli az akksit, megy vissza a 2.2
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Lordus
senior tag
válasz
lacix76 #21206 üzenetére
hello,
már vagy fél éve a a húgomnak adtam a telefonomat, és most valamit frissítenék rajta, ha érdemes.
2.2 van rajta, alapból rootolt változat. Asszem még qltsar készítette anno, de már nem vagyok benne biztos(2.3-mal 1 napot sem bírt az akksi)
szóval mit ajánlotok? nem kell semmi extra (procihúzás meg ilyenek) csak bírja jól az akku és működjön gyorsan.
érdemes otu-ról frissíteni 2.3-ra? megoldották már az akksi zabálást?
köszi
-
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
lacix76 #20686 üzenetére
pedig ha van ideje rá az embernek és nem muszájból kell cserélgetnie akkor jó dolog, én errôl GS Advancedre megyek tovább, kellett néha szenvedni ezzel a telóval, de arról nem az android tehetett, nekem hiányozna, meg túl steril nekem a WP, de ha neked tetszik akkor az a lényeg, csak amíg a fórumba voltál nekem az jött le hogy szeretsz vele foglalkozni.
-
Undertakeeer
csendes tag
válasz
lacix76 #20582 üzenetére
Az mondjuk nincs, de szerencsére(?) van a családban még egy ilyen kiváló készülék
-tehát megoldható lesz (alvás nélkül nehezebb gondolkodni..
).
De biztosan újra kell tenni a recoveryt? Mert az működik, és Qltsar a blogjában ezt írja: "Abban az esetben, ha már v1.6 vagy magasabb verziójú ROM fel volt telepítve a készülékre, ez a lépés kihagyható." -nekem 1.7 volt. -
szoszo1973
aktív tag
válasz
lacix76 #20485 üzenetére
Hát nagyon gyors lett a newker2-vel. Köszönöm!
És sikerült beletenni az oldalrahúzós feloldást is. : átmásolni az android.policy.jar t a system/framework könyvtárba
Remélem stabil lesz és az akksi is bírni fogja.
Hamarosan én is váltok, ha meglesz az új flotta akkor 0 forintért adnak telót. Huawei ascend G300 vagy ZTE Skate között gondolkozok.
Én ezt a onetouch-ot 5900-ért vettem, de ennyit is ér sajnos. Ha lenne rá egy atomstabil rom akkor nagyon jó telefon lenne. De már belefáradtam a sok kínlódásba, telepítgetésbe.Jó éjt. Kösz mindent.
-
szoszo1973
aktív tag
válasz
lacix76 #20483 üzenetére
Nekem csak a némítás miatt kell, hétvégén mikor délben alszik a gyerek egy mozdulattal le tudnám halkítani.
Használtam a QME2-őt is de egy idő után kb 3-4 hét folyamatosan egyre több program "váratlanul leállt". Nem egy stabil rom. Most az 1.9-et szeretném tesztelni, sokan írták, hogy az jó. -
Kari915
tag
válasz
lacix76 #20297 üzenetére
Ismét BÚÉK mindenkinek!
Ez a MIUI a Gulyuk CM 7-re épül, tehát ugyan azok a hibái is, csak MIUI kezelőfelület (de ne csak launcher-re gondoljatok), van ráintegrálva, a MIUI egyedi megoldásaival, variálhatósággal.
xAlten: nálam azért néhol eléggé akad a sima CM7 , és a QME képest, jelentős erőforrás igénye van megítélésem szerint MIUI beépített többlet szolgáltatásainak.
Akku kezelés eddigi tapasztalat alapján ua., mint a CM7-en.
-
jopont
senior tag
válasz
lacix76 #20282 üzenetére
Hát ne tudd meg, a tabletem hogy odavágta ez a progi
Épp most futtatom rajta a Titaniumot, hátha vissza tudom majd rakni a progikat a rom újrahúzása után. Valamiért 140-ről 120-ra már nem akarta visszatenni. Telón így már inkább ki se próbálom
Nem baj, jól eljátszom majd most egy darabig vele
B.U.É.K. mindenkinek!
-
josik
aktív tag
válasz
lacix76 #20185 üzenetére
Üdv. Nekem is sikerült elkapni... A gyerek gépe le is offolt.
Újratelepítés megtörtént. Root, cwm megvan. Köszönet érte qltsar- nak!!
Következő lépés a Minimal Edition v2.0. A cwm kicsit megtréfált. A menüben le- fel lépkedett a hangerő gombokkal, de a bekapcs gombbal csak egy kalap volt a kijelzőn.. De a home gombal már csinálta amit kellett!
A biztonság kedvéért cwm- el csináltam egy mentést. Remélem nem lesz rá szükség.
-
Batistuta7
tag
válasz
lacix76 #20185 üzenetére
sajnos az eset termékek egy nagyon nagy népbutítás volt mindig is, nagyon okosan reklámba és tesztek megvételbe fektetett rengeteg pénzt a cég és ezt el is hitte mindenki.Én egy ideig fél évente teszteltem az összes ilyen terméke és messze a legrosszabb az eset termékei voltak,egy ingyenes avast is ezerszer többet ér.viszont ennek ellenére se tudok olyat mondani ami tuti lenne,mert programonként a különböző frissebb kiadások változtathatnak a helyzeten.Személy szerint évek óta kaspersky internet security-t használok és azóta 1 darab vírusom se volt.De ha ingyenes megoldást akarsz akkor avast, vagy ami még jobbak közé tartozik a comodo és norton termékek.
bocs az offért de talán hasznos lehet valakinek.
-
-
dinin
tag
válasz
lacix76 #20182 üzenetére
Nem is tudtam, hogy van ilyen. Mióta ubuntu linuxot használok nem találkoztam vírusokkal. Sajnálom, ha tudom, hogy vírusos a link, nem teszem itt közzé. Biztos, hogy a rom a vírusos? A link a blogspotra, majd azután a mediafire letöltő oldalára visz, ami nem hiszem, hogy kártékony lenne.
-
Szokenesz
senior tag
-
Bagira01
veterán
válasz
lacix76 #20150 üzenetére
Nem javult meg, gyanítom nem is fog. Azt nem tudom, hogy telenornál mennyiért függetlenítenek. Legutoljára valami 6-7k-t olvastam. El kellett volna adnom függőként 13k körül, most hiába függetleníttetem ki a szolgáltatónál nem fog annyival többet érni max 1-2k-val. Én most kínai telefonokat próbálgatok, egyelőre egyik webshopból sem érkezett kifogástalan telefon. Zte Blade III nekem is szimpatikus, próbáltam is a telenor üzletbe, csak már vodás vagyok ott meg a telefon kínálat egy nagy sz@r(legalábbis best buy teló nem nagyon van) Bladdel is az a baj, hogy még mindig adreno 200 meg 7227A. Kínából meg 30-35k-ért már normáisabb HW-rel ellátott dual simes teló van
(igaz van szopás vele bőven)
-
eclipse92
tag
válasz
lacix76 #20092 üzenetére
CM7 beta, és a ICS témás romot szerettem volna. meg még volt 1 de arra már nem emlékszek mi volt a neve
de a lényeg, egyik se megy fel rá.. CWM recovery-t akármilyet rakok fel akárhogyan, ugyan úgy ilyen "E: can't read" stb hibákat ír.. a rom telepítés minden esetben a Boot fájl felrakásánál megáll.. Ezért nem írtam rom nevet.. mert mindegyikkel ezt csinálja.. csak az megy fel rá amit USB kábel segítségével .bat fájlal kell " telepíteni" :S
-
thecarver
csendes tag
válasz
lacix76 #19931 üzenetére
lacix76, sikerült, feltettem mindhármat, teljesen stabil és jól működik minden szerencsére (bár első indítás után amikor nem jött elő az android billentyűzet, kicsit megijedtem, de egy reboot megoldotta a problémát
)
xAlten, nem tudtam, elnézést, de ha gondolod, akkor kimoderálom a hsz-emet. A tippet pedig köszi, valószínű ez lesz.
-
lacix76
őstag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- DJI topic
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Villámgyors internet, egyetlen kártyával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest