- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
eladogeppc
veterán
Meg mi az a debrand-elt ROM ? Találtam olyat, és egy csomó fontos alkalmazás van
benne. -
Lasy
veterán
válasz
eladogeppc #5696 üzenetére
system/app
-
istvan47
senior tag
válasz
eladogeppc #5691 üzenetére
Én amiket nem használtam mindet kitöröltem?de ezt mindenki döntse el maga mit használ és mit nem!
Root explorel-el lehet törölni DE VIGYÁZAT mindent lehet vele törölni akár rendszert is!
csak ovatosan -
orimilan
tag
nekem első nap 100% le 20%-ra majd majd fel 93%-ra
-
szoszo1973
aktív tag
válasz
steveboy86 #5683 üzenetére
Nekem ez előtt voda845-öm volt az is csinált olyat hogy este 54% éjszaka repülő mód és reggelre lemerült, ki is kapcsolt. A task killert beállítottam automatára hogy 1 óránként lője ki az alkalmazásokat azután már nem csinálta.
Most megvettem ezt a telenor ot990-et ez 1 hónap alatt már 2-3 szor ugyanezt eljátszotta.
Feltettem a task killer-t automata kilövés óránként. Egy hét eltelt és azóta az akksi szint ugyanannyi reggel mint este volt.Próbáld ki.
Üdv
-
fattyu666
tag
GSMDOKI-nál 3,5k-ért mérik az UnLock kódot.
Az egész procedúra 45perc alatt lezajlott.
-
0xmilan
addikt
Nekem egyetlen %-ot sem merül esténként. Gyári appok nagy része ki van irtva (szóval nem is indulhat el a háttérben...), de mindig megnézem, hogy nem fut-e valami, meg repcsi üzemmódba rakom. ennyi.
-
Szokenesz
senior tag
Nekem 2,5 hónapja van ilyen telóm, azóta 1 alkalommal fordult elő ilyen brutális merülés. Déltől este 8ra kikapcsolt úgy, hogy félóra zenehallgatás volt fülesen. Nem is zavart volna különösebben, ha nem mentem volna buliba aznap éjjel...
azóta sem volt olyan.. érdekes egy jelenség.
-
istvan47
senior tag
válasz
steveboy86 #5683 üzenetére
Igen sajnos vannak még gondok!
nekem is volt ,hogy reggel le vettem a töltőről 100%volt
elmentem munkába volt 1 hívásom amit fogadtam kb.2perc volt.
1/2 1 re teljesen lemerült és ki is kapcsolt!Hetekig semmi gond de most már második alkalommal fordult elő!
remélhetőleg segíteni fog rajta a 2.3 rendszer!(bár nekem volt GalaxyS em és azt 1.6 al kezdtem sorban volt minden egészen a 2.3.4ig használtam de ilyent nem csinált)
-
steveboy86
tag
Eddig hetek óta nem volt semmi gond, 2 napig bírta simán az aksi. Tegnap este 60%-on állt, reggelre lement 20%-ra... Nem csináltam vele semmi mást mint eddig, nem értem a dolgot, de kezd egy kicsit elegem lenni belőle. Volt már szervízben is,csak frissítették kb, semmit nem csináltak. Nem tudom még mit lehetne tenni, volt akku kalibráció, meg minden amit ki lehetett próbálni.
Azt nem értem,hogy ugyanolyan használat mellett, azaz,hogy éjszaka semennyire sem használom, eddig lement normálisan 3-5%, most meg 40%! Előtte még újra is volt indítva, tehát még program sem ragadhatott be...
Egyszerűen nem értem, galaxy minit cseréltem le a jobb fényképező meg vaku miatt, hát lehet nem kellett volna...
Remélem a 2.3 orvosolja a problémákat -
barsony0
csendes tag
Mindegy hogy kernel-t vagy "kernal"-t adnának ki csak lépjenek valamit mert már túlságosan húzzák-halasszák. Például én már nagyon örülnék egy 2.3-as CayanogenMod-nak, de sajnos nagyon úgy érzem hogy a közeljövőben ez még csak álom marad.
-
barsony0
csendes tag
Ez érdekes lehet, végre valamit megint ígértek: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=20235750&postcount=154
-
0xmilan
addikt
Körülnéztem XDA-n és Sebastian (aki a stock rom(ok)at is csinálta) írt az alcatelnek a kernel forráskódjáért. A válasz, hogy megvan és talán 2 hónapon belül még elérhetővé is teszik.
...Mindez egy december 2.-ai levélben...szóval január, ha minden igaz.. bár ez már kicsit nevetséges.
.. ezen a videón már 2.3 van, amit csak tesztre adtak ki, de a rendes frissítést legyártani már nehéz lenne...
-
0xmilan
addikt
válasz
jupp008 #5675 üzenetére
Pedig már eléggé november vége/ december eleje van... Ügyfélszolgálatot fölösleges ilyen dolgokkal felkeresni, nem értenek semmihez, csak elmondanak vmi betanult szöveget. Talán a szervizesek tudnak valamit. Már elég sokan írtak alcatelnek, telenornak és sehol se tudnak semmi konkrétat mondani.
-
jupp008
senior tag
Tegnap felhívtam a Telenor ügyfélszolgálatot, hogy mikorra várható a 2.3 frissítés....és sajna 7 perc után csak annyit tudtak mondani, hogy nem tudják mert nekik sincs info a gyártótól. Szal ebből idén nem lesz semmi. Ha valaki tud egy 2.3 ROM -ot légyszi linkelje be.
-
orimilan
tag
content
és amikor rá dugom gépre a telo nem látja memokártyát ugye?
akkor hogyan tudnám rá tölteni cuccokat -
-
orimilan
tag
akkor mi van ha elindul a játék és ezt dobja ki ,,AN SD CARD WITH AT LEAST 1MB FREE IS REQUIRED IN ORDER TO DOWNLOAD THE NEW CONECT" és akkor retry vagy cancel
és csak akkor indul ra rá van csatlakozva a gépre -
orimilan
tag
Pandaapprol szoktam letölteni de sajnos eddig egy játék se ment el a telon
-
biowizards
tag
válasz
biowizards #5668 üzenetére
Probléma megoldva
Köszönöm a segítséget. -
0xmilan
addikt
válasz
biowizards #5666 üzenetére
Szerintem beállítások> vezeték nélküli...>pányvázás és hordozható HP.
-
biowizards
tag
Üdv.
Modemként lehet ezt a telot használni?Ha igen,hogyan?Köszönöm a válaszokat.
-
orimilan
tag
Modern Combat 2 Black Pegasush
-
vigyori78
őstag
Üdv.Tudtok olyan rádió programot amit lehet net nélkül is használni és esetleg fel is tud venni?
-
orimilan
tag
találtam egy játékot
elkezdem telepiteni aztán 1,2mp bellül kidobja,,a fálj nem lett telepitve'' és akkor nyomok egy készt
hogyan lehetne megoldani hogy rendesen felmennyen a játék? -
korcsi
veterán
-
rokirobi
csendes tag
Üdv !!!
Még nem root-oltam a telot és most nagyon gondolkozom rajta hogy érdemes-e ?
Ezért lenne egy-két amatör kérdésem. Azt tudom hogy root joggal az ember kitudja "gyomlálni" a kedves Telenor által felrakott hasznavehetetlen appokat mint pl.: Palringo.
A kérdésem az lenne hogy minden appot le lehet törölni ?
Egy másik fontos dolog: ugye a root joggal az appokat, játékokat fellehet telepíteni a memóriakártyára. A kérdésem az lenne hogy ilyenkor teljes mértékben a memóriakártyán van ? Szóval ilyenkor foglal-e helyett a telefon memóriájából ? Azért kérdem mert most egy olyan appot használok ( move2sd) ami az áthelyezhető alkalmazásokat átteszi a mem.kártyára, de nem teljes egészében pl.: egy 15 mb-os játékot átteszek, az át is megy de kb. 6 mb még így foglal a telefon memóriájából. És csak akkor kapom vissza azt a 6megát ha letörlöm a játékot
Várom a válaszokat -
Vefy
csendes tag
szia,
bemész a telefonkönyvbe kiválasztod azt a telefonszámot/névjegyet amit nem szeretnél hogy becsörögjön. ha ráböktél, akkor a bal oldali virtuális gomb (négy kis négyzet/menü) böksz, ott opciók, és ott megtalálod amit keresel, egyből lehet hangpostára irányítani a hívást.
remélem érthetően írtam le. sajnos minden számnál el kell játszani amit nem szeretnél fogadni. de legalább alapból tudja.
üdv.
-
korcsi
veterán
32gb-os kártyát sehogy nem tudom használatba venni.
Próbáltam fat32-re ext2-re formázni, partíciót törölni, kisebb partíciót létrehozni, semmi, azt mondja üres a kártya formázni kell, de formázáskor semmit nem csinál, a kártyán lévő tartalmakat sem törli. -
Foose
addikt
Szerintetek GTA3 elindul ezen a ketyerén? Próbálta már valaki?
-
Gyúrma
tag
Háj!
Tudnátok segíteni, h hol lehet azt beállítani a telóban, h bizonyos telcsi számokról ha hívnak foglaltat jelezzen a hívónak nálam pedig ne csörögjön?
Egy régebbi telómban volt ilyen opció, de ebben sehol se találom...
-
sith7
félisten
Hogyan tudok egy mappára , vagy egy ikonhoz másik ikont tenni ?
Hol lehet ilyen ikonokat találni ?
-
Lasy
veterán
-
qkaleko
tag
válasz
matthew95(2) #5617 üzenetére
Tartsd nyomva hosszan a bal oldali kapacitív gombot.
-
handrash
őstag
válasz
matthew95(2) #5617 üzenetére
Hosszan tapizod a beviteli mezőt.
-
matthew95(2)
senior tag
Helló! Hogy tudom ebből a telefonból előcsalni a billentyűzetet, mert nem jön elő se sms-nél, se böngészőben!
-
Danesz94
senior tag
sziasztok.
Repülő üzemmódban meg az ébresztő?
Köszi -
handrash
őstag
válasz
vigyori78 #5614 üzenetére
Alapból nem tudja.
Nézd meg ezt. -
vigyori78
őstag
Sziasztok.
Egy kérdésem lenne.
Nem lehet valahol beállítani a telefonban,hogy ismeretlen illetve magán telefonszámokat automatikusan ne fogadja? /Mint pl: Xperia X8 2.1-ben egy alap funkció/
Köszi. -
Lordus
senior tag
amit a barátnőmnek vettem, azon van 12 pixelhiba. 4 erős, a többi gyenge.
namost visszavittem, és azt mondták "de jó szemed van" mert én nem látom.
ennyit erről...
szervizbe akarták küldeni!pedig 1 napon belül voltam.
írtam a pannonnak panaszt 2 napja, eddig semmi válasz!király mondhatom!
-
törölt tag
a boltban nem vettem észre, de este töltésnél a bal alsó sarokban találtam 2 pixelhibát. ezzel vissza lehet vinni, és érdemes-e?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett szerkesztőségünkbe az Alcatel második androidos készüléke, amely a színvilágával és a formatervével leginkább a fiatalabb korosztályt célozza meg.
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest