- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
szoszo1973
aktív tag
-
-
szaszapi
őstag
-
Kari915
tag
válasz
Kari915 #6748 üzenetére
Root előtt, a SOC 1.9.5-ben ellenőrizni kell, hogy a jobb felső sarokban, az "Exploit" elnevezésű legördítősávban lenni kell két választható lehetőségnek!
Ha itt nincs választási lehetőség (nálam ezt kapcsolja ki a vírusirtó), akkor ugyan elindul a program,de nem fog sikerülni a teló rootolása.(#6749) Malacy:
1. Most frissítettem az "R"-es FW-re.
2. NotBar főzés során sikerült BootLoop-ot csinálnom, és visszaállítás után újra rootolnom kellett.
-
kj0
tag
válasz
Kari915 #6701 üzenetére
Egy HTC firmware letölthető exe-ként 1-200MB között van,és az tartalmazza a frissítő sw-t is.valami ilyesmi lehet ebben is gondolom,majd megpróbálom elkapni,mit művel,mikor már végzett a letöltéssel,és tölti fel a telefonra(egyéb futó folyamatok,temp könyvtárak,stb),de majd estefelé vagy holnap,mert ha most nekiállok,nem biztos,hogy végez munkaidő végéig.
-
0xmilan
addikt
válasz
Kari915 #6679 üzenetére
A vírusirtó, sandbox nem rootolással kapcsolatban lett megemlítve, hanem upgrade-nél elvileg ez okozta a hibát valakinek már-nem-tudom-milyen-vírusirtóval. Mikor én téglásítottam anno az upgraddel, akkor is azt hittük, hogy Avast okozta, de később minden gond nélkül lefutott Avast-al együtt. (igaz 2óra 40perc volt...)
Roothoz még annyit, hogy minden sikertelen próbálkozás után újra kell indítani a telót (vagy kikapcsolni és kikapcsolt állapotból elkezdeni) illetve a PC-t is, de elég ha felraksz egy másik verziójú SOC-ot és azzal kezded elölről.
-
kj0
tag
válasz
Kari915 #6652 üzenetére
Én a MyBackup Pro-val jártam így,amit annak idején meg is vettem
.Teljes mentés,majd a visszaállításnál az az üzenet fogadott,hogy nem tudja írni az SD-kártyát.Érdekes,mert egy előző app mentésből meg sikerült neki(az ráadásul HTC Desire-n készült).Az adatokat(SMS,MMS,stb.) vissza tudta állítani,sőt,az app-ok adatait is,csak magát az apk-t nem.Így maradt nálam is a mauális módszer.
-
handrash
őstag
válasz
Kari915 #6652 üzenetére
Valószínűleg igazad van.
A titánium free-vel az a bajom, hogy nem tudja, hogy hol volt a program, tehát ész nélkül pakolja vissza a telefon memóriájába ami ugye véges, illetve, hogy az összetartózó dolgok telepítési sorrendjét se tudja (mondjuk honnan is tudná), és ha pl. előbb rakja vissza az MX video player kódekjeit mint a programot az nem jó. -
Bagira01
veterán
válasz
Kari915 #6406 üzenetére
X10 minin már a kijövetelkor elavult volt a rendszer. Azért az új android változatok annyit már nem fejlődnek mint az elején. Arra már legalább van ics ígéret erre még 2.3 sincs. Az lenne szép ha előbb jönne rá ics már ha jön egyáltalán
Node nem savazom a telót, nekem minőségileg bejött, ha végre kijön a 2.3 és sikerül megint egy renszert telepíteni a gépre amin megy a root akkor már egy szavam se lesz, belakom a telót aztán használom míg működik
-
-
Lasy
veterán
válasz
Kari915 #5430 üzenetére
tube mate, is gagyi.
http://mobvid.try.hu ez a legtutibb, ha egyből le szeretnéd menteni a telefonra. és még a minősége is jó.
de ha egy konvertáló progira van idő a gépen akkor sokkal jobb a minősége.
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
Kari915 #5105 üzenetére
Én nem vettem észre semmit sem, a Launcher (gyári) még mindig lefagy ha áthelyezek egy programot a memóriakártyára illetve nekem ezen kívül csak a szabad belső memóriával volt gondom, ami kevés, de ez az R mintha növelte volna kb. 10MB-al, de ez még erősen mintha, mert még csak 11:00 óta van fent az R, de már rendesen belaktam a telefont és a Q-nál lévő 40MB szabad hely helyett most 52MB-nál vagyok (mielőtt ezt kőbe vésném azért használnám egy hetet hátha csak a gyorsítótárak üresek még).
-
jopont
senior tag
válasz
Kari915 #4394 üzenetére
Hát gondolom van, akinek alapba jó viszonylag a beállítás, csak van egy pár telefon, ahol performance módba van valami miatt ragadva a proci, vagy gondolom, a néha előforduló éjszakai lemerülések is azért lehetnek, mert maxon marad valamiért a proci. Olyankor szerintem valami program beragadhat a memóriába és dolgozik egész éjjel. Én most a No-frills CPU-t próbálgattam és nagyon lazán megy 2 napot, de szerintem, ha nem játszanék vele, menne hármat is. A statisztika szerint 51,43%-ot megy 122 Mhz-n és csak 18,98-at 600 Mhz-n. Conservative-ba van állítva
és deadline(bár ezt nem tudom, mi lehet?deadline és noop?)
-
mjocika
aktív tag
válasz
Kari915 #4394 üzenetére
Vettem a lapot. Szerintem majd te is rákényszerülsz a Set CPU-ra. Jópáran írták, hogy hirtelen, minden előzmény nélkül hülyült meg az aksijuk. De ettől függetlenül természetesen mindenki úgy használja a telefonját ahogy neki jól esik. én pld. ondemand módban a gyakori navigáció használat miatt.
-
mjocika
aktív tag
válasz
Kari915 #4387 üzenetére
Hát éppen ezt írtam Kari!
Az Alcatel OT990 gyárilag performance módban hajtja a procit, tehát 100%-on pörög szegény ha kell, ha nem kell. Ezért vannak olyan szép aksi használati idők.
Épp azt mondom, hogy át kell állítani pld. conservativ-re módba a CPU vezérlését.
Ui: Látom közben Bagira01 kollega megelőzött a válaszadással.
-
Bagira01
veterán
válasz
Kari915 #3913 üzenetére
"A kedvezményes készülékár csak a fenti készülékekre vonatkozik, új Telenor lakossági kártyás előfizetés vásárlása és a vásárláskor történő 5000 Ft-os feltöltés esetén." Annak jó aki kártyásként is akarja használni. Én még 23785Ft-ért vettem netshopba a kátya meg repült a kukába.
-
Davee.
tag
válasz
Kari915 #3864 üzenetére
Ezért tűnik el (ColorChanger.bat):
:QUIT
adb pull /system/framework/services.jar backup_services.jar
7za e -y ChangeTextColor-new.zip
del CERT.RSA
del CERT.SF
del MANIFEST.MF
del ChangeTextColor.zip
del ChangeTextColor-new.zip
cd framework
del services.jar
cd..
rmdir framework
exitNincsmit!
-
Davee.
tag
válasz
Kari915 #3849 üzenetére
istvan47-nek sem működött, és akkor próbáltam felmásolni a telefonra manuálisan a services.jar-t, de nem működött, viszont most átírom a telefonomon fehérre, és kimentem onnan, és feltöltöm Nektek.
Fehér szín: http://www.mediafire.com/?m206ohwiwthurt2 (helye: /system/framework/services.jar) utána indítsátok újra a telefont!
Remélem segít, végre már.
-
mkRoland
senior tag
válasz
Kari915 #3247 üzenetére
Köszönöm a tippet, nekem is több napi sz0pás után végre ezzel sikerült elsőre rootolni!
Hogy ne kelljen senkinek keresgélnie, az XDA oldalán ITT érhető el.
Adok direkt linkeket is:
SuperOneClick v1.9.5.ShortFuse és SuperOneClick v1.9.5.ShortFuse.driversTudom, hogy 1. hsz-ben benne van, de nekem is jó lett volna, ha nem kellett volna visszalapoznom...
-
mjocika
aktív tag
válasz
Kari915 #3000 üzenetére
Nem félszavak ezek, hanem arról van szó, hogy majdnem mindenki nekiugrik windowsos progikkal az Android rendszernek, ami egy Linux disztribúció. Nos mint sokszor kiderült a Windows elindítja eme csodaprogikat s meglepetésként valamint eléggé kellemetlenül érint sok embert, hogy sorra behalnak a cuccok. Magyarul elindítunk valamit, amiről gőzünk sincs, hogy mit csinál s miért. A topicban sokszor belinkeltem egy csomó olvasnivalót, hogy végül is mit csinálnak ezek a windowsra, grafikus környezetre átírt progik, s mit is lehetne csinálni egy Androidos telóval ADB-ből elindított parancssorokkal. De e helyett a többség mindig bőszen klikkel s csodálkozik. Ezért írtam pár napja, hogy hosszabb segítség csak MSN-en. Mert a parancssori buli nem arról szól uzgye, hogy klikk ide meg oda
Eddig egyetlen egy topicbeli kollega, ngabi (ha jól emlékszem a nickjére, ha nem akkor bocsásson meg érte) tolt le, hogy mért nem ezzel kezdtem neki a segítséget, s ő is leírta, hogy baj van a windowsos Oneclick progi s a Java SDK viszonyával az OT990 tekintetében. Csodálatos módon, több órás klikelgetés után pár mp alatt rootolta a telefonját parancssorokkal, s be is linkelte ő is nektek, hogy miképpen.
Akinek kell a segítség, annak rendelkezésére állok a szabadidőm függvényében , hogy segítsek ezentúl is MSN-en vagy Skype-on keresztül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- PR-Telecom
- Telekom mobilszolgáltatások
- Diablo IV
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- TCL LCD és LED TV-k
- Home server / házi szerver építése
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest