- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
monalala
aktív tag
válasz
Lordus #21941 üzenetére
Az 1.9- hez dukál a newker2 is, jobb az akksi használat is vele. A gyári 2.3- nál nekem nem volt jó az akku használat. Kipróbálhatod még a perfomix romot is, a gyerekeknek ez vált be most a legjobban. Igazából ezzel a telóval az a legnagyobb baj. hogy gyorsan merül. Nem mindegy mi fut a háttérben, de a kijelző eszi a legjobban, mint minden telót. Tegyél fel egy cpu spy nevü appot, azzal megnézheted, hogy alszik-e a telo ha nincs használatban, a tiéd gondolom nem, lehet beragadt valamelyik app. Még érdemes a gsam battery monitort is feltenni, ezzel látod, hogy mi hasznáta az akksit a legjobban, esetleg nem ragadt-e be valami.
-
-
dinin
tag
válasz
Lordus #21227 üzenetére
tesztelgetem már pár órája, és sajnos nem tudok sokmindent felsorolni amitől jobb lenne mint az eddigiek. proximity csak PSO lite-al működik rendesen, a statusbarról eltűnnek az ikonok témaváltáskor, második telepítésre lett csak jó a google play, alapjáraton több öeöóriát is eszik mint a qme, a haptic feedback még mindig fura. Ezek ellenére az eddigi legkellemesebb cm7 rom lehet azoknak akik szeretik a cm nyújtotta extrákat.
-
0xmilan
addikt
válasz
Lordus #21210 üzenetére
Tulajdonképpen ugyanaz a kettő, csak a a 2.0-ban már van OC kernel gyárilag és a stock megoldásra lett lecserélve a lockscreen. Itt találod a changelogot, hogy mi változott az egyes verziókban.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Lordus #18417 üzenetére
A gyárira megtudod csinálni az uot kitchen oldalán [link] Itt a kitchen menüpontot választod, majd a battery-nél use this mod-hoz pipa és olyat készítesz, ami tetszik. A File upload fülön a telórol kimásolod és feltöltöd a framework-res.apk-t és a SystemUI.apk-t, utána a Summary és "Submit work to kitchen" ha ez megvan akkor közli veled, hogy milyen számon dolgozta fel az update csomagodat és rákattintasz a Pickup fülre. Attól függően mennyire leterhelt a rendszerük pár perc alatt elkészül, letöltöd, telefonra rámásolod és recoveryből "install zip from sd-card"-al felmegy.
-
rolmillione
tag
válasz
Lordus #13891 üzenetére
Nekem is bejön a 2.2, csak az a fenti szürke csík (legördülő menü vagy hogy hívják) ne lenne ilyen béna, és a hatalmas akku ikon is borzasztó a 2.3 elegáns fekete csíkjához képest. Amúgy gyors, és 1,5 2x tovább bírja eddig úgy látom.
Link2SD és Root uninstallal rengeteg hely csinálható. -
qltsar
veterán
válasz
Lordus #13824 üzenetére
R-t csinál bármiből.
Az akadásmentes rész azért nem csak azért igaz, mert 600-on "pörög" a processzor...írjatok egy logcat-et 2.2.2-nek, és nézzétek meg 2.3.4-el...vicc
Ettől függetlenül én sem cserélem le a 2.3.4-et egyenlőre, mert a kernelforgatással problémáim vannak jelenleg, így nincs értelme visszaraknom 2.2.2-őt.
-
jopont
senior tag
-
quasimidi
aktív tag
válasz
Lordus #13180 üzenetére
Lordus,
Kellene a segítséged, egészen pontosan a párod OT990-ről kellene egy 2.2.2-es ROM dump.
Ez segítség lenne Gulyuk.S-nek (és a többi érintett dev-nek) hogy módosítani tudják a bootloadert.Tudnál segíteni nekünk? Ha igen, megírom itt hogy mit kellene és hogyan csinálni.
Köszönöm,
Quasimidi
2.3 Root kérdés: Qltsar mester elkészítette a root-olt gyári 2.3-as romot. Ami teljesen azonos a gyárival, csak benne van a root.
-
mkRoland
senior tag
válasz
Lordus #13168 üzenetére
Nekem viszont muszáj volt frissítenem 2.3-ra. Lusta voltam még az utolsó 2.2-t update-elni, viszont a Wifi-s MAC-címem emiatt még a bugos volt (ami minden OT990 tulajnak ugyanaz), ezt pedig már untam. A 2.3 esetében a leghasznosabbnak a szövegbeviteli mező pontosabban mozgatható kurzorát szeretem a legjobban, és tartom a leghasznosabb újdonságnak (na meg a villámgyors indulást, ami a qltsar-féle ME-vel villámgyors leállással is párosul). A fekete status bar jópofa, a felvillanó sárga effekt görgetéskor megint okés, több program támogatott, ez szintén szimpatikus dolog és szubjektíven (valószínűleg a főzött ROM-nak köszönhetően is) gyorsabbnak, gördülékenyebbnek és kézenfekvőbbnek hat, mint a 2.2.
Nem bántam meg a frissítést, igaz, nincs is gondom az akksi idővel (04.05.-én húztam le hajnali 01:40-kor a töltőről, nem fogom vissza magam használat terén, és most vagyok 52%-on Battery Indicator szerint). -
mkRoland
senior tag
válasz
Lordus #13154 üzenetére
Milyen gyakran csinálsz akksi-formázást? Várnod kellene 3-5 töltési ciklust, mielőtt arra vetemedsz, még ha csak 8-9 órákat bír is ki a telefon közben! Nekem is csinált ilyet eleinte 2.3-mal, barátnőmé is a frissítés után, de aztán egyszer csak (basztatás nélkül = akksi kalibrációt nélkülözve) beállt normál értékre.
-
mkRoland
senior tag
válasz
Lordus #13150 üzenetére
Melyik 2.3 van rajta? Qltsar Minimal Edition-je egész korrekt lett, bár még csak ma tettem fel. Az enyémen a gyári 2.3 + qltsar root + link2sd + napi 10-20 telefon (esetenként 1-10 perc közöttiek) + néhanapján 2-4 SMS + kevéske wifis net + kevéske GPS mellett 1,5-2 napokat megyeget el (2.2-vel is jól teljesített az akksi).
-
ghiottone
nagyúr
-
handrash
őstag
-
Judyt64
csendes tag
Szia!
Miért is izgulsz, hogy ha bekapcsolod a telódat? Tudod jól hogy mi van rajta, hisz a Tied??? Nem??
Amúgy minek kikapcsolni, le lehet némítani és be lehet tenni a zsebedbe. Ilyen egyszerű.
Vegyél Te is Iphont-t mint a kollégáid és akkor nem kell izgulnod.
Nagyon sánták a kifogásaid... -
istvan47
senior tag
'''''''' Lehet valakinek komoly munkája, ahol bizonyos etikettet be kell tartani...'''''
Igen ez lehetséges ,de ilyen helyen nem szoktak dicsekedni az indító animációval hanem jól el kell dugni a készüléket mivel nem illik a társasághozAmúgy meg gondolom senki nem tartott fegyvert a fejedhez hogy te ezt telepítsd és használd
-
istvan47
senior tag
Szerintem ha te az eredeti híve vagy akkor rakd vissza a gyári romot!!!!
arról nem is beszélve ez csak az indításnál jelenik meg és Különbem meg tiszteljük már meg azt az EMBERT aki nem kevés munkával meg csinálta a root-ot hogy ne piszkáljunk bele !!!!!
Én csak köszönetet tudok mondani érte (qltsar)) -
Danesz94
senior tag
Miért lenne ebből gond?
A telefon használata közben mennyiszer látod vagy látják a boot img-t?Nem kell a pofájába tolni mikor bekapcsolod meg stb.
Nem igazán értem, hogy ez miért probléma mert nem kell olyan sokszor nézni, hogy hogy kapcsol be.A barátnőd meg azt nézi meg, hogy milyen a boot animáció?
-
qltsar
veterán
nem feltétlenül, már írtam fentebb is, ha fastboot üzemmódba nemvolt még kapcsolva a készülék akkor elvileg még nincs feltelepítve az eszköz, erre oda kell figyelni. viszont ha fentvannak a driverek, elméletileg automatikusan fel kell raknia a fastboot interfacehez is a drivert, csak épp egy kis idő kell neki, de teljesen lényegtelen, adtam 10secet az adb reboot után a fastbootnak, a fastbootnak pedig ha jólemlékszem szintén 10sec a timeout-ja. ha nem szörnyen lassú a géped, ennyi idő alatt fel kell telepítenie automatikusan a driver-t.
-
vidocq
csendes tag
Köszönöm a válaszokat!
Mivel eddig még soha nem frissítettem az OTU-val, ezért a drivert sem tettem fel hozzá (amit lenyomva tartott Home gombbal USB bedugásnál kér) ezt honnan tudom betölteni? Próbáltam az OTU 1.8.7 mappájában és az XDA-s hiányzó driver pótlásból (lásd első hozzászólás) levőket megadni elérési útvonalnak az Eszközkezelőben, de nem fogadta el. Valaki tudna ebben segíteni?
Rendszer: Windows 7, 64 bit -
0xmilan
addikt
Mindkettőt törölheted nyugodtan.
@danika néha nem ártana átolvasni mit írtál, mielőtt elküldöd. Gondolok itt a stilusodra, meg ne írj ostobaságokat, ha nem tudod mit beszélsz. x10 mini pro, amit ő írt tényleg kicsi( akkor sem hasonlítjuk szarhoz) , viszont a sima x10 kétszer akkora,mint a OneTouch. (lehet hate-elni gyönyörű káromkodásokkal tarkítva) písz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest