- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacix76
őstag
USB hiba miatt én simán elküldeném szervízbe,és el is fogom ha az lesz a baja mert úgyis megjavítják,de üzemidő miatt nem nagyon fogják javítani.
Ezt írták a javított telefonom munkalapjára tegnap:
AUN Hang (hívás közben) - Bizonytalan működés - Hangsz. recseg. Az előkamera porozódott.
Garancia típusa: Garanciális - Gyártói
Elvégzett szolgáltatások
Tisztítás
Teszt
Alkatrész csereÉs nem a gyári rom volt rajta
-
Bagira01
veterán
Én még az usb hiba miatt sem merem visszavinni, mert van mikor működik, van mikor nem, ha rákapcsol és nem érek hozzá a telefonhoz akkor van hogy úgy is marad. Az a baj a szervizekbe, hogy ha valami még ha néha is de működik akkor az nekik nem hibás. De milyen már, hogy csatlakoztatom aztán nem érhetek a telefonhoz, ha azt akarom hogy működjön
-
B1T3
addikt
Igen, különböző expozíciós értékekkel lő 3 képet, és így kapsz egy (elvileg) optimálisabbat. Itt jól szemléltetve van a dolog a hozzászólás végén. Stabilan kell tartani, hiszen „szellemképes” vagy homályos lehet a végeredmény, illetve a részletek is elveszhetnek az összedolgozáskor, ha bemozdul. Persze beállítható, hogy azok a képek is mentésre kerüljenek, amelyekből összefűzi a szoftver a HDR képet, ahogyan azt már említettem, így pedig megszerezhető bemozdulás esetén is a nyers, utómunka nélküli kép.
(#13782) xAlten
Szerintem Te a panorámaképre gondoltál, ez más. -
B1T3
addikt
Egészen pontosan erről az alkalmazásról van szó. A Camera360 egyébként csak HDR szerű effektet tesz a képre, ez pedig valóban 3 képből alkot egyet, így tényleg biztos kéz kell a normális eredményhez (de a legjobb, ha van egy támasz vagy állvány, hogy ne mozduljon el); bár el lehet menteni az alap fotókat is, amelyből összeállítja a végeredményt, szóval elég jó program ez.
-
B1T3
addikt
Azért, mert nem találja el a helyes fehéregyensúlyt. Sötétben sajnos eleve nem túl jó minőségű képeket lő, hatványozottan romlik az egyre rosszabb fényviszonyokkal a képminőség. Különben egy részük a HDR Camera nevű alkalmazással készült, a többi pedig a gyári kamera applikációval.
(#13772) lacix76
Csak az utolsó képen (amikor az „oroszlán” áll középen, háttérben pedig a laptop van) van közvetlenül a téma fölé helyezve az asztali lámpa, bár ebben a szögben ez nem jelent túl sok előnyt. A többinél csak simán fotóztam. -
///Krisz\\\
senior tag
Igen, csak simán átmásolod a mappákat amibe a cuccaid vannak + a fényképeket a többi mappát amit a teló hozott létre hagyhatod, mert amikor újra beteszed a kártyát azokat létrehozza magának a teló.
Ha nincs root-olva akkor nem is fogod tudni áttenni a programokat az SD-re, ha jól tudom, de jön majd egy szaki és kijavít ha tévedek. -
zedok
őstag
Ja hogy ja
Azért van a fórum olvasni kell, illetve keresni a problémádra-kérdezni stb.
Szóval 2.2.2-es a rendszer, átpakolni csak úgy tudod a kártyára a cuccokat a Link2SD-el (jobb mint az App2SD), hogy rootolod a készüléket a leírtak szerint. SuperOneClick 1.9.5-el. De ha még nagyon friss a rendszer neked akkor szerintem egyelőre még olvasd a fórumot stb. és ne vágj bele a "komolyabb" dolgokba.
A lementést pedig igen, egyszerűen felmásolod az sd tartalmát a gépre, utána ha csináltál ext2 partíciót a kártyára egyszerűen visszamásolod.
-
Ragacska
tag
jol el van dugva a keszitok tobbi apja koze
milyen meglepo
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest