- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
0xmilan
addikt
válasz
///Krisz\\\ #21386 üzenetére
Fura, mert nekem minden szó nélkül bevették a Telenornál, nem is volt opció, hogy csak 1 év van.
Viszont ha egyszer bevették és el is küldik onnantól valószínűleg megcsinálják, mert 2 év van. Gondolom nekik tényleg teljesen mindegy, csak a logisztikát akarják megspórolni azzal, hogy elküldenek... -
dinin
tag
válasz
///Krisz\\\ #21349 üzenetére
Felraktam, de én holo launchert használok, a legacyhoz még hozzá sem nyúltam. Az auto fényerővel szintén nem játszottam, egyszerűen nincs rá szükségem. Nekem szépen, hibátlanul megy, telefonálás után visszajön a kép, minden ok. Kipróbálom amiket mondtál, és megírom később.
-
törölt tag
válasz
///Krisz\\\ #21349 üzenetére
Szia! Én felraktam, bár nem használtam ezelőtti CM build-et, de a launcher görgetési sebessége semmivel nem volt gyorsabb, mint az eredeti ROM-ban. Hívás-t nem próbáltam, Auto Fényerőt kerestem, de nem találtam beállítást rá, alapból nem szabályozta. Amúgy neki már a WiFi is elromlott benne (Bekapcsolás... ott vár, majd kikapcsol) szóval lefrissíteni sem tudtam a launchert. Még a képernyő is be van törve a tetején, ALCATEL helyett ATEL
de ennek nem tudom mi oka van, gondolom leejtette, az érintőpanel is olyan benne, hogy a CM7-es billentyűzeten a t,f,c billentyűkre nem reagált, a mellette lévőket érzékelte. Másik hiba az volt benne, hogy a Google Play minden újraindítás után eltűnt, system/app-ban benn volt meg abban a 'c' betűs partícióban is, de ha valamelyikbe próbáltam bármit másolni, kiírta hogy nincs elég hely, és a Google Play csak akkor ment, ha system/app-ból Install-áltam, de restart után elszállt. Bluetooth is bugos volt, 13%-nál kiakadt, majd a küldő telefon kiírta hogy sikertelen küldés, az Alcatel meg beragadt 13%-hoz.
-
davta
csendes tag
válasz
///Krisz\\\ #21351 üzenetére
Kivettem az akksit, vártam 3 percet, visszatettem és még most se
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
///Krisz\\\ #21315 üzenetére
amúgy akinek nem hiányozna az ADW bőséges beállítási lehetősége és szeretné ha gyorsabb lenne a CM7 annak tudom ajánlani a Nemus Launcher-t, sokkal gyorsabb vele
-
jopont
senior tag
válasz
///Krisz\\\ #21300 üzenetére
Szerintem igen, de nekem az a rom valamiért iszonyatosan belassolt és a Link2Sd se ment.
-
monalala
aktív tag
válasz
///Krisz\\\ #21278 üzenetére
Az egy alkalmazás a listában megtalálod az alkalmazásoknál.
-
fcbarca
őstag
válasz
///Krisz\\\ #21274 üzenetére
mert nekem rossz a térerő(itt ukrajnába,a határhoz közel),és ha el megy a tér,akkor átvált akár vodkafonra is,és akkor leveszi az összes pénzemet...kézileg nem tudom állítani sehogy se
-
fcbarca
őstag
válasz
///Krisz\\\ #21272 üzenetére
felraktam én is,nekem nem megy a kézi hálózatválasztás(állandóan azt írja hogy nem lehet kapcsolódni,próbálja később)..nektek megy?nekem még egy cyanogenmodon se lehetett kézileg hálózatot választani
-
dinin
tag
válasz
///Krisz\\\ #21267 üzenetére
ha van egy másik fastbootos akkor csak egyszeűen ki kell cserélni, a recovery.img-t. Sót akár saját sriptet is írhatsz a zipben lévő mintájára.
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
///Krisz\\\ #21267 üzenetére
megkaptam, köszönöm
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
///Krisz\\\ #21263 üzenetére
hát én hülyét kapok ettől az oldaltól, csak akkor tudok letölteni ha beregisztrálok, viszont beregisztrálni nem tudok, mert cirill betűket kér az ellenőrzőkódos képről és hagyján h wikipédiáról másolom be ezeket a kriksz-krakszokat, de el se akarja fogadni. ez ilyen ruszki edition, senki más nem regisztrálhat?
valaki alaki beregisztrált már vagy megvan neki a fastboot-os 5-ös cwm az küldje el legyen szíves!
-
dinin
tag
válasz
///Krisz\\\ #21263 üzenetére
http://db.tt/icMVqVmH
-
monalala
aktív tag
válasz
///Krisz\\\ #21223 üzenetére
Még nem toltam fel, de szombaton szerintem felteszem a gyerek telójára. Ha addig senki nem próbálja ki akkor megírom mi a helyzet vele.
-
monalala
aktív tag
válasz
///Krisz\\\ #21216 üzenetére
köszi, próbáltad már a rom-ot? A kérdőjel az csak véletlen a " tud magyarul" után?
-
Mond
senior tag
válasz
///Krisz\\\ #21216 üzenetére
Sziasztok!
A telefon netet szeretném megosztani pc-re, de sajnos nem érzékeli helyi kapcsolatként!
Valaki tud ebben segíteni? -
eldrah
aktív tag
válasz
///Krisz\\\ #21151 üzenetére
nos gyors helyzetjelentés a cm7 tájárol
a proximity sensort kulon kelett bekapcsolni,jol el volt dugva....igaz azota sem változott semmilehet nálam van a gond?
akksira egész jonak tunik...
-
eldrah
aktív tag
válasz
///Krisz\\\ #21148 üzenetére
Nem akkor nem
akkor szoktuk és illendő csinálni, ha már belakott rendszerre akarod rakni..törli az összes olyan dolgot ami bekavarhat
sikerült azóta?
A gapps linket köszöntem..igaz rohadt lassan de csak belép a play storeba is
-
eldrah
aktív tag
válasz
///Krisz\\\ #21142 üzenetére
wipe megvolt mindenhol elotte?
amugy jol néz ki,gyors
-
maroskah
aktív tag
válasz
///Krisz\\\ #20856 üzenetére
Nem.. És valószínűleg nem is fog menni..
Programmal meg lehet oldani, de nem az igazi.. -
maroskah
aktív tag
válasz
///Krisz\\\ #20852 üzenetére
Én is így vagyok vele, de nem mindenkinek ilyen egyértelmű ez.
Szerk.:
Közben elérhető már a CyanogenMod 9 Alpha #2 -
maroskah
aktív tag
válasz
///Krisz\\\ #20847 üzenetére
Szerintem ő nem így gondolkodik. Húzza az időt, és majd egyszer kiadja.. Az, hogy közben támogatják az csak egy plusz dolog szerintem. Persze nem véletlenül húzza ameddig csak lehet, így több pénz kerül majd hozzá, de jól csinálja! Ha már egyszer szenvednek vele, ez a minimum! Sokat köszönhet a munkájának az OT-990-es közösség világszerte!
-
lacix76
őstag
válasz
///Krisz\\\ #20689 üzenetére
Hahaha
A fiam megörökölte tőlem a 990-est. -
lacix76
őstag
válasz
///Krisz\\\ #20687 üzenetére
Szerettem vele foglalkozni,de úgy látszik öregszem
-
lacix76
őstag
válasz
///Krisz\\\ #20685 üzenetére
Úgy is lehet mondani
Már elegem van a romolgatásból
Ezt pedig nem lehet buherálni -
gyuszito
senior tag
válasz
///Krisz\\\ #20607 üzenetére
Mindösszesen annyi a célom, hogy kipucoljam, a felesleges nemhasznált programokat, valamint hogy link to sd nevû programmal (itt ajánlották) ""bõvítsem"" a telefonmemóriát. Ehhez talán rom sem kell, jól sejtem? (mi lenne az, ami más az új rom-tól? Ha a kinézet, s tuningolás, akkor marad az eredeti)
-
zobika
tag
válasz
///Krisz\\\ #20392 üzenetére
Nálam QME 1.9 a legjobb, szerintem atom stabil, na meg az akku egyik rommal sem bírta eddig, mint ezzel.
-
dinin
tag
válasz
///Krisz\\\ #20256 üzenetére
http://db.tt/LIKqGoN4
az ajánlott beállítások gulyuk blogjában.
a lewa a cm7-re épül. Nagyhából ugyanazok a hibák. saját zenelejátszó, nenürendszer. Rengeteg téma érhető el rá, de csak angolul, oroszul és kínaiul tud. -
dinin
tag
válasz
///Krisz\\\ #20248 üzenetére
rádió nem lesz, a cynaogenmod 7-ben nem sikerült még senkinek összehozni, szóval én arra nem számítanék. A közelségérzékelő nekem jól működik a Gulyuk által ajánlott Proximity Screen Off pro alkalmazással. (letöltés és ajánlott beállítások az ewra blogban). Többször is hangsúlyozta, hogy magának fejleszt, és csak megosztja az eredményeket. Most lewával van elfoglalva, és valószínűleg még jó darabig azt csiszolgatja magának. Reménykedjünk, hogy megosztja majd velünk a fejlesztéseket, mind eddig is tette.
-
válasz
///Krisz\\\ #20248 üzenetére
Igaz. Pontos infó nincs róla, hogy leállt volna vele.
-
válasz
///Krisz\\\ #20226 üzenetére
Oké, majd beszámolok.
-
válasz
///Krisz\\\ #20223 üzenetére
Köszi!
Qltsar QME 1.9 ROM, amit eddig használtam. Folyamatosan bekapcsolt erőlködő wifi-vel merült óránként 5%-ot, ha itthon használom max wifi mellett, akkor sokkal kevesebbet merül. Holo jó volt eddig, nem kért sokat, de legalább ICS kinézet volt itt-ott. Gyári 2.3 ROM-ot ismerem, nekem is csak pár hetet volt fent.
Akkor tesztelem -
Szokenesz
senior tag
válasz
///Krisz\\\ #20192 üzenetére
Amiket felsoroltál tényleg nem működnek benne, de szerintem ezekkel simán együtt lehet élni.
A gapps telepítőt megnyitod WinRAR-ral, és kiszeded belőle azokat a ".apk" fájlokat, a system -> app mappából, amik nem kellenek neked.
(A CarHomeGoogle.apk, GenieWidget.apk, Talk.apk nyugodtan kiszedhető, nekem nem okozott galibát.)
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
///Krisz\\\ #20189 üzenetére
megvan. tetszik a ROM, pár hibát leszámítva: a zárképernyőt feloldja az alkalmazásgomb; a rádiót hiába kapcsolom be, nem szól; a teló nem akarja szabályozni a kijelző fényerejét. ezek hibák amik később talán javítva lesznek vagy én nézek be valamit?
és a gapps telepítővel tudok valamit csinálni, hogy ne települjön az összes app belőle? -
Giovanny75
csendes tag
válasz
///Krisz\\\ #20074 üzenetére
Én inkább titaniumal intagrálnám a romba a frissítést!
-
Danesz94
senior tag
válasz
///Krisz\\\ #20074 üzenetére
Magyarul ha kitörlöd miután leszedted a frissítéseket és ismét a play csak 3 megát fog foglalni nem fog feldagadni többet 11 megára
Leegyszerűsítve.Próbáld ki és ha nem lehet a playt hjasználni akkor vissza telepíted.
Csinálj róla egy backupot. -
0xmilan
addikt
válasz
///Krisz\\\ #20071 üzenetére
Elvileg igen. Csak a Play nem frissül, de előtte töröld a frissítéseket.
-
0xmilan
addikt
válasz
///Krisz\\\ #20066 üzenetére
/system/app/MarketUpdater.apk-t töröld!
-
Danesz94
senior tag
válasz
///Krisz\\\ #20066 üzenetére
Hát ha nem használod akkor töröld le.
Vagy ha nem használod akkor van még egy lehetőség, hogy letörlöd a frissítést és jegeled a playt akkor nem fog frissülni ha netet kap. -
Fülöpke
csendes tag
válasz
///Krisz\\\ #19999 üzenetére
Hát augusztusi, de mindjárt az elején cserélték az akkut,
mert csak 12 órát bírt!
-
lacix76
őstag
válasz
///Krisz\\\ #19272 üzenetére
Lehet,hogy ez is telefonfüggő,és jól fog futni neked.
Most,hogy visszagondolok a space 600 Mhz-en futott rendesen nekem is ahogy eldrah-nak is.
Talán akkoriban marina romon próbáltam. -
lacix76
őstag
válasz
///Krisz\\\ #19266 üzenetére
Már megcsinálták armv6-ra is úgy próbáltam ki ma.
Csak arra lennék kiváncsi,hogy mondjuk 787Mhz felett hogy működik mert van akinek 995-ösön is akad.
Lehet linkelem kockáztatva egy figyelmeztetést:-) -
0xmilan
addikt
válasz
///Krisz\\\ #19205 üzenetére
Több mint valószínű, hogy nem.
-
loosht
senior tag
válasz
///Krisz\\\ #19112 üzenetére
Nem kell a teljes dalvik-cache-t törölni, csak ha egy már feltelepített apk-t mozgatsz át a data-ról a custpackra, akkor az adott dalvik-cache file feleslegessé válik, mert létrejön egy új. Ezt ne recovery-ből csináld, hanem töröld manuálisan root explorerrel, vagy a link2sd/titanium backup valamelyike ezt megcsinálja helyetted. Menj rá a dalvik-cache ürítésére és ez minden felesleges file-t töröl!
-
loosht
senior tag
válasz
///Krisz\\\ #19107 üzenetére
Az esetek 99%-ában igen. Ez volt az egyik custom romom alapja. Bemásolás után újra kell indítani. Na meg ha a dataról helyezed át, akkor az apk dalvik cache-ét is törölni kell, mert újat csinál.
(#19109) Tomaaasz: Ez tényleg gáz. Az enyém napi 3-4 óra mp3, 1-2 óra wifi, 15-20 perc telefonálással 3,5-4 napig bírta 2.2-vel, 2.3-mal meg 3 napig.
-
Bagira01
veterán
válasz
///Krisz\\\ #19094 üzenetére
A telenor-os jótállási jegyen az van, hogy 1 év
-
kokeny20
csendes tag
válasz
///Krisz\\\ #19067 üzenetére
Köszi a választ!
de semmi...
ez örökké megáll 33%-nál lehet hogy szervíz lessz a vége? -
kokeny20
csendes tag
válasz
///Krisz\\\ #19052 üzenetére
Read mobile information failed.
Please check the phone status.
connected with PC.
Try the upgrade application againEzt írja ki és 33%-nál áll meg.
-
kokeny20
csendes tag
válasz
///Krisz\\\ #19052 üzenetére
Értem köszönöm mester! újra próbáltam de 33%-nál ismét megállt ONE TOUCH Upgrade Q 1.9.9 ezel csinálom ettől újabb kellene vagy régebbi? más ötletem már kajak nincs.. de lehet h a szerverükkel van valami ahogy mondod?
-
kokeny20
csendes tag
válasz
///Krisz\\\ #19049 üzenetére
Ez 33%-nál megállt
-
lacix76
őstag
válasz
///Krisz\\\ #19016 üzenetére
Igy van.
-
lacix76
őstag
válasz
///Krisz\\\ #18996 üzenetére
Rakd fel recoveryből azt a zippet,aztán reboot recovery,és máris kék színü lesz.
-
imi0424
senior tag
válasz
///Krisz\\\ #17514 üzenetére
már vagy 10x biztos frissítették az otut de eddig nem frissült a rom
-
Aucor
senior tag
válasz
///Krisz\\\ #17512 üzenetére
ROM nem OTU által frissül. Az csak a frissítőprogram.
-
imi0424
senior tag
válasz
///Krisz\\\ #17509 üzenetére
annyiban változott hogy nem villog az ablak amikor tölti...
-
lacix76
őstag
válasz
///Krisz\\\ #17414 üzenetére
Csinált hozzzá rootot mikor kijött a 2.3.
De miért a gyári romot használod? -
///Krisz\\\
senior tag
válasz
///Krisz\\\ #17414 üzenetére
Ami az első hsz-ben van?
-
lacix76
őstag
válasz
///Krisz\\\ #17412 üzenetére
Nem kell recovery a rootoláshoz.
Egyszerűen inditsd el qltsar rootját usb-ről.Az az img fájl a recoveryhez kell.
Másold fel az sd kártyára és recovery managerrel telepitsd. -
norbichek
tag
válasz
///Krisz\\\ #17407 üzenetére
Ez a leírás a recovery telepítése nem a telefon rootolása.
-
gajdikuka
tag
válasz
///Krisz\\\ #17158 üzenetére
Ilyen kernellel nem a legkönnyebb, am is sokkal (nagyon sokkal) több időbe telik átportolni egy CM9-et mint egy CM7-et
-
blade4
aktív tag
válasz
///Krisz\\\ #17051 üzenetére
Szia!
Elküldtem emailbe a megadott email címedre!
Üdv.
-
lacix76
őstag
válasz
///Krisz\\\ #17049 üzenetére
Na ezt kicsit elhamarkodottan ajánlottam fel mert már nincs meg külön nekem az ICS téma csak az egybegyúrt változata,de ha gondolod privátba elküldöm és valahogy kimásolod belőle
Bocs -
lacix76
őstag
válasz
///Krisz\\\ #17047 üzenetére
A QME 1.9-hez vagy a Marina 5.1-hez?
Vagy megvan a komplett QME 1.9 ICS témával és newker-rel egybegyúrva. -
Aucor
senior tag
válasz
///Krisz\\\ #16544 üzenetére
Nem, igazából csak tudom használni a Google-t.
A forráskód kikerülését pedig azért tudtam, mert pont jókor néztem meg az álcatel forráskódos oldalát.
Amúgy marinában mi ez a fura kikapcs anim?
-
lacix76
őstag
válasz
///Krisz\\\ #16523 üzenetére
Wifi beállításokban a bal oldali kapacitív gombra nyomsz és bejön,hogy wifi alvó mód beállításai,vagy szabályai.
-
quasimidi
aktív tag
válasz
///Krisz\\\ #16414 üzenetére
Overclock = több energia kell az akksiból (ami egyébként is hulladék) vagyis gyorsan merül.
CPU Governor + Overclock = elérni a megfelelő egyensúlyt a megnövekedett teljesítmény (=energia) igény és a terheléselosztás között.Tehát *lesarkítva*: ha OC-t használsz, akkor amikor a telefon teljes sebességen megy (pl. 806 Mhz-en), akkor több energiát igényel mint ha 600Mhz-en menne ergo gyorsabban merül.
Az akksiidő javítására nyilván lesznek optimalizációk, de ne várjatok csodát az alcatel akkumulátorától. Egy LG GT540-ben jobb akksi van mint ebben.
-
fcbarca
őstag
válasz
///Krisz\\\ #16335 üzenetére
na ez jó hír,csak csinálják meg
-
Aucor
senior tag
válasz
///Krisz\\\ #16267 üzenetére
Nézd meg magad
[link]
-
qltsar
veterán
válasz
///Krisz\\\ #16242 üzenetére
igen kellene, de nem értem, hogy hogyhogy nemtudod kiszedni :S, nem kell root, root explorer, csak egy olyan fájlkezelő, vagy qtADB, Android Commander, amivel a következő fájlt kimásolod:
/custpack/build.prop
-
handrash
őstag
válasz
///Krisz\\\ #16225 üzenetére
Qltsar rootja megy az új rom-al?
-
jopont
senior tag
válasz
///Krisz\\\ #16227 üzenetére
azon nem. De akkor szerintem qtadb-vel le tudod szedni egyszerűen.
-
lacix76
őstag
válasz
///Krisz\\\ #16225 üzenetére
Ehhez én nem értek sajnos
-
lacix76
őstag
válasz
///Krisz\\\ #16221 üzenetére
Az is lehet,hogy mindketten beképzeljük mert nem használjuk a gyári romot és már nem emlékszünk rá milyen is volt
Ezt tényleg qltsar tudná meglesni,hogy változott-e valami benne. -
lacix76
őstag
válasz
///Krisz\\\ #16213 üzenetére
Nekem is feltünt mikor visszakaptam a mult héten a szervízből a telefonomat hogy valami mintha más lenne a működésében a gyári 2.3-nak,amit a szervízesek raktak rá,de betudtam annak,hogy már régen használtam a gyárit.Az volt még furcsa,hogy egy napig használtam mig le nem cseréltem de nem ragadt be semmi.
-
Gabelogen
tag
válasz
///Krisz\\\ #16215 üzenetére
#16198) jopont Smylei30 (#16192)
Új
Válaszjopont
(fanatikus tag)[link]
Nekem ezzel Magyar maradt és színesek az ikonok pont, mint a videón.
-
qltsar
veterán
válasz
///Krisz\\\ #16215 üzenetére
lehet, hogy változott ám a build number
ez gui alatt nem köszön vissza, viszont a build.prop-ban bennevan, és lehet, hogy nem csak ennyit változtattak
!
el tudnád küldeni nekem a /custpack/build.prop fájlt? /a frissített kiadásról/
-
Fenton
tag
válasz
///Krisz\\\ #16213 üzenetére
Akkor lehet, hogy a több A4-es oldalnyi hibakódból sikerült kijavítani párat.
Plusz a gyári appokat frissítették. Amiknek a legnagyobb része ugyebár, legalábbis nekem totál haszontalan. Azonban haladás, hogy még foglalkoznak vele egyáltalán. Erre azért nem számítottam.
Azt gondoltam ,hogy kiadják a 2.3-at úgy ahogy aztán bezár a bazár.Most is megnéztem tüzetesebben. De én nem látok ott pöttyöket. Tehát vagy a szememmel van gond. Vagy tényleg nincsenek. Vagy mivel feltettem azt, hogy színesek legyenek a beállítások menüpontban az ikonok jó hatással volt a pöttyökre.
-
Fenton
tag
válasz
///Krisz\\\ #16210 üzenetére
Lehet, hogy csak ezt a két dolgot változtatták, aztán ezért nem akartak verzió számot növelni. Ki tudja. Annyi azonban lényeges lenne, ha jeleznék valamilyen formában, hogy csiszolgattak valamit. Legyen az bármilyen csekély dolog.
De ez más kérdés.Én is iEstuardo ICS témáját használom, nem látok ott ilyesmit.
-
imi0424
senior tag
válasz
///Krisz\\\ #16210 üzenetére
ezt nem, de egy tipp:
ne használjatok ehez az ics theme-hez az uot kitchentet mert behal a telefon -
imi0424
senior tag
válasz
///Krisz\\\ #16058 üzenetére
de ippen egy kicsit, hogy vízszintbe legyen a kijelzövel
-
qltsar
veterán
válasz
///Krisz\\\ #16043 üzenetére
Az a baj, hogy Alcatel-nek nemtudni mennyi köze a forrás kód kiadásához, ugyanis a rendszert nem az "Alcatel csapata" """"optimalizálta"""", hanem a JRD Communications Ltd..
-
quasimidi
aktív tag
válasz
///Krisz\\\ #16034 üzenetére
Ne fáradj sztem ezzel. Nem fognak érdemben reagálni.
Ha kiadják is a forrást (elvileg kötelező), elég "érdekes" kódokat hekkeltek bele a kernelbe.
0 optimalizálás, legalább 24 olyan modult forgatnak bele a kernelbe, ami nem is kell. -
Barcsik
aktív tag
válasz
///Krisz\\\ #15828 üzenetére
Rendben és köszönöm a segítséget!
-
lacix76
őstag
válasz
///Krisz\\\ #15796 üzenetére
Azért érdekes,kérdez valamit aztán egész nap be sem néz az oldalra
-
mayurihu
csendes tag
válasz
///Krisz\\\ #15783 üzenetére
Ha egy programnak root jog kell, akkor ez ad neki.
-
Joci93
senior tag
válasz
///Krisz\\\ #15783 üzenetére
Root miatt kell. Én úgy tudom, hogy hasonló, mint az adminság a gépeken.
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz
///Krisz\\\ #15571 üzenetére
Azigen, önmagát töltő aksi
-
0xmilan
addikt
válasz
///Krisz\\\ #15571 üzenetére
Töltőn volt legalább?
-
lacix76
őstag
válasz
///Krisz\\\ #15562 üzenetére
Qltsar fogja közzétenni szerintem ő arra gondolt.
[link] -
0xmilan
addikt
válasz
///Krisz\\\ #15559 üzenetére
A képeken spanyol.., de nyilván benne vannak azok a nyelvek, amik QME-ben, ha egyszer arra épül.
- én is szívesen kipróbálnám, elég igényes munka lett!
-
gajdikuka
tag
válasz
///Krisz\\\ #15559 üzenetére
nemtudom, nem néztem bele a téma fájljaiba, mert még nincs közzétéve
-
jopont
senior tag
válasz
///Krisz\\\ #15481 üzenetére
Ha pedig valaki színezni akar , előtte megnézheti a kódját ezzel
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
///Krisz\\\ #15480 üzenetére
Meglett. Azért leírom, hátha majd másnak is kell: #A4C639 (Android zöld).
-
qltsar
veterán
válasz
///Krisz\\\ #15250 üzenetére
Rendben, ennek akkor sem így kellene működnie. Megpróbálok utánajárni a dolgoknak, de már régebben is csak az ID3Tag-es megoldásra bukkantam, remélem lesz megoldás.
-
gajdikuka
tag
válasz
///Krisz\\\ #15214 üzenetére
Az is a launcher miatt van... Ha ennyire zavar használj nemus-t vagy xperia launcher-t vagy amit akasrz
-
qltsar
veterán
válasz
///Krisz\\\ #15208 üzenetére
Igen, elképzelhető, de sajnos ennél gyorsabb Launcher-t nem találsz. Nekem amúgy nem ugrik ki a kezdőképernyőre ha mondjuk a Wifi Hálózatok almenü pontból nyomok egy visszát, vagy nem így értetted, hogy kiugrik a kezdőképernyőre?
Beszéltem gulyukkal, olyan mérges mint az állat...
-
Elliotdr
tag
válasz
///Krisz\\\ #15205 üzenetére
Szia.
ROM verzió ?
1.9 ben nem tapasztaltam még hasonlót sem.
Habár én a Nemus Launcher v1.5.3.3 magyar változatát használom. -
///Krisz\\\
senior tag
válasz
///Krisz\\\ #15162 üzenetére
Erre is sikerült rájönnöm.
Viszont találtam egy bug-ot, amikor belépek a menübe és elforgatom azt, az összes ikon egymás mögé ugrik a bal felső sarokba és csak akkor állnak be rendesen ha le vagy felgörgetem.
Illetve még lenne egy olyan kérdésem, hogy csak nálam van az, hogy bent vagyok a Beállítások menüben és nyomok egy visszát akkor nem a főmenübe lép vissza hanem kiugrik a kezdőképernyőre? Kicsit zavaró. -
///Krisz\\\
senior tag
válasz
///Krisz\\\ #15144 üzenetére
Na úgy néz ki sikerült feltenni, most neki is állok belakni, meg tanulgatni a dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- LEGO klub
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen autót vegyek?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest